- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi Sevimrumuz
-
Merhabalar arkadaşlar direk konuya giriş yapıyorum 7 8 aydır evliyim ben eşimin ailesi dışarda içtiğimiz 2 liralık çayın bile lafını yaparlar herşey kaynanamın biz balayındayken altınlarımı çalmasıyla başladı ve sürekli yalanlar yapılmayan vaatler ayrıca da çok terbiyesizler görümcem benim aileme namusum hakkında laf eder kaynanam eşimle konuşurken senin koynuna başka karı sokucam diye çirkin laflar eder eşimin erkek kuzenleri bile dedikodumu yaparlar eşimin kimseye bişey dememesinden bıktım artık stres topu gibi herkes hakkımda konuşup dursun en son da tartıştık annemlere geldim ben 3 gündür arayan soran da yok boşanmayı düşünüyorum kararsızım
derhal boşan derhal! bu çok çirkin bir davranış.Evet gerçekten öyle namusuma laf ediyolar diyorum sattık mı seni diyo böyle bi cevap mı var ya şeytan anası sürekli doldurur doldurur kafasını bunlar yüzünden sinir hastası oldum vücudumda yaralar bereler delircem artık hayattan soğuttular beni
Yalnız bu aileyle aramasa daha iyi sanki.Merhabalar arkadaşlar direk konuya giriş yapıyorum 7 8 aydır evliyim ben eşimin ailesi dışarda içtiğimiz 2 liralık çayın bile lafını yaparlar herşey kaynanamın biz balayındayken altınlarımı çalmasıyla başladı ve sürekli yalanlar yapılmayan vaatler ayrıca da çok terbiyesizler görümcem benim aileme namusum hakkında laf eder kaynanam eşimle konuşurken senin koynuna başka karı sokucam diye çirkin laflar eder eşimin erkek kuzenleri bile dedikodumu yaparlar eşimin kimseye bişey dememesinden bıktım artık stres topu gibi herkes hakkımda konuşup dursun en son da tartıştık annemlere geldim ben 3 gündür arayan soran da yok boşanmayı düşünüyorum kararsızım
Bin sene efor harcasam, akıl etmeye çalışsam yine de "seni sattik mi" diy bir cümleyi tasavvur edemezdim. Çok şaşkınım. Yibe bir yaşıma daha girdim.Yani normalde evlilik terapisi felan öneririm ilk. Ama eşine "seni sattık mi" diyen adamı ne Allah katında ne kul katında yanında es olarak tut diyemem hiç kimseye.
Merhabalar arkadaşlar direk konuya giriş yapıyorum 7 8 aydır evliyim ben eşimin ailesi dışarda içtiğimiz 2 liralık çayın bile lafını yaparlar herşey kaynanamın biz balayındayken altınlarımı çalmasıyla başladı ve sürekli yalanlar yapılmayan vaatler ayrıca da çok terbiyesizler görümcem benim aileme namusum hakkında laf eder kaynanam eşimle konuşurken senin koynuna başka karı sokucam diye çirkin laflar eder eşimin erkek kuzenleri bile dedikodumu yaparlar eşimin kimseye bişey dememesinden bıktım artık stres topu gibi herkes hakkımda konuşup dursun en son da tartıştık annemlere geldim ben 3 gündür arayan soran da yok boşanmayı düşünüyorum kararsızım
Şuan da çalışmıyorum arkadaş ortamında tanışmıştık aylarca peşimden koştu aramızda 8 yaş fark var alana kadar kırk takla attılar imxayı atınca adam gitti başka adam geldi
Susmazdı tabiki de ben onların bi tane adetlerine saçma dedim diye beni odaya kapatıp bas bas bağırdı orda bana onlar benim namusuma laf ediyor çirkin çirkin konuşuyolar bende herşeyi yüzüne vurdum çıktım gittim bide sanki ben onlara yapmışım gibi o bana atavır alıyor aramıyor sormuyor
Bin sene efor harcasam, akıl etmeye çalışsam yine de "seni sattik mi" diy bir cümleyi tasavvur edemezdim. Çok şaşkınım. Yibe bir yaşıma daha girdim.
Aha gene bi yaşıma daha girdim.Tayin sebebiyle ben eşimin memleketine gidemeyip o benim yanıma gelecek diye kpim bana
''Ben oğlumu ellerimle parçalarım ama satmam. '' demişti.
O nasıl söz diye kal gelmişti bana
Deliden her söz çıkar. Artık şaşmıyorum..
Konu sahibi eşiniz adam değil, başınıza ne gelse şaşmamalı..
Olmamış sayması zor biliyorum ama çare yok maalesef
Aha gene bi yaşıma daha girdim.
Su durumda benim kp oğlunu satmış oluyir.
Ve kocasının memleketine giden kadinlar da satilmis oluyor.
Aslinda ona güzel bi cevap vermek lazımdı:" öyle mi babacım
Sen karını kac paraya aldın"
Gibilerinden.
Sonra felc mi geçirir kalp krizi mi. Kendi bilir.
Ben de görüşmüyorum pek.baska bi sehirde yasiyolar zaten. Öyle çocuklarına cok düşkün de degiller. O acıdan rahatım.Bir babalık görmediğim için kendisine baba demek bile çokken -cım ekine yazık olur
Evet öyle olmuş.
Kaça satın aldın kocanı?
Benim annem beni sattı bu arada, elinde kız çoktu.
Ondan gözden çıkarmış olabilir..
Çok münakaşa ettim vaktinde ama tamamen münasebeti kesmek kesin çözüm oldu.
1 buçuk yıldır konuşmuyorum, kafam rahat.
Çok şirret insanlar var Allah uzak etsin..
Ahnen öyle çok doğruBu kaynanalar oğullarını evlendirene kadar ugrasıp, evlendirdikten sonra huzur bırakmıyorlar!
Eşiniz sizin yanınızda olup, size laf söyleyenlere cevabını vermeli ki onlar bi daha konusmaya cesaret edemesin.
Evet burda okudukça neler neler var yani şok oluyorum ama bunun azını da çoğunu da çekmek zorunda değiliz ki herkes haddini bilsin mutlu olmak için evleniyoruz ne hayallerle bu saçmalıkları yaşamak için mi evleniyoruzBen de görüşmüyorum pek.baska bi sehirde yasiyolar zaten. Öyle çocuklarına cok düşkün de degiller. O acıdan rahatım.
Ama inanın burda o kadar çok şeyi ilk defa duydum ki.
Kötünün kötüsü var. Bunu öğrendim.
Bende düşünüyorum pis karıBen senin yerinde olsam gider kaynanam hakkinda altinlarimi caldigi icin suc duyurusunda bulunurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?