Eşimin ailesi Yuvamı yıkmaya çalışıyor

Arkamda kimsem yok :KK43:
valla benimde yok parasal anlamda o yuzden 2 haftadır trım trım is arıyyorum isi buluyum kafama göre yolumu cizicem aksamdan aksama ailemde yatıcam o kadarınada sussunlar yani

bende sende böyle düsün kimsem yok diye düsünürsen daha kötü yola gidersin ne olursa olsun elin anasını kocasıı cekmektense kendi aileni cekmek cokkkkkkkkkkkk daha mantıklı ayrılmasanda onları korkut git karakola sikayetr et seni bu yuzden terketdilce adam zaten terkeder

o der tabi kendi kardes yarın seni dövse beni rezil ettin der iceri sokar siddete kesinlikle karsıyım ne demek ablası bogazını sıktı bence gemileri yak dönerse senindir ki seninki dönmesede olur cocugu var diye hayatı kendine zindan etme o adam ne o evden cıkar ne o aileyi bırakır en azındna gözü korkar 2 polisle kapıları giderlerse
Bende polis çağırcaktım ama annemi aradım durumu anlattım babanla konusurum dedi artık babam karışmak istemiyo başı çok ağrıdı...

ARKADAŞLAR YARIM SAAT ÖNCE BÜYÜK GÖRÜMCEM GELDİ VE BENİMLE KAVGA EDİP BOĞAZIMI SIKTI, EŞİMİ ARADIM BANA İNANMADI YALAN SÖYLEME DEDİ.
AKŞAM GELİNCE BU KONUYU KONUŞMAK DAHİ İSTEMİYORUM DEDİ.
BEN BUNLARLA NASIL BAŞ EDEYİM!
İNSAN DEĞİLLER.
ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HEPSİNİ BIKTIM ARTIK.
sen de neden eşini arayıp söylüyorsun ki?
sen de sıksaydın onun boğazını

valla benimde yok parasal anlamda o yuzden 2 haftadır trım trım is arıyyorum isi buluyum kafama göre yolumu cizicem aksamdan aksama ailemde yatıcam o kadarınada sussunlar yani

bende sende böyle düsün kimsem yok diye düsünürsen daha kötü yola gidersin ne olursa olsun elin anasını kocasıı cekmektense kendi aileni cekmek cokkkkkkkkkkkk daha mantıklı ayrılmasanda onları korkut git karakola sikayetr et seni bu yuzden terketdilce adam zaten terkeder
Eşim adam değil ki çocuk olmasa 1 Dakka durmam.

Çocugumu istemezler :KK43:( masrafmış
Zaten seni böyle bir ailenin içine atanlardan da bu beklenirdi. Bir süre sığınma evine gitsen? Bir iş bulma imkanın var mı? Bunların hiçbiri olmuyorsa o psikopat ailenin hiçbir üyesiyle konuşma. Konuşup görüştükçe kavga çıkıyor belli ki. Kapıyı açma, karşılık verme.

1. Hastaneye gidip darp raporu aliyorsun
2. Polise gidip sikayet ediyorsun
3. Polisden siginabilecek bi yer istiyorsun, kadin siginmaya gidiyorsun bebeginle.
4. Aileni arayip bir daha sana ulasamayacaklarini, arkanda durmadigin icin, cocugunuda istemedikleri icin onu alip ortadan kaybolacagini anlatiyorsun, telefonu kapatiyorsun.
5. Bunlari yaparken kesinlikle cocugunu iki saniye bile yanindan ayirmiyorsun!

1. Hastaneye gidip darp raporu aliyorsun
2. Polise gidip sikayet ediyorsun
3. Polisden siginabilecek bi yer istiyorsun, kadin siginmaya gidiyorsun bebeginle.
4. Aileni arayip bir daha sana ulasamayacaklarini, arkanda durmadigin icin, cocugunuda istemedikleri icin onu alip ortadan kaybolacagini anlatiyorsun, telefonu kapatiyorsun.
5. Bunlari yaparken kesinlikle cocugunu iki saniye bile yanindan ayirmiyorsun!
bunları aynen yapıyorun daha ne olmasını bekliyorum bu adam ayrın eve kadın getirse ne dicem cocugum var susyum bi tek o kalmıs lütfen darp raporu alın

bunları aynen yapıyorun daha ne olmasını bekliyorum bu adam ayrın eve kadın getirse ne dicem cocugum var susyum bi tek o kalmıs lütfen darp raporu alın

Eve kadinda getirir bu koca, görümcesi kv kp bir olup döverlerde. Hadi o sinirle cocuga vursalar bisey yapsalar? Sen hic merak etme, evden git, polise sikayet et, bir kac haftada kal kadin siginma evlerinde gör bak ailen nasil degisiyo!

ARKADAŞLAR YARIM SAAT ÖNCE BÜYÜK GÖRÜMCEM GELDİ VE BENİMLE KAVGA EDİP BOĞAZIMI SIKTI, EŞİMİ ARADIM BANA İNANMADI YALAN SÖYLEME DEDİ.
AKŞAM GELİNCE BU KONUYU KONUŞMAK DAHİ İSTEMİYORUM DEDİ.
BEN BUNLARLA NASIL BAŞ EDEYİM!
İNSAN DEĞİLLER.
ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HEPSİNİ BIKTIM ARTIK.
Hemen gidin karakola lütfen, şikayetçi olun. Ailenizede ya çocuğumla kabil edersiniz ya devlete sığınırım deyin. Ne demek ya ne demek!

Önce bi sakin olun; ne gurur ne başka şey, planlı davranın, biraz hinlik yapmanız lazım.
2-3 gün kadar hiçbir şey söylemeyin. Sonrasında eşinizi arayın ya da iş yeri vb. bir yerde karşısına çıkın. "Ben çok düşündüm, hata ettim. Siz haklısınız, ben böyle terbiyesizlik yapmamalıydım. Annenden de ablalarından da özür dileyeceğim. Gel yuvamızı dağıtmayalım. Aklım başıma geldi" diyecek, eve geri döneceksin. Kızını eline aldığın ilk fırsatta, eşin işteyken vb. evden ne alınacaksa, para mı altın mı vb. toplayıp ayarlayıp, kızını da alıp taksiyle basıp gideceksin.

Bu pisliklere bu lazım, kim kimin elinden alıyormuş çocuğunu bakalım; boşanma davası açsan hakim çocuğu size verir, 4 aylık süt kuzusunu babası mı emzirecek? İğrenç mahluklar, böyle vicdansız kvler ölümünde inşallah gelinlerinin bir bardak sularına muhtaç olurlar.

Neresinden tutsam elimde kaliyor.
İki aile de çok cahil.
Kari koca desen toy'un onde gideni.
Fazla beklentiye girmeden otur...

Umarim kizini okutursun da senin durumuna dusmez...

Sende az degilsin ha. Görümce senin hakkında konuşmuşsa konuşmuş görüşmezsin olur biter ortalığı karıştırmışsın.

Birde senden çocuğunu alan adamla aynı yatakta yatıyorsun. Mecburi orda duran insan en azından bak en azından aynı yatakta yatmaz. Ne mecburisi ya.

Yahu dik duramayacaksan diklenmenin alemi var mı?Ne diye o onu demiş,bu bunu demiş muhabbetine girip ortalığı karıştırıyosun,milletin ağzını mı büzeceksin,hay bu sosyal medyanın....

Ya elini çabuk tut kurtul bu ruh hastalarından,ya dilini tut otur yerinde,ne ona gelebiliyosun,ne buna...

Arkadaşım öncelikle görümceler laf vurmuşsa ne olmuş direkt adını yazmadılar ya
hem ailen arkanda değil sanırım ev hanımısın ne diye bu konulara girip eşini işteyken aradın ki?
biraz sende de hata var bence
bir bebeğin var ailede daha toparlayıcı bir rol üstlenmen lazım bence

Sende az degilsin ha. Görümce senin hakkında konuşmuşsa konuşmuş görüşmezsin olur biter ortalığı karıştırmışsın.

Birde senden çocuğunu alan adamla aynı yatakta yatıyorsun. Mecburi orda duran insan en azından bak en azından aynı yatakta yatmaz. Ne mecburisi ya.
Farkındaysanız bana iftira atılmış ortalığı karıştırmak ne demek ya kesin erkek tarafısınız!

Back
X