Eşimin ailesi ve aynı apartmanda oturma Sorunları -1 :((

hepsade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
323
41
98
32
Meraba kızlar ,

Hamile kaldığımdan beri kafama takılan bi sorudan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum.Kayınvalidem haricinde onun eltisi benim eltim ve akrabaları aynı apartmanda. Aynı apartmanda oturma sorunlarının % 90 ını yaşıyorum. Kendi iş yerimizde çalışıyorum . Nasip olursa doğumdan sonra çalışmıycam. Doğumumda yanımda annemin kalmasını istiyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum ? Annem doğumdan sonra 1-2 hafta yanımda durmak istiyo . Bu arada Eşimin ailesi benim ailemle görüşmüyo . Annemin yanımda kalması yanlış mı kayınvalidem varken. Yorum yaparsanız sevinirim . Şimdiden Teşekkür ederim .:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç yanlış olur mu o senin annen tabiki en önemli zamanlarında yanında olacak. onların ailenle görüşüp görüşmemesi onların sorunu. sakın bu konuda taviz verme. ama eşin anlayışsızsa zor günler seni bekliyor gibi...

Tabiki de annen kalacak ne ayıbı?
İnsan annesi yanındayken mi rahat eder yoksa kayın validesi mi?
Hiç ayıp olur mu diye düşünme, benim arkadaşım da doğum yaptı ve doğumla beraber 1 ay annesi kaldı yanında o da sizin gibi akrabaların bir kısmıyla aynı apartman da bir kısmıyla da aynı sokakta oturuyordu. Yani en doğal hakkınız, anneniz her türlü şeyinizi, hatta nazınızı ve kaprisinizi de bir güzel çeker. Ben olsam bende annemi isterdim.
:ssz:

şöyle yap en iyisi.durumu kayınvalidene söyle.böyle böyle dusunuyorum eger sizcede mahsuru yoksa, sizin kırılmanızı istemem felan deyip biraz yalakalık yaparsın.bu hayatta böyle yapmak lazım.

hem belki bu vesileyle annemle aranızdaki kuslugu bitirirsiniz felan.

hiçte yanlış değil tabiki kiminle rahat edeceksen o kalmalı yanında...
hatta belki bu vesileyle buzlar erir aileler arasında...

hiç yanlış olur mu o senin annen tabiki en önemli zamanlarında yanında olacak. onların ailenle görüşüp görüşmemesi onların sorunu. sakın bu konuda taviz verme. ama eşin anlayışsızsa zor günler seni bekliyor gibi...

yorumun için teşekkür ederim canım. Eşimden Allah razı olsun hep onada söylerim anlayışlı bi insan ama anne-babası ailesi bişi diyemiyo ama biz mutluyuz ya o yeter bana ...

Tabiki de annen kalacak ne ayıbı?
İnsan annesi yanındayken mi rahat eder yoksa kayın validesi mi?
Hiç ayıp olur mu diye düşünme, benim arkadaşım da doğum yaptı ve doğumla beraber 1 ay annesi kaldı yanında o da sizin gibi akrabaların bir kısmıyla aynı apartman da bir kısmıyla da aynı sokakta oturuyordu. Yani en doğal hakkınız, anneniz her türlü şeyinizi, hatta nazınızı ve kaprisinizi de bir güzel çeker. Ben olsam bende annemi isterdim.
:ssz:

Öncelikle zaman ayırıp yorum yazdığın için teşekkür ederim. Bazı nedenlerden dolayı kayınvalidemin benim yanımda durmasını istemiyorm gerçekten geçen gün hastanede yattım inanın aramadı bile kendi annem babam yanımdaydı. Hastanede hastayken bakmayan insan ne doğumda nede evimde bakar zannetmiyorum ... Annemin olması en iyi çözüm..

hiçte yanlış değil tabiki kiminle rahat edeceksen o kalmalı yanında...
hatta belki bu vesileyle buzlar erir aileler arasında...

Buzların eriyceğini hiç zannetmiyorum canım .. Benim ailem ne yaptı onlara bilmiyorum :43:

şöyle yap en iyisi.durumu kayınvalidene söyle.böyle böyle dusunuyorum eger sizcede mahsuru yoksa, sizin kırılmanızı istemem felan deyip biraz yalakalık yaparsın.bu hayatta böyle yapmak lazım.

hem belki bu vesileyle annemle aranızdaki kuslugu bitirirsiniz felan.

Canım söylediğin çözüm bana göre çok mantıklı ama kayınvalidemle ne yazık ki iletişimde bulunamıyorum. Çok farklı bi insan biz iki eltiyiz bize ismimizle hitap eter hiç bi yakınlık annelik yapmaz . Napalım kader . Kimseyi değiştiremezsin.

gelsin annen kalsın yanında canım sana anneciğinden iyi kimse bakamaz. kayınvaliden eğer rahatsız oluyorsa annenden uğramayıverir yanına. madem sen hastayken bir uğramayı bile çok görmüş.

Canım söylediğin çözüm bana göre çok mantıklı ama kayınvalidemle ne yazık ki iletişimde bulunamıyorum. Çok farklı bi insan biz iki eltiyiz bize ismimizle hitap eter hiç bi yakınlık annelik yapmaz . Napalım kader . Kimseyi değiştiremezsin.

:) o zaman salla ne takıyorsun

Meraba kızlar ,

Hamile kaldığımdan beri kafama takılan bi sorudan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum.Kayınvalidem haricinde onun eltisi benim eltim ve akrabaları aynı apartmanda. Aynı apartmanda oturma sorunlarının % 90 ını yaşıyorum. Kendi iş yerimizde çalışıyorum . Nasip olursa doğumdan sonra çalışmıycam. Doğumumda yanımda annemin kalmasını istiyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum ? Annem doğumdan sonra 1-2 hafta yanımda durmak istiyo . Bu arada Eşimin ailesi benim ailemle görüşmüyo . Annemin yanımda kalması yanlış mı kayınvalidem varken. Yorum yaparsanız sevinirim . Şimdiden Teşekkür ederim .:16:

Doğum sonrası tabiiki varsa kendi annen kalmalı. Sen kayınvalidenin yanında nasıl rahat edeceksin. Yardıma ihtiyacın olucak, kadınsal sorunların olucak. Olmaz yani. Normalde kız annesi gelir bir süre sonra erkek annesi.

gelsin annen kalsın yanında canım sana anneciğinden iyi kimse bakamaz. kayınvaliden eğer rahatsız oluyorsa annenden uğramayıverir yanına. madem sen hastayken bir uğramayı bile çok görmüş.

Saol şekerim yorumun için annem bana da bakar bebeğime de herkese bakar ama ne gibi sorunlarla karşılaşırım onu bilmiyorum işte. aile içi sorunlar çıkar mutlaka ayrı bi düzen olcak o açıdan..

Doğum sonrası tabiiki varsa kendi annen kalmalı. Sen kayınvalidenin yanında nasıl rahat edeceksin. Yardıma ihtiyacın olucak, kadınsal sorunların olucak. Olmaz yani. Normalde kız annesi gelir bir süre sonra erkek annesi.

Evet canım doğru söylüyosun hayırlıysa şu zamanlarıda bi atlatsamm off çok utanıp sıkılan bi insanım bu arada :25:

Saol şekerim yorumun için annem bana da bakar bebeğime de herkese bakar ama ne gibi sorunlarla karşılaşırım onu bilmiyorum işte. aile içi sorunlar çıkar mutlaka ayrı bi düzen olcak o açıdan..

şimdi şunu sorayım. Annenin gelebilmesi için kayınvalidenden izin alman gerekiyor mu?

yanlış bunun neresinde anlayamadım...
bende olsam tabiki kendi annemin kalmasını isterim bu sizin en doğal hakkınız..
tamda yardıma en çok ihtiyaç duyacağınız bi dönem olacak...
insanın annesine nazı geçer hiç olmazsa daha rahat eder...

aynı apartmanda toplu halde yaşıyorsunuz yani.
kayınvalide oğullarına sözünü iyi geçiriyor demek ki.

elbette gelecek annen o senın.
kayınvalındeler de 2 hafta gelmez size olur biter.
çatlasın, patlasın kayınvaliden :27:

şimdi şunu sorayım. Annenin gelebilmesi için kayınvalidenden izin alman gerekiyor mu?

İzin almam gerektiğini ben şahsen düşünmüyorum canım . Kim düşünebilir ki bunu annem o benim yanımda olmak ister Kayınvalideme öyle bişeyi kesinlikle sormam 2 senedir bıktım artık kısıtlamalarından bişi sormak istemiyorum onlara :17:

aynı apartmanda toplu halde yaşıyorsunuz yani.
kayınvalide oğullarına sözünü iyi geçiriyor demek ki.

elbette gelecek annen o senın.
kayınvalındeler de 2 hafta gelmez size olur biter.
çatlasın, patlasın kayınvaliden :27:

Teşekkür ederim değerli yorum için cnm ,

Söz geçirmek diil aslında ama nası diyim sana bişi olsa annesi- babası şunu şöyle yap sana hakkımı helal etmem diyolar her olayda eşim biraz ondan bu şekilde sanırım . ne kadar saçma değil mi ?

Evet çatlasın patlasın , zaten hastaneye gelmez biliyroum benim ailem var diye hastaneye gelmediği için bende annemle birlikte dönerim evime bi bahanem olur :16:

Back
X