Esimin ailesi ve akrabalari

Sizin eşiniz ne kazanıyor bu kadar para verecek çokmerak ettim doğrusu ama bence bu durumu evlenmeden netleştirmeliydiniz biraz göre göre girmişsiniz işin içine

ay yok artık bir olur tamam ıkı olur eyvallahta bu ne ya hayır kurumu gıbı. amcaya bak yegenı evını dızıyo tovbe yarabbım. valla haklısınız ne yapsanız ne karar verseniz haklısınız... suan cocugunuz yokta gene sabırlı davranıyosunuz ama ever bırde cocugunuz olursa emın olun bes dakıka tahammul etmezsınız. cocukların gelecegı rıskı saga sola sacılıyor dıye. Allah yardımcınız olsun

Gerçekten işiniz çok zor. Eşiniz bekar hayatına devam ediyor. Evlendiğini idrak edememiş sanırım. ailesi ve akrabaları da çok geniş insanlarmis rahat rahat istediklerine göre.

Bu çok ciddi bir konu ilk baştan konuşulması gereken bir konuydu anladığım kadarıyla siz daha konuşmamaışsınız.bende çalışan bir kadınım eşim böyle yapsa çok zoruma gider ben o parayı kolay kazanmıyorum. Herkes parasına göre yaşayacak zekatını sadakanı verirsin anne babanın gerçekten ihtiyacı olduğunda yardım edersin ama bukadar.üstelik burda şöyle bir durumda var eşiniz bir yere para verirken sizebsormuyor mu?sonuçta evlilik beraber bir hayat sürmektir para idaresi de beraber olmalı.bunları eşinizle açıkça konuşup bir karar almanız ikinizinde bu karara uymanız gerekir yoksa önceleri çok canınız sıkılır sonrada sürekli kavga çıkar.

Psikolojik bastirilmis bi duygu mu acaba bilemiyorum esimde ihtiyaclari yokken hep anasina para verir kira verir gibi gelirleride bizden fazla cok kavgalar ettim ama cocukluktan beri kp calisip para getirin demis eşim hala kendini para vermek zorunda hissediyr iyi niyetinden hayir demeyi bilmiyor bunuda kullaniyorlar ablasinin dugununu esyalarni bile esim yapmis benim ailem maasimi bile sormazdi ya ne cesit insanlar

benim kocayı da evlenmeden buna çevirmişlerdi elimden geldiğince engellemeye çalıştım anası babası da aslen ondan hariç birilerine gitmesine kızıyorlardı.bi yere kadar önledim fakat. bir kafede olsun parkta olsun yiyicileri başına toplayıp çay kahve tost parasını kendi öder.evdeki doğalgazı kapattırmak için bana yüz takla atar hamile olduğumdan fazla ses çıkaramıyor Allahtan.bizimki babasından öyle görmüş.kayınpeder kayınvalidemi çalıştırıp elinden parasını almış hiçbirşey vermemiş.kadın yaşını aldıkça elindeki parayla evini geçindirmiş kpeder yine 5 kuruş para vermemiş.sorsan zengindir trilyonluk adamdır hayvancılık yapar.yıllardır emeklerini boşanma ile kaybetmemek için kpederin ölmesini bekleyip rahata kavuşmayı düşünüyordur.kvaldeme emekli maaşını verse yeter evin geçinmesi için.Ama Allahta karısının rızkını kestiği için o paralarını ona yedirtmiyor.
bence siz onun ailesine dillendirmeden gizlice evlilik terapistine gidip konuşun.normal değil bu durum boşanmada kanıt olarak da kocanın yaptığı peşkeşlerin konuşmasını.parasını aldım diyenlerin konuşmasını kaydedersen kanıt olur.tabi ona çaktırmadan yapman lazım.iş bu yere gitmeden evlilik terapistine gidin.

Bir gün eşini al karşına, bu evden çıkıp yeni bir ev bakmamız lazım, kuzenim çok müşkül durumda, evi ona bırakacağım, her ay da aileme 2000 tl gönderme kararı aldım bilgin olsun de. Sonra gör cümbüşü.. bu sorunu çözmek istiyorsan da ciddi ciddi yap bunu.

Kiraya cikin eve masraf yapmayın. Yada ikimcinev alip maasini baglayin. Bu ne ya. Hayir kurumu saniyor kendini. Akrablarida ne yuzssuz. Gecinemeyeceksen gelmeyeceksin istanbula..
Paran yoksa evlenme yegenden para almak nedir.

yolunacak kaz olmuşsunuz.
hayırlı olsun.

haram zıkkım parayla kurulan yuvadan da hayır gelmez.senin rızkından da var o parada.evli adamın artık parasına dokunulmaz.

Kolay
Kendi maasinizi alir almaz anneniz adina bir banka hesabi acip oraya yatiriyorsunuz. Yani o para artik sizin degil.
Sonra harcadim bitti para verir misin diye esinize gidiyorsunuz. Varini yogunu aliyorsunuz. Toplu halde veya parca parca. Mesela;askim kuafore pazara ve kasaba gidecegim deyip 600 lira, arabayi bakima goturecegim deyip 1000 lira,markete gidecegim deyip 500 lira gibi gibi. Zaten size para vermekten cekinen biri degilmis,azar azar yolun ortada kalsin yolunmus tavuk gibi

Soyledim evliligimizin ilk baslarinda ama huzursuzluk oldu, karisamayacagimi soyledi ben de bir daha karismadim.
Karisamazsin diye bir şey yok hiç kusura bakmasın ikinizin bütçesi demek evlisiniz sonuçta o zaman sen de ev benim sen oturqmazsin demek o ne sacmalik öyle eve giren her parada ikinizinde söz hakkı vardır. Bir şekilde ona anlatmalisin

Aynı adam bendede benimkide ör. Benim kızım oldu ailesi gelip görmedi onlarsa hasta ılurlar falan okulları tasınmaları bayramları vs ya bunu boyle yap buna bunu al. Ve ınanırmısınız bılmem ama ben ıkı senedır evlıyım onlar alma derler dıye bana daha bırsey almamıs sadece yuz tl harcadım kıyafete

bu nasıl bir şey ya. bu aile nasıl yüzsüz. hala kurban olayını ağzım açık okudum. bi de onları tatile göndermek. aman Allah'ım.
ya bunlar nasıl aile ve eşinizde ne biçim bir adam.
size çok güveniyor. ev var iyi bir maaş var. o da bol bol harcar.
kesinlikle konuşun. ama tatsızlık olmasın falan demeyin. yoksa bu iş hep böyle devam edecek. yüzsüzlük de sınır tanımayacaklar

hadi bir seferlik yardımcı olacaksa olsun da her ay para vermek nedir... seni kullanıyor eşin

Uhhh dünyayı yıkarım ne demek esinemi güvenmişler.kusura bakma ama eşinde hatta alıştırmış artik evli bir birey olduğunun farkina varamamış.
Elalemi kalkindiracagina kendisi kalkinsin...

okurken butun köymü yardım etmiş eşine ,
bune yaaa artık müdahale etmen lazım , bir an önce eşini borca sok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…