- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ahahaha benim kayınvelidem manyak gibiydi önünü zor aldık. Şimdi arada bir arar Bilse o aramalar samimi ve hayra değil, şükür edecek aranmadığına o zaman. Be mutlu ona ki dürüst bir oğlan tarafına sahip. Çünkü kimse pek gelin sevmez sever gibi yapar. Milyonda bir gerçekten sevip arayan kollayan varsa da herkese nasib olmaz yaniValla KK'de en istenilen damat ailesine sahipsin. Daha Allahtan belani mi istiyorsun? diye sormadan edemicem
Ahahaha benim kayınvelidem manyak gibiydi önünü zor aldık. Şimdi arada bir arar Bilse o aramalar samimi ve hayra değil, şükür edecek aranmadığına o zaman. Be mutlu ona ki dürüst bir oğlan tarafına sahip. Çünkü kimse pek gelin sevmez sever gibi yapar. Milyonda bir gerçekten sevip arayan kollayan varsa da herkese nasib olmaz yani
Aynen en azindan seviyo gibi yapıp aramak icin aramiyolar.
Bende fazla aramiyorum kandilde bayramda anca. Arayinca bu sefer hergün aramak/aranilmak istiyorlar sürekli bi hayata mudahale halleri fln hic ugrasamam. Bilerek konusma paketi yapmıyorum kendime net paketi satin alıyorum sadece. kv'm oyle whatsapp facebook bilmem ne anlamiyor cok şükür sorduklari zmn dakikam yok diyorum konu kapanıyor
eşim olmasa zaten boşanmamız için ellerinden geleni yaptılar ama başaramadılar severek kaçarak evlendik 9 ay aynı evde yaşadık 5 görümcem yapmadıklarını bırakmadılar kaynatam hep korudu arkamızda durdu eşim göz göre göre olanlara görüp susan biri değildir herzamn haklının yanındadır oda gördü olanları kendi imkanlarımızla onların hiç bi desteği olmadan çıktık o evden şükür ama ben hep yapılanları unuttum dedim artık beni kabullenmişlerdir ama çoğu kez arkamdan konuştuklarına şait oldum insan bu değişmiyor hiçbirzamn ne isterler anlamam ne uğraşırlar size zararı dokunmayan insandanAdınıza üzüldüm ancak herseyden önce Allah var ve size destek eşiniz var bence bu herseye yeter üzmeyin kendinizi
Sizin cevaplarınız söyledikleriniz arasında mevcut yani sizi yıkacak huzurunuzu bozmalarına izin verecek bi cift değilsiniz tebrik ederim. Zaten herkese yaranmak ne mümkün hatta yaranmak kelimesi bile olmamalı kimsenin istediği kalıba girmek zorunda değilsiniz bırakın cekemedikleriyle sizde mutluluğunuz kalın..kapılar kapanır size eşiniz kalır önemli olan da bueşim olmasa zaten boşanmamız için ellerinden geleni yaptılar ama başaramadılar severek kaçarak evlendik 9 ay aynı evde yaşadık 5 görümcem yapmadıklarını bırakmadılar kaynatam hep korudu arkamızda durdu eşim göz göre göre olanlara görüp susan biri değildir herzamn haklının yanındadır oda gördü olanları kendi imkanlarımızla onların hiç bi desteği olmadan çıktık o evden şükür ama ben hep yapılanları unuttum dedim artık beni kabullenmişlerdir ama çoğu kez arkamdan konuştuklarına şait oldum insan bu değişmiyor hiçbirzamn ne isterler anlamam ne uğraşırlar size zararı dokunmayan insandan
şimdi eşim der ben nerden bileyim evlenince ne yapılır ne edilir şimdi herşeyin en iyisini düşünür bnm için onun sevgisi bana yetiyor herşeyden çok bitek biri sorunca gelinlik fotonu göster falan o zoruma gidiyor bişey diyemiyorum o ukde kaldı içimdeSizin cevaplarınız söyledikleriniz arasında mevcut yani sizi yıkacak huzurunuzu bozmalarına izin verecek bi cift değilsiniz tebrik ederim. Zaten herkese yaranmak ne mümkün hatta yaranmak kelimesi bile olmamalı kimsenin istediği kalıba girmek zorunda değilsiniz bırakın cekemedikleriyle sizde mutluluğunuz kalın..kapılar kapanır size eşiniz kalır önemli olan da bu
Olsun tek eksik o kalsın kötü bi evlilik sürdürmektense olan bir güne olsun. Allah yeterki sağlık versin :)şimdi eşim der ben nerden bileyim evlenince ne yapılır ne edilir şimdi herşeyin en iyisini düşünür bnm için onun sevgisi bana yetiyor herşeyden çok bitek biri sorunca gelinlik fotonu göster falan o zoruma gidiyor bişey diyemiyorum o ukde kaldı içimde
aynen öyle huzur ve sevgi var oldukça herşey olurOlsun tek eksik o kalsın kötü bi evlilik sürdürmektense olan bir güne olsun. Allah yeterki sağlık versin :)
Tabikide:)aynen öyle huzur ve sevgi var oldukça herşey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?