Böyle akraba bi bizi bulmadı valla
Acaba eşiniz tarafından akrabanız olabilir miyim
Oturup konuşunca da laftan anlamıyorsa ya maaşına el koyardım ya da kiraya çıkardım herhalde
Yok artık böyle şeymi olur aynısını annem yapardı kendı aılesıne durumumuz gercekden çok çok ıyıydı babamı ıflasa surukledı bu gıdısle sızınde ev gıdıcek elden neden yatırım yapmıyorsunuz bu mülk alın borclandırın esınızı borç ödemekden başka bısey yapamasın sızın maaslada gecının mal sahıbı olursunuz barı bu nedir ya valla sınırlendım acaba esınızın aılesı benım anne tarafımı
Maalesef konusunca bir sonuc elde edemedim. Ev varken kirada da oturmak sacma geliyor kiraya verilen para ama sanirim haklisiniz
Bence korkma çünkü senın rıskını baskaları yıyor tecrubelıyım bu konuda ılerde pısman olucaksın bu durum esınle aranı acıcak dedıgımı gercekden dusun mülk olayını yada yoksa araba fılan
Yatırım yapmadan para biriktiremezsiniz. Bireysel kredi çekip onu peşinat yapıp ev kredisiyle 1+1 yeni yapılmış bir ev alın. Sizin maaşınız kredilere gitsin. O evin borcu bitince onu satıp, kredi çekip 2+1 alırsınız.
Eşiniz sizin sayenizde kira ödemiyor. Kalan bütün masrafları da bir zahmet o ödesin.
Ayrıca sizin maaşınız ortak yatırıma giderken onun maaşının bir kısmının sadece onun akrabalara gitmesi haksızlık. Onun maaşından sizin annenize de yardım edilsin. Annenize de söyleyin mutlaka alsın, ya kendi ihtiyaçlarına harcasın veya sizin için yatırım yapsın.
Böyle evlılık Olmaz sen razı degılsen 1 lira Bile vermemesı lazım burda olay para değil sana olan saygısı aılesını senden önde tutuyor bu durumu degısdırmek senın elınde tabıkı
Simdi soyle oldu ben sandim ki ilk basta parayi ortak koyacagiz ki benim maasim esimin maasindan biraz daha yuksek. Ama esim ben aileme yardim edecegim maasima karissmazsin diyip ortaya koymayi istemedi. Ortaya koyarsak gonderme deme hakkin olur dedi. Yani simdi benim parama da hic karismaz ama bana eve ortak seylere de ikimiz ortak yapiyoruz gibi birsey. Yani onlari tamamen ustlenmiyor kendi.
yalnız esınız hadı cok ıyı nıyetlı tamamda karsısındakı isteyenler ne yüzsüz evli barklı adamsın azcık gururlu ol gıt lımon sat alnının terıyle karına coluguna cocuguna kendın bak. nasıl istiyecek acaba her ay para. X abi 500 tl ateşlesene bana buay mı dıyecek.ben esınızden cok , bu yardımı dilenenlere takıldım. Allah kımseyı yüzsüz gurursuz etmesın.Canim, ona da soyluyorum su an ikimizin maasi da iyi cok sukur ama ilerde cocugumuz olabilir, kendimizin ve onun gelecegini dusunmemiz lazim diye anlatiyorum. Diyor ki yardim etsem ne olur, ben boyle mutlu oluyorum, benden cok az maas aliyor tabii ki yardim edecegim, bana bu konuda karisma diyor.
yalnız esınız hadı cok ıyı nıyetlı tamamda karsısındakı isteyenler ne yüzsüz evli barklı adamsın azcık gururlu ol gıt lımon sat alnının terıyle karına coluguna cocuguna kendın bak. nasıl istiyecek acaba her ay para. X abi 500 tl ateşlesene bana buay mı dıyecek.ben esınızden cok , bu yardımı dilenenlere takıldım. Allah kımseyı yüzsüz gurursuz etmesın.
Evin varmış , maaşında eşinden yüksekmiş keşke kendine denk biriyle evlenseymişsin.
Önceden sadece eşin akrabalarının kölesiymiş artık karı koca öyle olursunuz.
Bu adam gocunmuyor evinizde oturmaktan insan 2 kuruşta kenara ben koyayım birikim yapayım der. İyice rahata alışmış.
Eşiniz Ali Ağaoğlu mu? Bu ne ya.! Anneye babaya tamam da kuzen, amca, dayı, hala, teyze............ Maşallah... Eşiniz pek bir yardımsever.. Eli ayağı tutan insanlara bu kadar eli açık bir vatandaşımızı hayır kurumlarına da yardım etmeye davet etmek gerek.. Çocuk Esirgeme, lösev, Mehmetçik vakfı, huzur evleri, hayvan barınakları.... Vs.Kuzeninin olayi soyle olmus. Istanbul’a gelecegiz ama nasil gecinecegiz felan demis cok gelmek istiyorlarmis Istanbula. Ama destek olacak kimse yok felan demis, esim de sen yeni daha iyi bir is bulana kadar ben her ay destek olurum diye soz vermis. Ama miktari bilemiyorum.
Mesela 2 ay once bir amcasi esini emekli edecekti toplu para verip, onu esimden rica etti.. Temmuz ayinda, anne babasu ablası ve yegenlerini 15 gun tatile gonderdi. Kurban bayraminda kurban parasinin hepsini esim verdi, ama anne baba ve ablasi adina kesmiş. Kucuk amcası evlenecektı calısmıyor ısı yoktu o sırada esım tum beyaz esyalarını ve yatak odası takımını aldı, bır kuzenı esımden kızı ıcın odevlerını yapabılmesı ıcın bılgısayar ıstedı, gibi olaylar.. su an bunlar son zamanda olup aklıma gelenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?