Eşimin ailesi Yuvamı yıkmaya çalışıyor

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

oku oku oku hakaretler evden kovmalar bilmemneler

en son yine gelsin bebeğim için katlanıyorum. sanırsın adam dünyanın en iyi babası.
bırak allah aşkına ya.
bebeğim için boşanmıyorum diyen kadın yaşadıklarını net hakediyodur benim gözümde.

Ya nasıl hala bebeği gönderiyorsunuz yukarıya?
Bana böyle yapacaklar, karakolu arayıp hepsini şikayet etmezsem...
Biraz ağzınızı açıp kendinizi savunun, eşinizden beklemeyin zira o adam (pardon adam demişim) sittin sene sizi kimseye karşı savunmaz. Net.

Bence bu evliliği devam ettirmemeliydiniz. Adamın ne size ne de ailenize saygısı kalmamış. Hem suçlular hem güçlü. Yazık kızınız da daha kucukmus. Bilmiyorum hakkınızda hayırlısı olsun.

Şimdi de al bebeğini kendin git
Ne cin fikirli lanet insanlarmış be bunlar, 4 aylık bebeği annesinden ayırmaya kalkıyorlar.

Herkes eşime biraz karını sahiplen savun diyo oda diyo ki ben ailemi atamam oysa ki atmayı gerektirecek bişey yok zaten sadece dengeyi bulması lazım ama yok.
Eşine bundan sonra onun ailesini kötüleme küfür hakaret etme iyi davran ne demişler Yılanı bile tatlı söz deliğinden çıkartır gün gelir senin kıymetini anlar kendinize gelin Allahım yar ve yardımcınız olsun amin inşallah

Kesinlikle aynı fikirdeyiz bende onu istedim ama en uygun kirayı veriyoruz ist. Gibi bir yerde bin TL in altında ev yok çocuk da var.
Ben maddi tarafını düşünmüyorum ama o da yanaşmıyo inat işte.
ama eşinizde ne ona geliyor ne buna.. eşinizde iş yok bence.. agırlıgını koyamamıs ailesine karsı koysa böle olmazdı.. ailenizin tutumuda cok çirkin.. el kadar bebegi istemiyorum demeler felan..

Selam arkadaşlar direk konuya giricem..

Yaklaşık 2 yıllık bir evliliğim var arada buraya yazıyorum canım sıkkın olunca.
Benim 2 adet yılan dan yılan seytan dan seytan görümcem var.
Benim hakkımda ileri geri konuşmayı çok seviyolar.
Evliler, çocukları vs...
Bu hafta bi akrabamıza kıza benle ilgili ailemle ilgili yalan yanlış seyler demişler ve bu benim kulağıma geldi.
Kız baktım sosyal medyada açık açık hakaret ederek bana msj veriyo!.
İsim vermeden paylaşım yapmış, 2 görümcem de yorum yapmış helal sana diye neyse ben direk msj attım kıza birinden bişey mi duydun kesin bizimkiler yine rahat durmadı diye.
Tabi kız bana der mi evet diye onları savundu ama kızın ailesi farklı diyo neyse.
Eşimle bu konuları konuştum ablanlar napmaya çalışıyo diye ufak bi tartıştık telefon da tabi o işteydi.
Görümcem, kaynanam bana ağza alınmayacak seyler dediler hemde annemlere.
Bende bunu eşime dedim iyi yapmışlar dedi.
İyi tamam dedim, babamı aradım anlattım durumu.
Babam eşimi aramış diye eşim bana demediğini bırakmadı!
Veee geliyoruz asıl olaya.
Eşim isten Geliyo, üst katta kaynanam oturuyo direk yukarı çıkıyo ve o kuş beyinleri ile plan yapıyolar ben bu kadarını tahmin etmemiştim.
Bana dedi ki çocuğu ver yukarı çıkarcam bende niye dedim Dedesi özlemiş sevecek dedi tamam dedim.
Yarım saat sonra gel dedi gidiyoruz, nereye dedim annenlere, onlarla konuşmam lazım.
Telefonda konuş dedim olmaz dedi.
Annemlerin evde yürüme 10 dk yok.
Neyse gittik annemlere ben kapıdan içeri adım attım o girmedi anneme döndü al kızını aklını başına toplamadan gelmesin dedi.
Anahtarı aldı, çocuk Anasıgilde!.
Ben çıldırdım direk içeri girer girmez kafayı yedim!
Arıyorum açmıyo, polisi arıyorum açmıyo.
Çünkü boşanacaktm kafaya koydum beni sebepsiz yere anamın evine çocuğumu alıp da atan bi insanla olmaz dedim.
Kaynatamı aradım ağzıma geleni saydım.
2 tane s*rt*k yüzünden yuvam yıkıldı dedim.
Sen Nasıl babasın bişey yapmıyosun dedim.
Bişey demedi korkak kapattı.
Babam geldi benim imam nikahımda ki şahitleri çağırdı, eşimi getirmiş o akraba kızın babası.
Ben boşanıcam dedim kızımı istiyorum dedim.
Herkes ortada bi bebek var daha 4 aylık vs dedi.
Eşim de ailesi tarafından dolmuş tabi oda ayrılmak istiyo ama Çocuğu zorla aldı benden!.
Gece 1e kadar konuşuldu adam değilsin sen dedim adam olan anasının ağzıyla yuvasını yıkmaz, 4 aylık bebeği anneden almaz.
O daha minicik!.
Öyle böyle bizi tekrar barıştırdılar ama çok soğudum ondan nefret ettim.
Sürekli laf çarpıyo, sevmiyo.
Mecburi aynı evde yaşıyoruz gibi hissediyorum.
Aynı yatakta mecbur yatıyoruz.
Bilmiyorum sizce yine eskisi gibi olur mu?
Anasıgille kesinlikle konuşmuyorum ama mecbur aynı binada oturuyoruz..
Sırf bebeğim için katlanıyorum..
Malesef ki aynı şeyler tekrarlanıcaktır. Rabbim sana sabır versin sen hazırlıklı ol ve deliller toplamaya başla kaynanan size dirlik vermiyecek eşinde tutmuyormuş seni aynı muhabbeti bende eşimle yaşadım annesi hep doldururdu kavga ederdik eve gelmez anasına giderdi ve sonuş olarak boşanıyoruz.Çocuğunuda alamazlar senden yok öyle bi dünya dediğim gibi sen deliller topla mesaj falan olabilir ama ses kaydı olmaz bilgin olsun sabırlı ol görümcenin kaynana cadısınında gazına gelme eğerki evliliğe çocuk için dayanacaksanda eşine sakın ailesini kötüleme tam tersi iyi şeyler bahset çünkü kaynana eşine senin hakkında kötü şeyler söylüyo gibi sen iyi ol onlar kötü olsun.

Selam arkadaşlar direk konuya giricem..

Yaklaşık 2 yıllık bir evliliğim var arada buraya yazıyorum canım sıkkın olunca.
Benim 2 adet yılan dan yılan seytan dan seytan görümcem var.
Benim hakkımda ileri geri konuşmayı çok seviyolar.
Evliler, çocukları vs...
Bu hafta bi akrabamıza kıza benle ilgili ailemle ilgili yalan yanlış seyler demişler ve bu benim kulağıma geldi.
Kız baktım sosyal medyada açık açık hakaret ederek bana msj veriyo!.
İsim vermeden paylaşım yapmış, 2 görümcem de yorum yapmış helal sana diye neyse ben direk msj attım kıza birinden bişey mi duydun kesin bizimkiler yine rahat durmadı diye.
Tabi kız bana der mi evet diye onları savundu ama kızın ailesi farklı diyo neyse.
Eşimle bu konuları konuştum ablanlar napmaya çalışıyo diye ufak bi tartıştık telefon da tabi o işteydi.
Görümcem, kaynanam bana ağza alınmayacak seyler dediler hemde annemlere.
Bende bunu eşime dedim iyi yapmışlar dedi.
İyi tamam dedim, babamı aradım anlattım durumu.
Babam eşimi aramış diye eşim bana demediğini bırakmadı!
Veee geliyoruz asıl olaya.
Eşim isten Geliyo, üst katta kaynanam oturuyo direk yukarı çıkıyo ve o kuş beyinleri ile plan yapıyolar ben bu kadarını tahmin etmemiştim.
Bana dedi ki çocuğu ver yukarı çıkarcam bende niye dedim Dedesi özlemiş sevecek dedi tamam dedim.
Yarım saat sonra gel dedi gidiyoruz, nereye dedim annenlere, onlarla konuşmam lazım.
Telefonda konuş dedim olmaz dedi.
Annemlerin evde yürüme 10 dk yok.
Neyse gittik annemlere ben kapıdan içeri adım attım o girmedi anneme döndü al kızını aklını başına toplamadan gelmesin dedi.
Anahtarı aldı, çocuk Anasıgilde!.
Ben çıldırdım direk içeri girer girmez kafayı yedim!
Arıyorum açmıyo, polisi arıyorum açmıyo.
Çünkü boşanacaktm kafaya koydum beni sebepsiz yere anamın evine çocuğumu alıp da atan bi insanla olmaz dedim.
Kaynatamı aradım ağzıma geleni saydım.
2 tane s*rt*k yüzünden yuvam yıkıldı dedim.
Sen Nasıl babasın bişey yapmıyosun dedim.
Bişey demedi korkak kapattı.
Babam geldi benim imam nikahımda ki şahitleri çağırdı, eşimi getirmiş o akraba kızın babası.
Ben boşanıcam dedim kızımı istiyorum dedim.
Herkes ortada bi bebek var daha 4 aylık vs dedi.
Eşim de ailesi tarafından dolmuş tabi oda ayrılmak istiyo ama Çocuğu zorla aldı benden!.
Gece 1e kadar konuşuldu adam değilsin sen dedim adam olan anasının ağzıyla yuvasını yıkmaz, 4 aylık bebeği anneden almaz.
O daha minicik!.
Öyle böyle bizi tekrar barıştırdılar ama çok soğudum ondan nefret ettim.
Sürekli laf çarpıyo, sevmiyo.
Mecburi aynı evde yaşıyoruz gibi hissediyorum.
Aynı yatakta mecbur yatıyoruz.
Bilmiyorum sizce yine eskisi gibi olur mu?
Anasıgille kesinlikle konuşmuyorum ama mecbur aynı binada oturuyoruz..
Sırf bebeğim için katlanıyorum..
Ya çok üzüldüm , niye bu kadar kötü olur ki insanlar. Halbuki her kötülük yapanı eninde sonunda bulur, hiç mi Allah'tan korkmazlar. Sen cok dua et , Allah'a sığın, inşallah eşinin gözü açılır da onlara uymaz. İnsallah onların oyunları da kendi ayaklarına dolansın. Allah yardımcın olsun

Zaten eşini ve polisi aramanın nedeni bebeğin değil miydi? Şimdi bebeğin yanındadır al bebeğini git babanın evine o görsün bakalım bebeği anneden ayırmak ne imiş:sinirli: Ne katlanıyorsun böyle adama!!!

ARKADAŞLAR YARIM SAAT ÖNCE BÜYÜK GÖRÜMCEM GELDİ VE BENİMLE KAVGA EDİP BOĞAZIMI SIKTI, EŞİMİ ARADIM BANA İNANMADI YALAN SÖYLEME DEDİ.
AKŞAM GELİNCE BU KONUYU KONUŞMAK DAHİ İSTEMİYORUM DEDİ.
BEN BUNLARLA NASIL BAŞ EDEYİM!
İNSAN DEĞİLLER.
ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HEPSİNİ BIKTIM ARTIK.

A
Ya anlam veremiyorum artık ben bu kaynanalara bir tanede bende olduğundan seni anlayabiliyorum. Bizde 2 yıllık evliyiz kaç defa boşanmanın eşiğinden döndük. Hep eşimin ailesi yüzünden oldu. Her tartışmamızda onları savunup beni haksız bulmasından.. Madem hep bir ağızdan hareket edeceksiniz neden oğlunuzu evlendiriyorsunuz? Sırf adı evli olsun diye mi? Kocalara diyorum madem ananızın ağzından çıkmayacaksınız elin canını niye yakıyorsunuz ömür boyunca yaşayın ananızla?
Aynen

ARKADAŞLAR YARIM SAAT ÖNCE BÜYÜK GÖRÜMCEM GELDİ VE BENİMLE KAVGA EDİP BOĞAZIMI SIKTI, EŞİMİ ARADIM BANA İNANMADI YALAN SÖYLEME DEDİ.
AKŞAM GELİNCE BU KONUYU KONUŞMAK DAHİ İSTEMİYORUM DEDİ.
BEN BUNLARLA NASIL BAŞ EDEYİM!
İNSAN DEĞİLLER.
ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HEPSİNİ BIKTIM ARTIK.
git suc duyurusunda bulun darp raporu al nasıl bogazını sıkar sen nasıl susarsın tama cocugun var anladık ama bunada susarsan yarın daha kötüsü basına gelir

git suc duyurusunda bulun darp raporu al nasıl bogazını sıkar sen nasıl susarsın tama cocugun var anladık ama bunada susarsan yarın daha kötüsü basına gelir
Bağırdım ama eşim onu savunmak için bana yüklendi, sesin çıkmıcak dedi.
Senin yüzünden sokağa rezil olduk dedi

Bağırdım ama eşim onu savunmak için bana yüklendi, sesin çıkmıcak dedi.
Senin yüzünden sokağa rezil olduk dedi
o der tabi kendi kardes yarın seni dövse beni rezil ettin der iceri sokar siddete kesinlikle karsıyım ne demek ablası bogazını sıktı bence gemileri yak dönerse senindir ki seninki dönmesede olur cocugu var diye hayatı kendine zindan etme o adam ne o evden cıkar ne o aileyi bırakır en azındna gözü korkar 2 polisle kapıları giderlerse

Back
X