Tabi ki de çok garip. Öyle şey mi olurmuş? Çok mu yardıma muhtaçlar? Çok mu düşkünler? Eşinde biraz saf galiba. Millete verdiğiniz parayı bi kenara koysanız birikir birikir dağ olur. Al karşına konuş adamı
O zaman eşinize güvenip taşınmayacaklar efendim.
Eşiniz iyi niyetli belli ama kullandırmasın kendini.
Önune geçmek için borca bağlayın bence yeni ev yazlık felan alın derim.
Yatırım yapın.
Canım kusura bakma ama eşinin ailesi çok yüzsüzYani anne ve babasi ikisinin de emekli maaslari var evleri kendilerinin, esim onlara araba almisti biz yeni flort etmeye basladigimizda. Ama her ay annesine duzenli para gonderiyor yine de.
Mesela memlekette biri kaza yapar sigortasi yoktur esimden isterler, biri evlenecek dugun yapacak esimden isterler, bir de esim isi geregi yurt disina cikiyor devamli ordan sunu getir bunu getir modundalar.
Canım kusura bakma ama eşinin ailesi çok yüzsüz
Sen de kendi annene para gönderNe yapacagimi bilemiyorum, evliligin ilk baslarinda soylemeye calistim ama bana o konulara karisamayacagimi soyledi huzursuzluk oldu, o yuzden artik birsey demiyorum.
Sen de kendi annene para gönder
Afedersin bi yerine güvenen borazancı başı.Gelmesinler geçinebileceklerine inanmıyorlarsa.Size mi güvendiler.Kocan bu kadar iyi niyetli olmasaymış iyiymiş.İşin var canım valla.
Eve 5 kuruş katkınız olmasın, o zaman ne yapacak görün
Rahatsız olduğunu söyle. Anlamıyorsa borca sok tekrar ev arsa vs al
Benim de anlamadigim inanin o, tabii ki zor durumda olurlar sirasi gelir destek olunur ama esim, kuzeni daha iyi is bulup maasi artana kadar destek olmaya soz vermis..
Masraf çıkar.Para bol geliyor saçacak yer arıyor seninki canım.Kızmakta üzülmekte haklısın.
çok garip ama eşiniz rahatsız değilse ne diyebilirsiniz bilemiyorum.
ben eşiniz yerinde olsam çok rahatsızz olurum, hep ben hep ben diyerek.
siz de biraz talepkar olun eşinizden, en yapabileceğiniz bu gibi duruyor.
Oturup konuşunca da laftan anlamıyorsa ya maaşına el koyardım ya da kiraya çıkardım herhaldeSimdi soyle, kiramiz yok, sadece aidat ve faturalar. Onun disinda pek masraf olmuyor ev icin. Yani ben hicbir sey almasam da eve sorun olmadan oder, faturalarimiz aidatimiz da az geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?