Eşimin ailesi yüzünden yuvam yıkılıyor

İmzadan sonra değişti dediniz cinsel acidan nasil, belki tercihleri farklıdır

Ailede suç var evet ama asıl suçlu eşin ...

Sattik mi seni..
Ne iğrenç bir cümle bu arkadasim, farkında mısın bunun.
O an yüzüne tükürüp gitmediğin hata..
Hala neyi soruyorsun.
Sorun aile görünce değil.
Sorun adam olamamış, insan olamamış eşinde...

İmzadan sonra değişti dediniz cinsel acidan nasil, belki tercihleri farklıdır
Aynen öyle valla bu konuşmadan sonra evi terkettim zaten

Tam diyecektim ki bunlsr nasil aile? Nasil yapiyorsun? Bosanmayi dudunmuyor musun? Diye sonunu okuyinca en dogru karar dedim aramamalari daha hayirlisi. Kararindan vazgecme.

Arayıp sormaları daha hayırlı,arasalar iki güzel lafa yapacaz edecez sözlerine kanacan. Aramasinlar bosanin bitsin gitsin iki sene sonra olacağına yanında çocukla şimdi tertemiz olsun.

Sizin yuvanız eşinizin ailesi yüzünden değil bizzat eşiniz yüzünden yıkılıyor. Lütfen önce bunu kabullenin. Eşiniz arkanızda olsa kimse size bir şey söylemeye cesaret edemez. Dengeyi eşiniz kuramamış, benim karınım namusuna laf etmek sizin ne haddinize diyemeyen eş için bir de boşanmakta kararsız mısınız?

Tam diyecektim ki bunlsr nasil aile? Nasil yapiyorsun? Bosanmayi dudunmuyor musun? Diye sonunu okuyinca en dogru karar dedim aramamalari daha hayirlisi. Kararindan vazgecme.
Hepsi şizofren özellikle annesi midemi bulandırıyor kadın bize gelir bi tek tuvalete giderken peşimden gelmez telefonla konuşurum gelir kulağını kulağıma dayar daha neler neler varda anlatsam roman olur

Daha çok yeni evliyim zaten kafama koydum ama bi yanımda istemiyor o kadar emek var söylediklerinizde haklısınız

Bu eziyeti çekmek zorunda değilsiniz.
Bir imzayla başladığı gibi,
Bir imzayla da kolayca kurtulabilirsiniz.
Allahtan hamile kalmamışsınız.

Daha çok yeni evliyim zaten kafama koydum ama bi yanımda istemiyor o kadar emek var söylediklerinizde haklısınız
Başta verilen emek var evet.
Ama hayatta herşey için emek veriyoruz.
Her verdiğimiz emek, vazgeçilmez olmuyor.
Yani az düşünün bu kadar zamanda neler yaşamışsınız.
10 yıl sonrası nasıl olurdu?
Bir kere geliyoruz şu dünyaya.
Yalnız gireceğiz toprak altına.
Ötesi yok yani.

Belli bir zamandan sonra tek taraflı verilen emeğin,hiçbir faydası yok inanın.
Boşanıp 2 yıl sonra gelip şu konunuzu bir okusanız,
Nasıl şükür namazı kılarsınız.

Eş şahsı evet çok hatalı fakat bir anne ve babanın da evladının kendi tesiri altında kalabileceğini düşünüp öyle düşünüp davranması gerekir.

Yazıklar olsun hepsine. Adam olmuycaksa dönme ablacım, çocuk yokken ayrıl ayrılcaksan eğer.

güzelim derdine ne?
Ailen seni Bugun için mi doğurdu
Bas tekmeyi
Bak gençliğine yazık
Bunlar seni dert hastalık sahibi eder günah sana
O hırsızdan altınlarını da al mahkemede onlar senin hakkın sakın bırakma
Emek verdim diyorsun da
İler tutar bir yanı yok
Düşünme çare arama bak çok üzülürsün
Hazır bebeğin de yokken ayrıl gitsin derim ben olsam ! Kötü günün sonu gelmez sakın unutma
Ben bir tane bile görmedim duymadım kötüydü sabrettim iyi oldu diyen
Olan sana olur iyi düşün
Allah yardımcın olsun

Namusuna laf ediliyor kocan(sözde) göz yumuyor ve sen kararsızsın ? Doğru mu anladım

Bu kaynanalar oğullarını evlendirene kadar ugrasıp, evlendirdikten sonra huzur bırakmıyorlar!
Eşiniz sizin yanınızda olup, size laf söyleyenlere cevabını vermeli ki onlar bi daha konusmaya cesaret edemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…