Eşimin ailesi ve üzerimizdeki dayanılmaz hal alan baskıları...

Mavimmmm

Sabır ve dua ile...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
429
201
33
Kizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden

ne demek bisey gelmiyor.beni ailemle gorustirmeyecek kocayı ne yapayım ben.nasıl suskun kalıyosunuz anlamıyorum.bende kardeşimi bekliyorum dortgdortgozle somestr tatilinde.gelmemesi herşeyden önce annemi babamı beni kırar mafeder....göndermeyecek adamla durmaz zaten....once ailenizi düşünün.. .dort gözle sizi bekliyolardir

Az önce babam aradı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Gelmeyecek misin diyor bilmem dedim. Sonra burdakilere sordum iyi evini bakanların yanına taşı dedi kayinbabam Umursamıyor gibi yapmaya çalıştıkça sesim içime kaçıyor konuşamıyordm babamla oda hemn anlar ses tonumdan Çok yoruldum

+1

Bu ne ki esimle dışarı çıktığımızda bile karışırlar nereye gidiyorsunuz oturun evinizde. Bıktım inanın çok bıktım

Yaşınız kaç ?
Eşin seni ailesine niye ezdiriyor diyemiyor mu karımla istediğim zaman geZerim.
Eşinin maddi durumu ayrı bi eve çıkmaya yetmez mi tabi ortak oturma sebebiniz ne ?

Eşim hükmedemiyo karışmayın dedikçe karışıyorlar. Tersini yapsak kavga çıkar biliyorum

Eşiniz evli olduğunu fark etmediği ve bu duruma dur demediği sürece böyle devam eder. Ne zaman ki eşiniz anne-baba gölgesinden çıkar o zaman son bulur.

Bu ne ki esimle dışarı çıktığımızda bile karışırlar nereye gidiyorsunuz oturun evinizde. Bıktım inanın çok bıktım
nerden buldunuz bu insanları çok aradınız mı ?
niye cevap vermıyorsunuz?
eşiniz niye cevap veremıyor ? karımla gezerim tozarım istediğim yere giderim niye diyemıyor ?
ananız babanız sizi sokakta mı buldu ? siz annenizin babanızın yavrusu değil misiniz?
gerekirse babanızı çağırın gelsin konuşsun arkanızda dursun bu ne böyle rezillik ben kızımı brda köleliğe vermedim desin
gerekirse alırım çocugumu desin
yapın yani bir şeyler nedir bu
yaşınız kaç sizin ?

Yapmayın bunu kendinize. Koskoca kadınsınız insanlar hayatınıza bu kadar müdahele edememeli. Böyle bir hayatı kaç yıl daha sürdüreceksiniz bunu bir düşünün. Daha yeni evlisiniz ve bıkmışsınız böyle geçmez bir ömür.

Size ayrı ev bile açamayan adamla niye evlendiniz ki?
Ben istemedim . Akıl edemedim . Bu kadar zorluk çekeceğimi bilmiyordum . Ailemle nasıl yaşıyorsam onlarla da yaşarım dedim . O konuda ayrı pişmanım zaten . Psikolojik sorunlar yaşadığım dönemlerdi.

Yaşınız kaç ?
Eşin seni ailesine niye ezdiriyor diyemiyor mu karımla istediğim zaman geZerim.
Eşinin maddi durumu ayrı bi eve çıkmaya yetmez mi tabi ortak oturma sebebiniz ne ?
Maddi açıdan öyle bir gücümüz yok bu yüzden aynı evdeyiz . 22 yaşındayım

Ben istemedim . Akıl edemedim . Bu kadar zorluk çekeceğimi bilmiyordum . Ailemle nasıl yaşıyorsam onlarla da yaşarım dedim . O konuda ayrı pişmanım zaten . Psikolojik sorunlar yaşadığım dönemlerdi.
Olmuş bir hata.
Şimdi ayrı eve çıkın diyecem,yok dersiniz di mi?
Boşanın,dönün ailenizin yanına.
Bu şekilde hayat boyu kendinize eziyet çektirmeyin.

Çevremiz akrabalari ile dolu. Babama bile söylesem evin içinde olan şeyleri dışarıya yansıtıyorm diye köpek muamelesi yaparlar artık yüzüme bile bakmazlar . Çevreye karşı da kötü gelin ilan edilirm

Maddi açıdan öyle bir gücümüz yok bu yüzden aynı evdeyiz . 22 yaşındayım
babanızı çağırın ve gelsin konuşsun
kız babası pasif olmayacak, gümbür gümbür gelecek benim kızımı burda üzerseniz çekip almasını da bilirim diyecek bak bakalım yapabilirler mi böyle
yaşın da küçük arkasız bulmuşlar galiba seni

Ne mana ya bide babana giderken izin mi alıyosun, üstelik izin verilmiyor mu?
Böyle adamları koca diye yanınızda tutuyorsunuz, adam bildiğin saksı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…