boşu boşuna kızgınsın bence
kendini yıpratmaktan başka neye yaradı bu kızgınlın söylermisin
eşin onlar ile konuşunca onlar değişecekmi sanıyorsun
gelmişler kaç yaşlarına kendileri akıl edemiyorsa bazı şeyleri eşinmi öğretecek
güldürme beni
kim değişmişki onlar değişsin
kaldıkı onların size maddi yardımda bulunmak gibi zorunluluğda yok
manevi destek olsalar güzel olur ama oda yoksa gene yapacak bişey yok
bukadar takmana hata bunun için kendini hasta etmene şaşırdım doğrusu
herkese hakketiği gibi davranırsın olur biter
mesafeni koru olsun bitsin
faydaları yokmuş.. olmasın.. zararları dokunmasın der geçerdim Ben olsaydım.. yardım etmemişler çifte standart uygulamıslar sözlerini tutmamıslar Banane ? Bana zarar vermesinler de.. yuvamın huzurunu Bozmasınlar da. uzaktan uzağa sevelim BirBirimizi derdim.. Boşa üzülüyosun Bence..
zaten değişmedilerde...fakat siz olsanız evlenirken eşinizin ailesi eşinizin kardeşine eltinize vede onların çocuklarına baksa onların kirasını,elektriğini,suyunu ödese yardım yapsa evinde baksa eşinizin kardeşi kayınpederinize güvenipte sürekli işten çıksa ve siz evlenirken ailenizin önünde yardım edicem diye söz verse ve tutmasa ayrıca evinizde iş sorunu yaşarken,zor geçinirken kendi aileniz size maddi ve manevi destek olsa eşinizin ailesi kendini kenara çekip bir kere bile sormasa siz napardınız sinir olmazmıydınız??
Canım çok haklısın fakat elden bişey gelmiyor,bazı ailelerde olabiliyor bu durum.Benim eşim çok dik konuşur ailesine onlarda yardım etmezler,zaten maddi beklentimiz yok bizim manevi destek oda yok.
Bzim bebeğimiz 5.senede oldu,ne mücadeleler verdik,2 defa aşılama 1 tüp bebek bakmadı kayınvalidem,hiçbir saygısızlığım kötülüğüm olmadı bunu kendiside söylüyo etrafa akrabalara,hele tüp bebek yapılırken ameliyat oldum ertesi gün eltimin kızı ateşlenmişde oraya gitti 2 gün orda kaldı,güya çocuk hasta alışveriş merkezine gezmeye gitmişler.Ben buna çok sinirlenip kendimi yedim resmen ne oldu kanamam oldu embriyolar kanamamla birlikde düştü.5 ay konuşmadım kayınvaldeyle eltiyle,özürler bilmen neler tekrar konuşmaya başladık 6 ay sonra hamile kaldım hiçbirşey yok güllük gülüstanlık herşey,ameliyat günü kayınbabama tahlil yaptıracakları tuttu,başka hastanede,çıktıktan sonra geldiler,güya bana bakacak evine götürdü bir surat bir surat anlatamam gece kocasının yanında eşim yardım ediyor,birde bebeğim emmedi beni sütüm azdı mama vermek zorunda kaldık.Çocuğumun yanına gelip bakmıyo yardım etmiyor,kahvaltı yapılacak bebek ağlıyo gel sen yap ben bakim demiyor.
Görümcemin 3 yaşında kızı var bakıcısı olduğu halde kıskançlıktan kayınvaldem,görümcem beni gönderene kadar uğraştılar onun 2 kızı var eltimin 1 kızı var.Benim de oğlum oldu kayınpederimin ismini verdik.Ben sinirden ağlıyorum belli etmedim,içerde kahvaltı yapılıyor görümcemin kızına hadi balım hadi prensesim ye kızım,benim oğlum ağlıyor dikişlerim ağrıyor bir yandan emmiyor sürekli mama veriyorum ah ahh daha nediyim.Beni bırakıp gezmeye gitmeler.Yaylaya gitmeler.4 gün zor dayandım evime geldim.Sağolsun annem baktı.Kayınbabamın işi yurt dışında izne geldi,40 ım çıkana kadar bakacaktı kayınbabamla yurtdışına gitti.Beni böyle bıraktı llah razı olsun annemdem eşimden.
Eltim 2.bebeğine hamile 6 aylık nisanda doğumu var onun doğumuna gelecek 40 'ına kadar bakacak ilkindede bakmış kızınada baktı,benim hiçbir kötülüğüm yok,eltim reklam eder heryere kendilerini yapmadığı kalmaz.Gel görki iyilik yaramıyor bunlara üstelik BABAMLA KATINVALİDEM ÖZ AMCA ÇOCUKLARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?