- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
   inşallah benim kaynana öğrenmez bunu allahım kriiiizz peki çocuk babalıktan Red davası açsa soybağını kesse yine de vermek zorunda mı? Anneyi/babayı reddetse kardeşi/abisi bu yoksulluk nafakası davasını açabilir mi? Rabbim sen koru
altsoy ya da üstsoy olunca yardım edecek kişinin maddi durumunun çok iyi olması gerekmiyor önemli olan yardım isteyen kişinin durumunun kötü olması
kardeş söz konusu olsaydı dediğin gibi yapılabilirdi
Hayır zaten sen neden calisiyorsunki kendi maaşından fırsat bulursa göndersin de seninkinden göndermek nedir sana sorması lazım madem para aynı yerde birikiyor ayıp denen birşey var tamam aile olabiliriz ama ben istediğimi alamazken olmamalıdoğru canım hakısın. hem bu durumda kavga da etmiycez şidmiye kadar etmediğimiz gibi. para bulursa göndersin, ama ben de istediğimi alırım. bitti
anaamm daha çok başımız ağrıycak desene
Eeee onuda ekstra para göndermeden düşünecek ayol bu kadında çalışıyor napsın adam her ay babasına para göndersin diye çalışmıyor sonuçta kendi ihtiyaçları da varSen istediğini alırsın da canım bu seferde vay maddi sıkıntı bilmem ne der surat asılır cinsel isteksizlik vs sen uğraşacan gene
yine anlamamışsınızişte böyle bi adam. bu ay gönderme dedim ya diyor ki eşim gene mahkemeye verecek. o kadar sindirmiş yani eşimi... ablası versin çok mu zor bunu söylemek
Yukarıdayine anlamamışsınız
mahkemeye hangi gerekçe ile veriyor babası
yani açarken ne diyerek veriyor
yine anlamamışsınız
mahkemeye hangi gerekçe ile veriyor babası
yani açarken ne diyerek veriyor
thanksJessey yazmış 2 3 sayfa önce varmış böyle bir madde
thanksYukarıdaJessey açıkladı canım bak
İçime koca bir öküz oturdu inşallah öğrenmezler bunukişi annesini reddedemez
babası için soybağının reddi açsa artık dna testi ile ispat kolay bu durum da nafakayı vermemek için hakkın kötüye kullanımı olur
kardeş ayrıca yoksulsa kendi için açabilir annesi ve babası için açamaz
Benim de hala aklım almadı. Oğlu çalış diyormuş babasına demek ki çalışabilecek vaziyette.Yaa bana gene de saçma geliyo, velev ki ciddi problemler oldu ve kardeşimle ailemle görüşmüyorum hadi aile neyse diyelim de kardeşime neden para vermek zorundayım, kimse çalışmasın bi yere yığılsın o zaman
ha şöyle elini korkak alıştırmadedim ya üstelemedim ve araştırmadım hiç. amaann eski olay ne kurcalıycam dedim kapattım konuyu. bu duruma geleceğini tahmin etmeliydim. şimdi interneti açıp bir güzel alışveriş yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?