Eşimin ailesi ve üzerimizdeki dayanılmaz hal alan baskıları...

Ay herşey bitti bana mı taktın ya. Git kp kv tavır koy. Annenle babanla görüştürmeyenler onlar.
Aynen öyle sende yorum yapmak için yorum yapma işine bak . Bulunduğum durum nasıl bana yorum yapın demedim ben. Yardım istedim çıkar yol aradım. Kuyruğuna basınca nasıl da hakkımda bildiğin iki kelimeyi yüzüme vurdun ? Allah tan sorunumu biliyordun hemen yüzüme vur. Normal hayatta seninle arkadaş olanlara acıyorum . Acaba sıkışınca onların da mı böyle derdini sıkıntısını yüzüne vuruyorsun . Haaa yoksa adın burda gizli nasıl olsa tanımıyorum diyerek mi rahatlıkla iğneliyosun ?

Yav he he

Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım çalışcam. Ve ekonomik sıkıntı yaşamayacağım bir yere taşıncam

F tipi acik cezaevine hosgeldin. Kac yil hüküm yedin? 50-60?

Hizmetcilik yaptigin, evden disari izinsiz cikamadigin, eline para gecmeyen evliligi kendine yakistiriyorsan burada konu niye acilir ki?

Kopek muamelesi yaparlarmis. E sen kendini ezdirirsen yaparlar tabiki.

Otur iste kaynananla sicak sicak evinde. Babana niye gidesin ki? Telefonla konus yeter!

Kocalarimiz bile aynıymış kız :)

İzin yok derken işten mi izin alamadiniz

Hanım efendi banlandı,
Ya da üyelik iptali yaptı. .?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki .. Bi 5 ay öncesine gittim sayende .. Kabus gibiydi .. Özellikle şu dışarı çıkmalara karışmaları beni deli ederdi.. Sürekli oğluma para harcatıyo falan derlerdi.. Bi sure sonra eşinizle aranız bozulabilir onlar yuzuunden .. Ama emin ol ki ayrı Bi hayat kurmak herşeyin ilacı

Canım hangi devirde yaşıyoruz da sen kaynananlarla aynı evde yaşıyorsun?

Bu ne ki esimle dışarı çıktığımızda bile karışırlar nereye gidiyorsunuz oturun evinizde. Bıktım inanın çok bıktım

Sabredip ayrı ev alana kadar keşke evlenmeseydiniz.
Bu şekilde aile ile evlenmiş oluyor ve 1-0 yenik başlıyorsunuz evlilik hayatına !

Bunu yapmaya hakları yok. Eşiniz izin veriyorsa olay bitmiştir. Anne ve baba en önemli iki insan. Kirici olmadan, yıkıcı olmadan oturup ciddi anlamda konuşmamız gerekiyor. Önce eşinizle, onunda gidip kendi ailesiyle konuşması gerekiyor. Onun annesiyle babasıyla konuşması, sizin onlarla konuşmasında daha uygun.
Umarım herşey yoluna girer.

Sorun kocanda o susuyo sen dişli ol bari ..ne kadar ezik olursan o kadar ezerler seni..bu dönemde iyi gelin efendi gelinin değeri yok. ..çok sıc...an çok sevilir derler....az dişli ol ..yoksa böyle gider ..cocugun olur onu kv büyütür kp ismini koyar sende öyle uzaktan izlersin yabancı gibi ....

Pardon ama evlendiğinde emin misin yoksa hapishaneye mı düştün haber ver çek kapıyı git onlar senin efendin degil

Eşin susuyorsa sen dişini göster. Ne demek ailenin yanına yollamamak? Öyle bir hakları yok. Kendi oğullarıyla sürekli aynı evde yasarken seni ailene hasret bırakamazlar. Ayrıca onları hiç ilgilendirmez.bence baştan bir hata yapmışsın beraber oturmuşsun ama bir şekilde kocanı ikna et bir göz oda bile olsa ayrı eve çık. Bir tane odan olsun eşyan olmasın ama huzurun olsun. İnan herkesin her şeyi başta dört dörtlük olmuyor ilk evim 1 odaydı iki eski çekyatım vardı kaçıncı el olduğunu bile bilmiyorum. Kapısını bantladığım buzdolabım vardı. sonra büyük eve geçtim tam takım eşyam oldu borç harç. Zamanla her şeyi aldık şükür. bir cesaret çıkın o evden

İsabet olmuş..

Nasıl izin yok ya onlar senin ailen eşinle mantklıca guzelce tatlı dille konus hayatm bak ben ailemi brakıp senın icin buraya geldım bırlıkte yasıyoruz onlarda benim ailem özluyorum kendnı benm yerme koy de senin ailen sana bnmkı bana degerlı de izin yok ne ya ne haddine

Valla cnm is kocada bitio onun ailesi ona kızamaz küsemez onun bi seyler yapması lazım sen bi yerde el kızı oluon cünkü Hepimizin basında var ahh bu aileler ne die karısırsınız bilmiorum madem karıscaksınız oğullarınızla kendiniz evlenseydiniz töbee töbeee...

Evlilikte izin mercii neresi ya bilemedim ben!
Siz rüştünüzü ispat edemediniz mi daha? Eşine adam gözüyle nasıl bakacaksin da sayacaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…