Eşimin çektiği sıkıntı ikimizi de etkiliyor. Ben eşim yalnız kaldı diye istemedim sustum, o kadar kaliteli olmasa da olur şu da olmayiversin dedim. Ailesi şimdi olduğu gibi o zaman da çocuklarının arkasında dursaydı maddi demiyorum sadece manevi olarak da bu kadar uzulmezdik. AiLenin sana destek vermesi o kadar
Eşimin çektiği sıkıntı ikimizi de etkiliyor. Ben eşim yalnız kaldı diye istemedim sustum, o kadar kaliteli olmasa da olur şu da olmayiversin dedim. Ailesi şimdi olduğu gibi o zaman da çocuklarının arkasında dursaydı maddi demiyorum sadece manevi olarak da bu kadar uzulmezdik. AiLenin sana destek vermesi o kadar
Hesap sormadım anlam veremedim anne babanın çocukları arasındaki ayrımcılığa. Ben bize inandığım için kabul ettim herseyi sadece fazla yiprandik siz yipranmayinİkinizi de etkiliyor olabilir ama o senin ailen degil, ailesinden hesap soracak kişi de sen degilsin dogal olarak. Kabul edip evlenmişsin sonuçta. Nebileyim kalkip kafayi dugunume takima yormadim oturup ki sana 5 bilezik vermisler. Benim kv ve kp akraba gibi 8gramlik filan 2 bilezik takti gecti.
Ben evlenirken ailesine degil eşime guvendigim icin ve ailesinin verecegine muhtaç olmadigimiz için kafama takmadim belkide.
Hesap sormadım anlam veremedim anne babanın çocukları arasındaki ayrımcılığa. Ben bize inandığım için kabul ettim herseyi sadece fazla yiprandik siz yipranmayin
Canım belli ki söylemezsen sende kalacak içinde büyüyecek söyle derim ben
Söyle ama kavga olmasın düğünde vs sakın surat asma ve ne kadar üzüldüğümü bilemezsiniz de bence yani ben olsam söylerdim
Sen söz çiçeği alabilen bi adamla evlen yada evlisindir umarım. Bazen dügün hazırlığı yaparken üstelik tek başınıza iseniz yetmeyebiliyor. O zaman aldım aldigim için pişmanım demedim. Sadece biraz destek olunsaydi bu kadar sıkıntıya girmezdik onun örneğiydi aslında. Bana deselerdi Yapamıyoruz alamiyoruz ama sen nasılsın nasıl gidiyor hazirliklarin manevi olarak yanımda olsalardi en azından onu dahi yapmadıkları için şimdi çocukça davranıyor olabilirimYani söz çiçegi alamayan adam ile niye evleniyorsun, madem içinde ukte kalacak? Eltinde senin ile ayni sekilde evlenseydi, hiç birseyi olmasaydi mutlu olacakmiydin? O ukte nerede olacakti? Sadece elti sahip oldu diye mi ukte oldu?
O halde biraz kiskanan çoçuklar gibisin. Aslinda istemiyorsun fakat baska biri sahip oldu diye istiyorsun.
Bu üstteki yazdiklarini esin düsünmeli, sen niye düsünüyorsun? Evlat ayrimi ise, evlat olan o, sen degilsin.
Çok saçma. Cevabınız beni tatmin etmedi.Nisanda erkek tarafının takması gereken bilezigi dahi ortak aldık. Onların takacaği bilezigi kendim aldım. Söz çiçeğini bile kendim aldım.
Ay sormasınlar. Yani buna kocanız takılsa anlarım onun anası babası çünkü. Ama sizin için o kadar önemsenecek bi mevzu değil eşiniz olmasa selam bile vereceğiniz insanlar değildi neticede.Manevi değerı ne yapmalıyım? Nasılsın nasıl gidiyor bile sorulmayinca şimdi sanırım diğerlerine de takildim
Evet üzüldüğüm konulari soyleyemedikce büyütüyorum içimde. Söylesem ayrı söylemesem ayrıCanım belli ki söylemezsen sende kalacak içinde büyüyecek söyle derim ben
Söyle ama kavga olmasın düğünde vs sakın surat asma ve ne kadar üzüldüğümü bilemezsiniz de bence yani ben olsam söylerdim
Sen söz çiçeği alabilen bi adamla evlen yada evlisindir umarım. Bazen dügün hazırlığı yaparken üstelik tek başınıza iseniz yetmeyebiliyor. O zaman aldım aldigim için pişmanım demedim. Sadece biraz destek olunsaydi bu kadar sıkıntıya girmezdik onun örneğiydi aslında. Bana deselerdi Yapamıyoruz alamiyoruz ama sen nasılsın nasıl gidiyor hazirliklarin manevi olarak yanımda olsalardi en azından onu dahi yapmadıkları için şimdi çocukça davranıyor olabilirim
Şu an artık yapacak bişey yok sen de istediklerin konusunda dirençli davransaydın. Bu durumu şu şekilde avantaja dönüştürebilirsin, eşinin ailesine karşı hiçbir sorumluluğun yok. Yani o gelinlerinden bekledikleri hiçbir şeyi senden bekleyemezler, ilişkinizin durumuna tamamen kendin karar verirsin ve minnetin olmazMerhaba kızlar, yaklaşık 3 buçuk yıllık evliyim. Şuanda kaynim nişanlı 1 yıl sonra düğünü var. Sorunum şu ki bana yapılmayan hersey yeni gelinlerine yapılıyor. Biz eşimle yaptık herseyimizi esyalarimizı birlikte aldık dugunumuzu ikimiz yaptık. Nisanda erkek tarafının takması gereken bilezigi dahi ortak aldık. Onların takacaği bilezigi kendim aldım. Söz çiçeğini bile kendim aldım. Neden derseniz karşımda ne alalım ne yapalım diyen kimse yoktu ben de kendim aldım. Nisan kıyafetini eşimle aldık gibi. Şimdi kız istemede bile bilezik yaptılar tektaş aldılar. Gelinin kıyafetini onlar aldı. Oturacaklari evi baştan sona yaptırıyorlar. Şimdiden mobilyalarıni halılarıni almışlar. Bana 5 bilezik göndermiş eşimle kayınvalidem Seti sorduğumda bizde set kolye yok dediler suan o da yapılmış yeni gelinlerine. Evet çok kırıldım üzüldüm suan nefret duygusuyla doluyum. Kaldiramıyorum bu ayrımı. Nasıl davranmalıyım. Bu haksizliga uğramış, asagilanmis hissini nasıl aşabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Aynılarını ben yaşadım benim iki katım altın yapıldı , mobilya borcunu ödediler ama ben evlendim 5 yada 6 ay sonra sizin düğün borcunız deyip bana zeytin toplattılar 1 buçuk ay ve o zaman yeni hamileydim , doğuma kadar ha bire işlerini yaptım sırf lafı olmason diye ama kaynıma herşey yapıldı ona yapmak zorundalarmış . yine borç oldu diye beni çagırıyolar zeytine benim eşimde yapacaz diyo evimde huzur kalmadı ama ben ısrarla gitmek istemiyorum Allah büyük kimsenin ahı kimseye kalmasın inşallahMerhaba kızlar, yaklaşık 3 buçuk yıllık evliyim. Şuanda kaynim nişanlı 1 yıl sonra düğünü var. Sorunum şu ki bana yapılmayan hersey yeni gelinlerine yapılıyor. Biz eşimle yaptık herseyimizi esyalarimizı birlikte aldık dugunumuzu ikimiz yaptık. Nisanda erkek tarafının takması gereken bilezigi dahi ortak aldık. Onların takacaği bilezigi kendim aldım. Söz çiçeğini bile kendim aldım. Neden derseniz karşımda ne alalım ne yapalım diyen kimse yoktu ben de kendim aldım. Nisan kıyafetini eşimle aldık gibi. Şimdi kız istemede bile bilezik yaptılar tektaş aldılar. Gelinin kıyafetini onlar aldı. Oturacaklari evi baştan sona yaptırıyorlar. Şimdiden mobilyalarıni halılarıni almışlar. Bana 5 bilezik göndermiş eşimle kayınvalidem Seti sorduğumda bizde set kolye yok dediler suan o da yapılmış yeni gelinlerine. Evet çok kırıldım üzüldüm suan nefret duygusuyla doluyum. Kaldiramıyorum bu ayrımı. Nasıl davranmalıyım. Bu haksizliga uğramış, asagilanmis hissini nasıl aşabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Bunu siz değil eşiniz soracak evlat olarak. Ayrımcılık yapıldığını düşünüyorsa.İki Çocuğunuz arasında eşit davranmiyorsaniz evet gün gelir sorarlar neden diye
Bu elti görünce muhabbetini hiç anlamam. Tek ortak noktamız kocalarımız. Başka birileriyle evlensek belki birbirimizin suratını bile görmeyecektik.Ya başta kabul etmeyecektiniz, o kadar. Şimdi ona şunu yaptılar bana bunu yaptılar muhabbeti hiç hoş değil. Ne yapacaksınız ''ona da almayacaksınız mı diyeceksiniz? Ya da benimkileri de verin o zaman mı ?
Allah aşkına eşinizle mutlu iseniz, gidin evinize oturun mutluluğunuzu yaşayın yaaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?