eşimin ailesi

kayınbirader o mesajı sanamı attı. ne alaka eşine atsa neyse. huzurunuzu bozmaya çalışmıyolarmış en azındn boşver takma

Sen üstüne düşeni yapmışsın,aramışsın sormuşsun.Baktın aramıyorlar sen de öyle olacaksın.Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Beni de kimse aramaz.Çokta tın.Köpek var diye evimede gelmiyorlar.Hiç dertlenmiyorum valla.Herkes kendi bilir.

Hiç kimsem yok burda benim de.Öyle insanlar olacağına kimsem olmasın zaten.

Ben kendi adıma üstüme düşeni yaptıysam,herhangi bir yanlışım olmadığını da biliyorsam hiç umursamam.Kendi ayıplarıyla yaşasınlar.

Yoo neden sıkılsın ki canım?
Ben eşimle çok mutluyum, Allah’a şükür bir sorunumuz yok, birbirimizi çok güzel idare ediyoruz, keyifliyiz, mutluyuz. Benim ailem herşeyde yanımızda. Aynı şehirdeyiz, 1 hafta gitmesek eşim ertesi hafta hadi gidelim diye söylenmelere başlar. Beni ilgilendiren kısım bu. Sonuçta kayınvalidem ve görümcelerim kendileri tercih ettiler bize el olmayı. Hiç de onlara ifrit olup da kendi güzel kalbimi yoramam valla. Evimin huzuruna müdahil olmadıkları sürece gelirlerse buyursunlar gelsinler. 2 ayda bir de biz gideriz. Bana yetiyor şahsen. Fazlasını ne yapayım. Allah’a şükür annem babam başımda, kardeşim de var. Elin insanları annem babam ya da kardeşim gibi olsunlar diye bir hevesim yok.

Canım kapuk bir aileye tutkal olmaya çalışma.
Gelmesinler daha rahat senin için.
İstenen altinlarida verme... senin çocuğuna takacam çeyreği de...

Aman derdin mi yok boşver, eşinle mutlu ol yeter yani. Yok o gelmemiş yok bu gelmemiş, gelmesin sende gitme ne kaybediceksin?

kendimi gördüm resmen :) ama benimkiler 1 ..2 kere geldiler hatta kaldılar evimde senin gibi ailemden uzaktayın onlara eş ailesine 2 saat mesafedeyim benim kafam cok rahat sevmem zaten cok gelio gitmeyi ve nişanlıyken benide hiç arayıp sormadılar örf adetlere uymadılar cok güzel kullanıyorum ben bunu :) mesela kv bi durum oldu elalem konusur dedi bende eşime kimse benden örf adet beklemesin benim annem nişanlıyken cok laf duydu arayıp sırmuyonuz diye birazda senin annen duysun tın dedim .kullan böyle yapmadıkları şeyleri

Ben 7-8 aylık evliyken,tam tersi,kavga etmiştim eşimin ailesi ile,kayinpeder gunde 3-4 kez arardi "naptin,nereye gittin"gerçekten beni çok bunaltiyordu,her attigim adimimi kontrol etmeye calisyordu,babasina hesap vermekten çok yorulmustum,bi güzelce kavka ettim...artik cok nadir arar çok şükür:))...bence boşverin ne kadar uzak o kadar iyi bence

Ben böyle mesajlara, böyle sıkıntılara anlam veremiyorum. Yani uğraşıyorum ama yok olmuyor. Ne güzel işte bakın kendi işinize, havanıza, dalganıza. Kendi aileniz varmış işte. Olursa bir sorun yanınızda bulunurlar illaki. Evlenmiş kocaman insanlarsınız. Kime ihtiyacınız var...

Ne sanslisin farkında degilsin:)bırak aşamasında.

Baştan benim eşimin ailesi de böyleydi
Birkac sene snr hersey unutuldu
Şuanda çok iyi aile oldular
Bu duruma bizi bile neredeyse inandılar
Aramasınlar daha iyi
İşte:)

Tam da istediğim gibiymiş durumunuz. Düğünde gelip oynayacakları diye düğün bile yapmak istemiyorum düşünün. Çok şanslısınız

Daha beterleri var canım.. bu nedir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…