- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
bana takılan altınla değil de .tek yaptıkları 4 çeyrek altını geri istemeleri benim moralimi bozuyor.yoksa yapmadıkları herşeyi buraya yazardım .. işim gücüm yerinde çok şükür.. ama aklım almıyor bu mesafe değil de tavır niye..size verilen değer takılan altınla mı ölçülüyor? işiniz gücünüz daha mühim dertleriniz yok mu da şu beni aramadı vs diye oturup üzülüyosunuz?
ne ilerigörüşlü kızsın .. biliyor musun böyle bi yeltenme oldu .Hayatı uçlarda yaşayan insanların samimiyetinden korkarım.
Evine bi gelseler b.kunu çıkarırlar senden çıkmazlar belki de, dertsiz başına dert açma.
Ailende çok uzakta değil yani 1 saatte ulaşırsak biz gideceğimiz yere “ooo ne güzel hiç trafik yokmuş” diyoruz :)
:) Uzak olsunlar boşverin birbirinize daha sıkı bağlanırsınız. Gelirler mikser gibi karıştırır aranızı bozarlar bu günlerini özlersin.ne ilerigörüşlü kızsın .. biliyor musun böyle bi yeltenme oldu .
ne bileyim çok garip ya.eşim babasıyla günlerce konuşmuyor mesela .arıyo birinden biri.konuşmaları 10 sn sürüyor.Yahu kendi oğullarını sallamayan insanlar seni mi önemseyecek? Ben bu kadar mıyım gözlerinde demişsin de, böyleler demek ki seninle ilgisi yok.
eşim benim babamla kendi ailesinden çok konuşur.ama bunlar bi garip.sadece mesafe değil bi umursuzluk kötü niyet de varKeşke bizimkinin aileside azıcık kopuk olsa :)
bunlar kopta gel gibiler. hep dip dibe :)
eşim benim babamla kendi ailesinden çok konuşur.ama bunlar bi garip.sadece mesafe değil bi umursuzluk kötü niyet de var
ben bu kadar mı hiçim insanların gözünde..
canın sıkılmıyor mu bu duruma.ölçülü olsun mesela ama görümcelerim kardeşm gibi olsun mesela.ne bileyim .ifrit olmayayım ben kinciyim bunlar böyle kendilerini çektikçe şuan üzülüyorum ama ilerde çok kızıp görüşmeyebilirim ..Benim eşimin ailesi de böyle. Kendi taktıkları bilezik hariç evime tüm katkıları 2 yorgan 4 yastık. Onlara da ihtiyacım yoktu da almış getirmişler. Evliliğin başlarında 2-3 haftada bir arıyordum kayınvalideyi şimdi onu da bıraktım. Görümcelerle zaten bayramdan bayrama bir msj. Görümceler Evime ilk defa geçtiğimiz hafta geldiler ki 1 yıl bitti biz evleneli. Kayınvalide ise mecburiyetten geldiğinde kalıyor ama sabah kahvaltı bile etmeden gidiyor Yani. E ben de ona göre ayda bir ya gidiyorum ya gitmiyorum evlerine. Çok uzak da deiliz Yani 1.5 saat maksimum iki şehir arası.
Ama kafaya takacağım bişey yok ortada bana göre. Eşimle huzurum yerinde şükür. Gelip de arayıp da huzur kaçıracaklarına herkes olduğu yerde mutlu olsun.
aslında konuyu eşim için de açtım .çok üzülüyor çok kafaya takıyor ona da ayrı üzülüyorumBu cümleyi eşinizin kurmasi gerekir. Siz niye moda giriyorsunuz ki? Esinizle bile görüşmüyorlarmiş, sizinle zaten gorusmezler.
Gereksiz aliniyorsunuz bence. Birakin eşiniz üzülsün. Siz de aramayin sormayın bitsin gitsin.
aslında konuyu eşim için de açtım .çok üzülüyor çok kafaya takıyor ona da ayrı üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?