Sonuçta sizin de tarz olarak sevdiğiniz bir evmiş orda kötü bir şey sezmedim ama neden altınları orada bıraktınız o kısmı anlayamadımbenim sevdigim bir tarz evin
Biz yurtdisina donerken, esim burda birakalim dedi. Bozdurursak zaten Turkiyede bozdururuz dedi... Bende kalsin dedim. Ama buyuk hata yapmisim...Ben de sunu anlamıyorum .
Size ait olan altınlar neden kayınvalidede ?
Bana da çok garip gelmedi, altınları neden bıraktınız bilmiyorum ama sizin için fikir sunmuslar, alsaydiniz şuan karlı olurdunuz
Eee ama sizi zorlamamislar sonuç olarak. Altınları alıp bankaya kasaya koysaymissiniz daha iyi olurmuşEvet, ama benim biriktirip kaldigimzi yerde almak istiyorum... Su anda tatil evi benim icin bir luks..
Evet, ama benim biriktirip kaldigimzi yerde almak istiyorum... Su anda tatil evi benim icin bir luks..
Evet haklisiniz.. Ama sonucta ben altinlar geline hediye diye dusunuyorum. Bu teklifin onlarin sunmasi cok garip geldi. Ozellikle ilk kayinbabam sorunca, bizde hayir diyince, bir kac hafta sonra kayinvalidemin boyle fikirle gelmesi beni dusundurdu. Gelin isterse, sozunu acar diye dusunuyorum, ama belki yanlis dusunuyor olabilirim.Eee ama sizi zorlamamislar sonuç olarak. Altınları alıp bankaya kasaya koysaymissiniz daha iyi olurmuş
Yok, bu yuzden fikir soruyorum :) Aceba benmi yanlis dusunuyorum diye.Altınlar onlarda olduğu için üzerine yorum yapılıp, fikir sunulması çok absürt gelmedi bana. Sonuçta bize verin dememiş sizin için öneride bulunmuslar. Sonrasında ısrar da etmemişler. Neyin sinirini yaşıyorsunuz anlamadım.
Yazlik dediysem, aslidna yazlik bir sehir degil. Bizim icin yazlik olacak, cunku yazin Turkiye ziyaretinde 1 2 hafta kullanacagiz alsaydik :) Kendilerin evleri var, kullanacaklarini sanmiyorum.yazlık ev daha çok kendi işlerine mi gelecek kullanırlar mi alsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?