hiç yanlış olur mu o senin annen tabiki en önemli zamanlarında yanında olacak. onların ailenle görüşüp görüşmemesi onların sorunu. sakın bu konuda taviz verme. ama eşin anlayışsızsa zor günler seni bekliyor gibi...
Tabiki de annen kalacak ne ayıbı?
İnsan annesi yanındayken mi rahat eder yoksa kayın validesi mi?
Hiç ayıp olur mu diye düşünme, benim arkadaşım da doğum yaptı ve doğumla beraber 1 ay annesi kaldı yanında o da sizin gibi akrabaların bir kısmıyla aynı apartman da bir kısmıyla da aynı sokakta oturuyordu. Yani en doğal hakkınız, anneniz her türlü şeyinizi, hatta nazınızı ve kaprisinizi de bir güzel çeker. Ben olsam bende annemi isterdim.
hiçte yanlış değil tabiki kiminle rahat edeceksen o kalmalı yanında...
hatta belki bu vesileyle buzlar erir aileler arasında...
şöyle yap en iyisi.durumu kayınvalidene söyle.böyle böyle dusunuyorum eger sizcede mahsuru yoksa, sizin kırılmanızı istemem felan deyip biraz yalakalık yaparsın.bu hayatta böyle yapmak lazım.
hem belki bu vesileyle annemle aranızdaki kuslugu bitirirsiniz felan.
Canım söylediğin çözüm bana göre çok mantıklı ama kayınvalidemle ne yazık ki iletişimde bulunamıyorum. Çok farklı bi insan biz iki eltiyiz bize ismimizle hitap eter hiç bi yakınlık annelik yapmaz . Napalım kader . Kimseyi değiştiremezsin.
Meraba kızlar ,
Hamile kaldığımdan beri kafama takılan bi sorudan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum.Kayınvalidem haricinde onun eltisi benim eltim ve akrabaları aynı apartmanda. Aynı apartmanda oturma sorunlarının % 90 ını yaşıyorum. Kendi iş yerimizde çalışıyorum . Nasip olursa doğumdan sonra çalışmıycam. Doğumumda yanımda annemin kalmasını istiyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum ? Annem doğumdan sonra 1-2 hafta yanımda durmak istiyo . Bu arada Eşimin ailesi benim ailemle görüşmüyo . Annemin yanımda kalması yanlış mı kayınvalidem varken. Yorum yaparsanız sevinirim . Şimdiden Teşekkür ederim .
gelsin annen kalsın yanında canım sana anneciğinden iyi kimse bakamaz. kayınvaliden eğer rahatsız oluyorsa annenden uğramayıverir yanına. madem sen hastayken bir uğramayı bile çok görmüş.
Doğum sonrası tabiiki varsa kendi annen kalmalı. Sen kayınvalidenin yanında nasıl rahat edeceksin. Yardıma ihtiyacın olucak, kadınsal sorunların olucak. Olmaz yani. Normalde kız annesi gelir bir süre sonra erkek annesi.
Saol şekerim yorumun için annem bana da bakar bebeğime de herkese bakar ama ne gibi sorunlarla karşılaşırım onu bilmiyorum işte. aile içi sorunlar çıkar mutlaka ayrı bi düzen olcak o açıdan..
:) o zaman salla ne takıyorsun
şimdi şunu sorayım. Annenin gelebilmesi için kayınvalidenden izin alman gerekiyor mu?
aynı apartmanda toplu halde yaşıyorsunuz yani.
kayınvalide oğullarına sözünü iyi geçiriyor demek ki.
elbette gelecek annen o senın.
kayınvalındeler de 2 hafta gelmez size olur biter.
çatlasın, patlasın kayınvaliden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?