- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi Sevimrumuz
-
Çok haklısınızYani normalde evlilik terapisi felan öneririm ilk. Ama eşine "seni sattık mi" diyen adamı ne Allah katında ne kul katında yanında es olarak tut diyemem hiç kimseye.
Ailede suç var evet ama asıl suçlu eşin ...Merhabalar arkadaşlar direk konuya giriş yapıyorum 7 8 aydır evliyim ben eşimin ailesi dışarda içtiğimiz 2 liralık çayın bile lafını yaparlar herşey kaynanamın biz balayındayken altınlarımı çalmasıyla başladı ve sürekli yalanlar yapılmayan vaatler ayrıca da çok terbiyesizler görümcem benim aileme namusum hakkında laf eder kaynanam eşimle konuşurken senin koynuna başka karı sokucam diye çirkin laflar eder eşimin erkek kuzenleri bile dedikodumu yaparlar eşimin kimseye bişey dememesinden bıktım artık stres topu gibi herkes hakkımda konuşup dursun en son da tartıştık annemlere geldim ben 3 gündür arayan soran da yok boşanmayı düşünüyorum kararsızım
İmzadan sonra değişti dediniz cinsel acidan nasil, belki tercihleri farklıdır
Aynen öyle valla bu konuşmadan sonra evi terkettim zatenSattik mi seni..
Ne iğrenç bir cümle bu arkadasim, farkında mısın bunun.
O an yüzüne tükürüp gitmediğin hata..
Hala neyi soruyorsun.
Sorun aile görünce değil.
Sorun adam olamamış, insan olamamış eşinde...
Tam diyecektim ki bunlsr nasil aile? Nasil yapiyorsun? Bosanmayi dudunmuyor musun? Diye sonunu okuyinca en dogru karar dedim aramamalari daha hayirlisi. Kararindan vazgecme.Merhabalar arkadaşlar direk konuya giriş yapıyorum 7 8 aydır evliyim ben eşimin ailesi dışarda içtiğimiz 2 liralık çayın bile lafını yaparlar herşey kaynanamın biz balayındayken altınlarımı çalmasıyla başladı ve sürekli yalanlar yapılmayan vaatler ayrıca da çok terbiyesizler görümcem benim aileme namusum hakkında laf eder kaynanam eşimle konuşurken senin koynuna başka karı sokucam diye çirkin laflar eder eşimin erkek kuzenleri bile dedikodumu yaparlar eşimin kimseye bişey dememesinden bıktım artık stres topu gibi herkes hakkımda konuşup dursun en son da tartıştık annemlere geldim ben 3 gündür arayan soran da yok boşanmayı düşünüyorum kararsızım
Hepsi şizofren özellikle annesi midemi bulandırıyor kadın bize gelir bi tek tuvalete giderken peşimden gelmez telefonla konuşurum gelir kulağını kulağıma dayar daha neler neler varda anlatsam roman olurTam diyecektim ki bunlsr nasil aile? Nasil yapiyorsun? Bosanmayi dudunmuyor musun? Diye sonunu okuyinca en dogru karar dedim aramamalari daha hayirlisi. Kararindan vazgecme.
Çocuğum yok kiArayıp sormaları daha hayırlı,arasalar iki güzel lafa yapacaz edecez sözlerine kanacan. Aramasinlar bosanin bitsin gitsin iki sene sonra olacağına yanında çocukla şimdi tertemiz olsun.
Pardon anlayamadım ilkten evet haklısınızÇocuğum yok ki
Daha çok yeni evliyim zaten kafama koydum ama bi yanımda istemiyor o kadar emek var söylediklerinizde haklısınızSizin yuvanız eşinizin ailesi yüzünden değil bizzat eşiniz yüzünden yıkılıyor. Lütfen önce bunu kabullenin. Eşiniz arkanızda olsa kimse size bir şey söylemeye cesaret edemez. Dengeyi eşiniz kuramamış, benim karınım namusuna laf etmek sizin ne haddinize diyemeyen eş için bir de boşanmakta kararsız mısınız?
Bu eziyeti çekmek zorunda değilsiniz.Susmazdı tabiki de ben onların bi tane adetlerine saçma dedim diye beni odaya kapatıp bas bas bağırdı orda bana onlar benim namusuma laf ediyor çirkin çirkin konuşuyolar bende herşeyi yüzüne vurdum çıktım gittim bide sanki ben onlara yapmışım gibi o bana atavır alıyor aramıyor sormuyor
Başta verilen emek var evet.Daha çok yeni evliyim zaten kafama koydum ama bi yanımda istemiyor o kadar emek var söylediklerinizde haklısınız
Namusuna laf ediliyor kocan(sözde) göz yumuyor ve sen kararsızsın ? Doğru mu anladımEvet gerçekten öyle namusuma laf ediyolar diyorum sattık mı seni diyo böyle bi cevap mı var ya şeytan anası sürekli doldurur doldurur kafasını bunlar yüzünden sinir hastası oldum vücudumda yaralar bereler delircem artık hayattan soğuttular beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?