Eşimin ailesi yüzünden yuvam yıkılıyor

bu ne çirkinliktir
polisi arayarak öncelikli olarak çaldığını ispatlayın
size yazılı olarak görümce yada kv hangisi yazarsa yazsın altınlarla ilgli yazdıysa
polis mahkemeye gitmeden alabilirsiniz.

yuva tek başına senin yuvan değil kocanın da yuvası. eğer onun bu yuvada karısına sahip çıkma gibi bi kapasitesi yoksa zaten o bir yuva hiç olmamıştır. al karşına konuş eğer adam olup bana ailene karşı sahip çıkamayacaksan işte kapı orada de bitsin gitsin. sana, namusuna laf söyleyen, her daim evliliğinin içinde olan bi sülale var ve bunlara asla dur diyemeyen basiretsiz bi koca müsveddesi. hiçbir şekilde mecbur değilsin. defet gitsin.

derhal boşan derhal! bu çok çirkin bir davranış.
eşim karakolda görev yaparken bazı şeyleri anlatırdı. bir kadın demiş ki eşimin yüzünden amcaları bile bana sarkıntılık yapıyor! yani sonunuz böyle olur Allah muhafaza.
hayatta ki en önemli şey namus ve şereftir bence. ha namus dediysem kadının namusu ya da iki bacak arası değil!
eşine dil uzatılmasına sessiz kalan, şerefine haysiyetine dokunulması karşısında utanmadan seni sattık mı! diye iğrençleşen biri namussuzdur. lütfen dönmeyin. bütün maddi manevi haklarınızı talep edin. hırsız kayınvalideden de altınları isteyin mahkemede.
nasıl ahaksız bir aileye düşmüşsünüz. Allah yardımcınız olsun inş.

Yalnız bu aileyle aramasa daha iyi sanki.
Hic normal değiller.
Dedikodu,hırsızlık,pis agiz ne ararsan varmış.
Dua ette aramasın.

Arayıp yalvarıp yakarsa yine de dönmeyin lütfen ilerde çok pişman olursunuz. Yanlış yoldayız ama o kadar da yürüdük şimdi diyip bu kötü yolda yürümeye devam etmeyin. Büyük ihtimalle ayrılıcam demeniz bile açık kapı bırakıyo, şuan olaylar cok taze kafanız karışık olabilir yalnız en doğrusunun ayrılmak olduğunu bilin geri adım atmayın. Allah kolaylık versin.

Allah'ım neler duyacağız kim bilir.
Kardeşim madem böyle, yaşanmamış sayıp yoluna bakacaksın.
Seviyesiz terbiyesiz bir aile.
'Seni sattık mı ?' diyen bir kımıl zararlısı ortada.
Biraz imkanları olsa onu da yapabilecek potansiyeli gördüm gaygana da altınları çalmış vs.
Biliyorum zor ama yarın bir gün bunlar başa bela olur.

Yani normalde evlilik terapisi felan öneririm ilk. Ama eşine "seni sattık mi" diyen adamı ne Allah katında ne kul katında yanında es olarak tut diyemem hiç kimseye.
Bin sene efor harcasam, akıl etmeye çalışsam yine de "seni sattik mi" diy bir cümleyi tasavvur edemezdim. Çok şaşkınım. Yibe bir yaşıma daha girdim.

Sevgili sevimrumuz yaşadıkların gerçekten kötü. Bence sen bu aileden madem fırsatını buldun anne evine geldin kurtulç Çünkü anlattıkların öyle düzelecek şeyler değil. Eşin olacak adam sevseydi zaten göndermezdi ya da sonrasında arardı. Annen ve babn arkandaysa bırak bu adamı, hayatına bak. Hatta ben olsam nafaka felan da istemem. Altınlarımı, takıları vb. tazminatımı alır bu aile ile sonsuza kadar ilişkimi bitirirdim...

Ayrıca; İşte bu yüzden evlenirken sadece sevmek yetmiyor. Kimileri ''ya ailesinden sanane seviyorsan yeter'' der ama işte işin asıl yüzü öyle değil.
Hayatınızı birleştireceğiniz kişinin kendisinden emin de olsanız ailesine, yaşam tarzına, ortamına ve kültürüne çok dikkat etmelisiniz. Size uymuyorsa büyük ihtimal o evlilik de yürümeyecektir.

sende halaa kararsızım diyorsun ,

Kİmsiniz de beni satıyosunuz diye bi tane de tokat yapıştıramadın mı? Geri dönme sakın o kadar söylüyorum.

Sorun eşinizde, eşiniz adam değil ki. Eğer eşim sizinki gibi olsaydı insanlıktan nasibini almamış zombi ailesi yemin ederim dişleye dişleye öldürürdü beni. Ailesini bir kenara bırakın koca müsvettenizin adam olmayışına kızın. Birde dakika beklemeden boşanın.

Bin sene efor harcasam, akıl etmeye çalışsam yine de "seni sattik mi" diy bir cümleyi tasavvur edemezdim. Çok şaşkınım. Yibe bir yaşıma daha girdim.

Tayin sebebiyle ben eşimin memleketine gidemeyip o benim yanıma gelecek diye kpim bana
''Ben oğlumu ellerimle parçalarım ama satmam. '' demişti.

O nasıl söz diye kal gelmişti bana

Deliden her söz çıkar. Artık şaşmıyorum..

Konu sahibi eşiniz adam değil, başınıza ne gelse şaşmamalı..
Olmamış sayması zor biliyorum ama çare yok maalesef

Aha gene bi yaşıma daha girdim.

Su durumda benim kp oğlunu satmış oluyir.

Ve kocasının memleketine giden kadinlar da satilmis oluyor.

Aslinda ona güzel bi cevap vermek lazımdı:" öyle mi babacım
Sen karını kac paraya aldın"

Gibilerinden.

Sonra felc mi geçirir kalp krizi mi. Kendi bilir.

Bir babalık görmediğim için kendisine baba demek bile çokken -cım ekine yazık olur
Evet öyle olmuş.
Kaça satın aldın kocanı?

Benim annem beni sattı bu arada, elinde kız çoktu.
Ondan gözden çıkarmış olabilir..

Çok münakaşa ettim vaktinde ama tamamen münasebeti kesmek kesin çözüm oldu.
1 buçuk yıldır konuşmuyorum, kafam rahat.

Çok şirret insanlar var Allah uzak etsin..

Ben de görüşmüyorum pek.baska bi sehirde yasiyolar zaten. Öyle çocuklarına cok düşkün de degiller. O acıdan rahatım.

Ama inanın burda o kadar çok şeyi ilk defa duydum ki.

Kötünün kötüsü var. Bunu öğrendim.

Ben senin yerinde olsam gider kaynanam hakkinda altinlarimi caldigi icin suc duyurusunda bulunurdum.

Bu kaynanalar oğullarını evlendirene kadar ugrasıp, evlendirdikten sonra huzur bırakmıyorlar!
Eşiniz sizin yanınızda olup, size laf söyleyenlere cevabını vermeli ki onlar bi daha konusmaya cesaret edemesin.
Ahnen öyle çok doğru

Evet burda okudukça neler neler var yani şok oluyorum ama bunun azını da çoğunu da çekmek zorunda değiliz ki herkes haddini bilsin mutlu olmak için evleniyoruz ne hayallerle bu saçmalıkları yaşamak için mi evleniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…