boşver yardım etmesinler.zararları olmasında naparlarsa yapsınlar.
sen onlar yüzünden eşinle neden huzurunu bozuyorsun.bak oda neyin ne olduğunu biliyormuş.her defasında yüzlerine vurmasını bekleme,oda bilsin sende bilin ve buna göre davranın.onların hiçbir sözüne güvenip bir işe girişmeyin.
bir şeye adım atarkende bilin ki arkanızda size destek olacak bir aile yok.bunları bilirseniz buna göre adım atar hayal kırıklığı yaşamamış olursunuz.yapmayanda yapmasın,yapıpta başına kakacaksa hiç yapmasın daha iyi canım boşver.
birde bunlar yüzünden huzurunu bozuyorsun yarın yuvanda onlar yüzünden huzur olmasa gelipte sizin yuvanızı düzeltmeye mi kalkacaklar sanki?
anlıyorum seni inan ki nekadar zoruna gittiğini anlayabiliyorum.ama eşinde sürekli onların başına kakamaz bunu anne-babası sonuçta belki sen ağzına gelen lafı söylemek istersin ama o 1 kere söylese 2 kere susar.oyüzden eşine de kızma.bundan sonra buna göre bir tavır al sende,onlara ihtiyacın yok gibi davran,gelip gitmeye yüz bulamasınlar.
iyi günde herkes birbirinin yanında ama kötü gündekiler gerçek dosttur,yoldaştır.sende anlamışsın ki o aileden size yoldaş olmaz.sen kendi eşine sahip çık ve destek ol.