- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
Ablacım bu sefer çok iyi geçirirsem her dediklerini okeylersem ilerde evden ayrılmak istediğim de bana ne derdin var diyecekler. Oda düşündürüyor beni .
Ben o sorunlardan sonra aileme yansıtmıyorm ki ne zaman arasa ne zaman kızım bi sıkıntın var mı dese o üzülmesin diye yok baba diyorum . Anlayın çok seviyorum babamı gerçekten bu dünyadaki en değerli varlığım o benim . Tüm cabam sabrım onun için
Aynen öyle başımdaki sorundan kurtulur kurtulmaz çalışmaya başlayacağım. İnşallah dediğin gibi onlar bizden bıkar da gitmeme izin verirler . Vermeseler kötü bi şekilde babamın evine gideceğim çünkü. Ve eşim evi ayırmaya na kadar dönmeyeceğim.Bunun için bir açıklama yapmana gerek yok ki. Zaten maddiyat sebebiyle ayni evdesiniz, o sorun ortadan kalkinca ayrilacaksiniz o evden. Dişli olman lazim ama kalp kirmadan çünkü surekli yüzyüze bakacaksınız. Bence sen acilen çalışmaya başla, hem maddi durumunuz duzelir, hem evin isini görmek temizliğini yemeğini yapmak zorunda kalmazsin, işler kayinvalidene kalinca muhtemelen onlar da gitmenizi isterler. Esini avcuna aldiktan sonra kimseye bisi demezsin. Su diger konudaki sorununu hallettin mi? Halletmediysen ona yogunluk ver ilk etapta o konuyu cozunce hem sana bi ozguven gelecek hem de esinle iletisimin artacak bence daha guzel olacak her sey. Esine taviz verme ayri ev konusunda. Hep aklinin bi kosesinde senin kendi evini istedigin dursun.
Toplumdan kaynaklanmıyor. Cidden böyle olmayan aileler de var. Herşeyi oglunun gelinin iradesine bırakan mantıklı hareket eden çok insan var çevremde. Ne yazık ki benim şansıma böyle geri kafalı insanlar denk geldi . Dediğin gibi kavun koklar gibi secemiyoruz.Bu kadınların çilesi dolmayacak. Ben uni mezunu esim doktora yapiyor 26 yasinda evlendim buna ragmen kendimi bir birey olarak kabul ettirmem 1 senemi aldı. Bu toplumun gelin=köle algısı ne zaman bitecek bilmiyorum. Oğulları evleniyor, bir aile kuruyor aileler halen evin 3 yaşındaki oğlu gibi davranıyor. Hepimiz bunlari yasadik, yaşıyoruz. Büyük konuşmak istemem ama benim oğlum olursa böyle davranmam asla.
Seninle polemige girmeyeceğim. Öpüyorum kötü kalplerinizdenÇok pasifsin ezilmeyi hak ediyorsın
kendi hakkını savunmaktan acizsin
Hayat sen plan yaparken başına gelenlerdir. O sebepten büyük konuşma canım.Çok pasifsin ezilmeyi hak ediyorsın
kendi hakkını savunmaktan acizsin
Ablacım insan oğlu işte. Kocaman bir önyargı kocaman bir ego topluluğu. Başına gelmeden konuşuyor gelişi güzel. Bir şeyi yaşamadan gerçekten bilemezsiniz. Ben bekarken birinin böyle şeylere maruz kaldığını duysam ben bile sen nasıl olurda onların sözünü dinlersin derdim belki. Ama koca düşkünü pozisyonuna sokmazdm. Konuyu bana hakaret edin diye de açmadım yada beni yorumlayın demedim bir fikir istedim. Vicdanınız insanları tanımadan yargılayacak kadar körermesin... G gmszyHayat sen plan yaparken başına gelenlerdir. O sebepten büyük konuşma canım.
.....................
Bir gün bir fuarda güzelce bir kızın, elinde şampuanla, bir camekanın içinde komik danslar yaptığını gördüm. Şampuan tanıtımı yapıyordu. Ve hakketden yaptığı dans saçmaydı. Gençliğin verdiği boşboğazlıkla ona güldüm ve böyle işmi olur diye dalga geçtim. Ve beni duydu. Güzel yüzü soldu. İncindiğini belli etmemeye çalışarak, tanıtıma devam etti. Zaten bende çok pişman olmuştum. Sonraki yıllarda en az onunki kadar komik ! Bir işi 5 yıl kadar yapmak zorunda kaldım. Ve her anında incitdiğim o kızcağız aklıma geldi.
Yok ablam ondan vazgeçtim zaten.Bak bende şimdi bir konu açtım
Sana verebilecek tavsiye ne biliyomusun seni ne kadar kandırmaya çalışırlarsa çalışsınlar SAKIN ama SAKIN çocuk yapmayasın.Benden sana kardeş abla tavsiyesi
Ailen arkandamı sana destek olacaklarmıYok ablam ondan vazgeçtim zaten.
Haklısın. Ailem ben boşansam bile her türlü arkamda durur . Bir defa niyetlendim ve kesin karar almıştım. Babam sen ne yaparsan yap arkandayım dedi. Ama bir o kadar da mahvoldu hastalandı. Eşim kabul ediyor evi ayırmayı bu yuzden bosanmak geçmiyor aklımdan ama günü gelir de bunu beceremezse çekip giderim ve asla ardıma bakmam.Ailen arkandamı sana destek olacaklarmı
Seni çekip alıpta bu kızı sahipsizmi sandınız diyeceklermi
Eğer ailen bunları yapacaksa bir dakika dahi düşünmeden aileni şimdi ara ve anlat
Geç kaldığın her dakika seni dahada çıkmaza sokacak.
Sanmaki eşlerimiz bizi seviyor.Aslında seven taraf onlar değil biziz.Çünkü biz mecbur bıraktıları hayatı yaşamaya çalışıyoruz ve kendimizi kandırmaya çalışıyoruz aslında bizim en büyük sorunumuz eşlerimiz.Benim eşimle sorunum yok deme sakın şuanda en büyük sorun o sorunu bir anda çözebilecek olan da o.Ayrı bir ev açmayı beceremeyen adamları göklere yükseltiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?