Aynen öyle sende yorum yapmak için yorum yapma işine bak . Bulunduğum durum nasıl bana yorum yapın demedim ben. Yardım istedim çıkar yol aradım. Kuyruğuna basınca nasıl da hakkımda bildiğin iki kelimeyi yüzüme vurdun ? Allah tan sorunumu biliyordun hemen yüzüme vur. Normal hayatta seninle arkadaş olanlara acıyorum . Acaba sıkışınca onların da mı böyle derdini sıkıntısını yüzüne vuruyorsun . Haaa yoksa adın burda gizli nasıl olsa tanımıyorum diyerek mi rahatlıkla iğneliyosun ?Ay herşey bitti bana mı taktın ya. Git kp kv tavır koy. Annenle babanla görüştürmeyenler onlar.
Yav he heAynen öyle sende yorum yapmak için yorum yapma işine bak . Bulunduğum durum nasıl bana yorum yapın demedim ben. Yardım istedim çıkar yol aradım. Kuyruğuna basınca nasıl da hakkımda bildiğin iki kelimeyi yüzüme vurdun ? Allah tan sorunumu biliyordun hemen yüzüme vur. Normal hayatta seninle arkadaş olanlara acıyorum . Acaba sıkışınca onların da mı böyle derdini sıkıntısını yüzüne vuruyorsun . Haaa yoksa adın burda gizli nasıl olsa tanımıyorum diyerek mi rahatlıkla iğneliyosun ?
Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım çalışcam. Ve ekonomik sıkıntı yaşamayacağım bir yere taşıncamEşiniz ne işle iştigal?
Maaşı kirayı ödemeye yetmeyecek gibiyse eğer,
sizde bir işe girin.
Çalışın. .
Ve evinizi ayirin.
Aynı evde özel yaşam alanı olmaz
Onun adı dediğiniz gibi evcilik. .
Evde tadilat yaptırdım bir süre kayınvalide -de kaldık
Adam yanaşmaya çalıştığında
İtiyodum. Iıh olacak iş değil. . =)
F tipi acik cezaevine hosgeldin. Kac yil hüküm yedin? 50-60?Çevremiz akrabalari ile dolu. Babama bile söylesem evin içinde olan şeyleri dışarıya yansıtıyorm diye köpek muamelesi yaparlar artık yüzüme bile bakmazlar . Çevreye karşı da kötü gelin ilan edilirm
Benim evliliğimde nerdeyse bitecekti. Eşimin bu pasifligini zor kabullendim. Tüm suçu onda buluyordum. Ama küçüklüğünden beri böyle yetişmiş böyle görmüş ben hayatına dahil olur olmaz nasıl birden karakteri değişsin. Bekarken de onların dediğinden çıkmadığı için böyle alışıla gelmiş. Birden değişmez bu
Kizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Bu ne ki esimle dışarı çıktığımızda bile karışırlar nereye gidiyorsunuz oturun evinizde. Bıktım inanın çok bıktım
Kizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
İsabet olmuş..Ben aylardır burdayım bi ton sıkıntım var bunun dışında, ilk defa bunun için konu açtım. Çünkü sağlam adım atmak istedim . Çünkü artık çözülmesi gerekiyordu. İşin içinden çıkamıyordm. Ben çalışmayı değil çocuk yapmayı düşünüyordum. Sonra mutsuz bir yaşantima onu da dahil etmeye hakkım olmadığını anladım. Vazgeçtim...!
Nasıl izin yok ya onlar senin ailen eşinle mantklıca guzelce tatlı dille konus hayatm bak ben ailemi brakıp senın icin buraya geldım bırlıkte yasıyoruz onlarda benim ailem özluyorum kendnı benm yerme koy de senin ailen sana bnmkı bana degerlı de izin yok ne ya ne haddineKizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?