eşimin ailesi !! rica etsem bakar mısınız ?

kişi annesini reddedemez
babası için soybağının reddi açsa artık dna testi ile ispat kolay bu durum da nafakayı vermemek için hakkın kötüye kullanımı olur
kardeş ayrıca yoksulsa kendi için açabilir annesi ve babası için açamaz

altsoy ya da üstsoy olunca yardım edecek kişinin maddi durumunun çok iyi olması gerekmiyor önemli olan yardım isteyen kişinin durumunun kötü olması
kardeş söz konusu olsaydı dediğin gibi yapılabilirdi

Sadece bu çocuğa dava açmak için de bir madde olmalı o zaman, böyle bir yasa varsa tüm kardeşleri bağlıyo değil mi, sinir oldum şu an, her renk tamam fıstık yeşili mi kaldı derler ya sanki memlekette herşey tamam bi bu problem

doğru canım hakısın. hem bu durumda kavga da etmiycez şidmiye kadar etmediğimiz gibi. para bulursa göndersin, ama ben de istediğimi alırım. bitti
Hayır zaten sen neden calisiyorsunki kendi maaşından fırsat bulursa göndersin de seninkinden göndermek nedir sana sorması lazım madem para aynı yerde birikiyor ayıp denen birşey var tamam aile olabiliriz ama ben istediğimi alamazken olmamalı

Sen istediğini alırsın da canım bu seferde vay maddi sıkıntı bilmem ne der surat asılır cinsel isteksizlik vs sen uğraşacan gene
Eeee onuda ekstra para göndermeden düşünecek ayol bu kadında çalışıyor napsın adam her ay babasına para göndersin diye çalışmıyor sonuçta kendi ihtiyaçları da var

İçime koca bir öküz oturdu inşallah öğrenmezler bunu hem anası hem abisi iki koldan iliğimizi kemiğimizi kurutur yoksa
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım

Yaa bana gene de saçma geliyo, velev ki ciddi problemler oldu ve kardeşimle ailemle görüşmüyorum hadi aile neyse diyelim de kardeşime neden para vermek zorundayım, kimse çalışmasın bi yere yığılsın o zaman

Iyi de devlet kurumunda calisip ne kadar para kazanacaksiniz da bu kadar yolluyorsunuz ki? Borclar da var... siz napiyorsunuz kendinizi zorladiginizi dusunuyorum.

Soyle yapin; bol bol harcayin. Prada louis vuitton ve vakkonun altinda giyinmeyin. Bakin para yetismeyince br daha yolluyor mu? Verin bir cantaya 5000 tl bi kiyafet 3000 tl...

Benim de hala aklım almadı. Oğlu çalış diyormuş babasına demek ki çalışabilecek vaziyette.
Mahkeme hangi akla hizmet böyle bir karar verebiliyor. Acayip derecede sömürüye açık bir yasa.
Nasıl bu kadar yaygın derecede bilinmiyor ona da şaşırdım, nerde böyle suistimal varsa atlardı üstüne bizim insanlar normalde.

Ben gerçi hatırlıyorum böyle bişey anne babası 4 yaşındayken boşanmış bi arkadaşıma 3 4 sene önce babası dava açmıştı düşkün durumdayım diye ama ben o zaman dikkat etmemiştim detayına,gerçi mahkemeden lehine karar çıkmadı arkadaşım kuruş ödemedi zaten annesinin soyadına geçmişti

Harcayacaksın. Masraf yaratacaksın para eşinin kazandığı para senin rızkın eger cocugun varsa onun rızkı. Allah bu yüzden erkegi güçlü yaratmış.
Ben bu evlendikten sonra ailesine para gönderen erkeklerden tiksiniyorum haaa bir ihtiyaç dogar tabiki ailesi varını yoğunu koyar ortaya kim olsa yapar. Ama bu enayilik.
Harcamalar yap. Koafore git kiyafet al.
Yani ne bilim harcamalarını kısma. Hayir hayırlı bir iş için harcasalar içim yanmayacak sen ye en azından parayı. Baska bir çözüm yok.
Ben esime en başında konustum olaki ilerde para istenir destek ol felan. Benim rızam olmadan verirsen hakkım helal degil dedim.
Bilmiyorum destek oluyormu olmuyormu ama boyle birsey yakalamadım en azından.
Ailelerde bi çocuklarının uzerinden ellerinu cekmiyorlar hele ki maddi anlamda.
Hic dogru degil.
Kimi daha cocuguna verir destek olur kimi de cocugunu sömürür.
Geneli yiyici ama üzülme dedigim gibi tek çare senin yemen. Kurslara git dil dans entruman... evine üzerine başına biseyler al.
Bireysel emeklilik yaptır. Eger calismuyor5 isen.
Koafore git ipek kirpik tattır cilt bakımı yaptır epilasyona git.
Dolgu dudak oooo daha sayayım mi ye işte

1) hayatınızı başkaları için tüketmeyin
2)bir erkeğin 2 kaşığı varsa 2 sini de kırın ki kıymetli olasiniz
3)iyi olmaya çalışmayın!! Ne kadar sabretmek iz de bı gün adınız nankör olacak ve ya ben ne salakmisim demeyin.BU COK AĞIR GELİYOR İNSANA.
4)her evliligin bir kıyameti var.bu kıyametin çabuk kopması için fırsatlar yaratın ki evliliginize daha az zarar görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…