Eşimin ailesi yüzünden yuvam yıkılıyor

Eşiniz bunca lafa rağmen sessizse geç kalmışsınız ayrılmaya iş o ki namusa kadar laf etmeye gelmisse uzaklasin o insanlardan bence. Kimse kimsenin namusuna laf edemez ki. Istemiyodu madem almasaydı sizi.

Sahsen altinlar geline aittir. Magdem caldi sikayet ederdim ben olsam emniyete. Ugrasip dursunlar. Soke soke alirim. Ay ne cirkef aileler var aaa hic mi hissetmedin evlenmeden once. Bu tiplerin suratlarinda bile meymenet esamesi yoktur.

Bu kaynanalar oğullarını evlendirene kadar ugrasıp, evlendirdikten sonra huzur bırakmıyorlar!
Eşiniz sizin yanınızda olup, size laf söyleyenlere cevabını vermeli ki onlar bi daha konusmaya cesaret edemesin.
Aynen o kadar çok meraklıysanız alın oğlunuzu dizinizin dibine bağlayın otursun

Sahsen altinlar geline aittir. Magdem caldi sikayet ederdim ben olsam emniyete. Ugrasip dursunlar. Soke soke alirim. Ay ne cirkef aileler var aaa hic mi hissetmedin evlenmeden once. Bu tiplerin suratlarinda bile meymenet esamesi yoktur.
Evet hiç birinin yüzünde nur yok düğün telaşında o kadar farketmedik yani bu kadarını düşünememiştik

Eşiniz bunca lafa rağmen sessizse geç kalmışsınız ayrılmaya iş o ki namusa kadar laf etmeye gelmisse uzaklasin o insanlardan bence. Kimse kimsenin namusuna laf edemez ki. Istemiyodu madem almasaydı sizi.
Aynen öyle kimsenin haddi değil

Benim eşimin ailesi de öyleydi. Aynı seninki gibi kv kişisi de benim altınlarımı paramı çaldı. Eşim hep arada kaldı. Ben saygıda kusur etmedikçe daha da kudurdular. En son ağızlarının payını öyle bir verdim ki şimdi yakınımdan bile geçmiyorlar. Elimden zor aldılar. Evi de terkettim boşanmak için.
Ne olduysa eşimin aklı birden başına geldi çark etti adam. Şimdi benim borum ötüyor evde. Ailesinden bir kişiyi bile evime sokmuyorum.
Erkekler ailesinr karsı karılarını genelde savunamazlar. Haklı olduğuna inanıyorsan sen savunacaksın kendini, kimseye ödün verme.
Bu erkek ailelerinin kadınları nasıl bu kadar sindirebildiklerine şaşkınlıkla bakıyorum. Allahtan bulsunlar , yuva yıkanların yuvaları da başlarına yıkılsın inşallah .

bu ne çirkinliktir
polisi arayarak öncelikli olarak çaldığını ispatlayın
size yazılı olarak görümce yada kv hangisi yazarsa yazsın altınlarla ilgli yazdıysa
polis mahkemeye gitmeden alabilirsiniz.
Öyle konuda kimse yazmadı lafta alcaklar

Aynen onlarda ben saygı da kusur etmedikçe daha da kudurdular ben zaten aylardır hiç biriyle konuşmuyorum ayrı şehirlerdeyiz zaten ararlar yüzlerine kapatırım ama onlarda öyle bi yüzsüzlük var ki sanki bunları ben onlara yapmışım gibi bide onlar bana tavır alırlar şizofrenler

O zaman benim ki de satılmış oluyor bu aileler oğulları evlenmiş iyilik yapcaklarına aptal saptal şeyler yapıyolar nedense neden yani sebep nedir anlamadım gitti

Tabi canım tahmin edebiliyorum. Oğlumuzu bizden uzaklaştırdın da diyorlardır kesin.

Tabi canım tahmin edebiliyorum. Oğlumuzu bizden uzaklaştırdın da diyorlardır kesin.
Ne bilim anlamadım dertleri ne sevgiliyken nişanlıyken bana ölürlerdi imzayı attık nolduysa bunlarda gördüğüm saçmalıkları hayatımda hiç biyerde görmedim ya

Ne bilim anlamadım dertleri ne sevgiliyken nişanlıyken bana ölürlerdi imzayı attık nolduysa bunlarda gördüğüm saçmalıkları hayatımda hiç biyerde görmedim ya
Zaten çoğu da evlendikten sonra değişiyor bu erkek ailelerinin. İş erkekte bitiyor, karısına sahip çıkamayan evlenmesin milletin de başını yakmasınlar boşuna. Allah yardımcın olsun canım feraha kavusursun inşallah.

Eşimin üni harç paralarını bile yatırmadılar bide zenginler yani durumları da yok değil onlar yüzünden okuyamadı bide bana seni buldu okulunu unuttu diyo annesi yüzsüz yüzsüz bende dedim doğru okul taksitlerini ben yatırmıyorum haklısın şizofren manyaklar ya

Artık canıma tak etti ya bide sanki ben onlara yapmışım gibi adam beni aramıyor kaç gündür benim arayıp sormuycağım yerde bide pişkinlik beni deli ediyor

Artık canıma tak etti ya bide sanki ben onlara yapmışım gibi adam beni aramıyor kaç gündür benim arayıp sormuycağım yerde bide pişkinlik beni deli ediyor
Aynen bu benim karım saygı duyacaksın diyemiyceksen kimsenin el bebek gül bebek kızunı da almıycaksın ananın yanında oturcaksın madem öyle

Ailesinin etkisinde kalmış maalesef kocanı ailesi uzaktan kumandayla yönetiyor. Bu aileci erkekler değişmiyor canım maalesef. En fazla belki zaman geçtikçe biraz törpülenir o kadar. O zamana kadar da senın psikolojını bozuyorlar zaten.

Evet sinirden stresten vücudum yaralar içinde mahvoldum sürekli sigara içmekten kansızlığım oldu doktor ayakta iyi duruyosun diyo ama ben bunu yutmıycam o adama onları arattırıp saydırıp sövdürtcem yoksa da direk boşanma davası ciddi olduğumu anlasın 2 güne kapımda ağlamaya başlar

Adama niye sövdürüyorsun sen kendin ara konuş. İçindekileri dök ortaya. Hem sen rahatla hemde içine dert olmasın. Onu sıkıstırdıkca daha da zıtlaşacak senınle.

Adama niye sövdürüyorsun sen kendin ara konuş. İçindekileri dök ortaya. Hem sen rahatla hemde içine dert olmasın. Onu sıkıstırdıkca daha da zıtlaşacak senınle.
Ben muhattap olmuyorum hiç biriyle o konuşcak banane onun pısırıklığından oluyor bu ben onlara bişey yapsam bana bas bas bağırır o anasına da aynısı olacak benim konuşmam o kadar zevk vermiycek bana ama bu böyle yemekten sonra içilen sigara gibi

“Eşimin ailesi yüzünden boşanıyoruz”, “eşimin kardeşi yüzünden eşimle küsüz”, “eşimin iş arkadaşı yüzünden kavga ettik” vb. temalı başlıklar ne zaman son bulacak çok merak ediyorum. Artık anlayın lütfen: Eş, eş olduğu sürece dış kapının mandalı yüzünden ne yuva yıkılır ne küs kalınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…