• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

womenispacient

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
4
0
1
43
8 yıllık evliyim, sorunum eşimin ailesine çok fazla bağlı olması ve tabi onlarında eşime, annesiyle görüşmeden bir gün bile geçirmez sürekli bir arada olmak isterler, hatta üst katlarina yerleşmemizi bile istediler, hala da istemekteler bence. Eşim ailesine herşeyi anlatıyor evde olup biten tabi onlarda bir takım yönlendirmeler de bulunuyorlar ve esimde sürekli onlarla olmak istiyor, 2 yaşında bir evladımız var ve ben sürekli bu zorlamalardan bunaldigim için mesafe koymak durumunda kaldim ya bizle iyi olacak yada boşanın diyorlar, aslında onlarla kötü değilim ama mesafeliyim böylece her istediklerini yapamaz oldular ama ipler de iyice gerildi, çünkü samimi olup hayatımın içinde olmak istiyorlar eşimin tavrı da onlardan yana cocugumuz olduğu için sabretmek istiyorum ama bakıyorum esimde eve gelir gelmez çocuğu kendine baglama derdin de geçen gece çocuğum uyandığında beni istemedi direk babasına gitmek istedi. Çünkü çocuğu kucağından indirmiyor onu da kendilerine benzetme derdindeler sanırım bende artık bu evliliği istemez oldum, boşanmalı miyim boşanmazsam hayatımın geri kalanını bu bencil insanlarla heba etmek zorunda mi kalırım, bunaldim çıkmaza girdim

esimde eve gelir gelmez çocuğu kendine baglama derdin de geçen gece çocuğum uyandığında beni istemedi direk babasına gitmek istedi. Çünkü çocuğu kucağından indirmiyor onu da kendilerine benzetme derdindele
İyi misiniz? Babası o tabiki düşkün olacak bağlı olacak yahu.

esimde eve gelir gelmez çocuğu kendine baglama derdin de geçen gece çocuğum uyandığında beni istemedi direk babasına gitmek istedi. Çünkü çocuğu kucağından indirmiyor onu da kendilerine benzetme derdindeler sanırım
o_O

Babasına düşkün olması normal.
Kayinvalidenlerlede aynı şekil devam et.

Kaynanan bunu açıkça söylüyorsa söylersin
Kimse kimsenin annesi olmaz.
Yuvam bozulsa rahat mi edeceksiniz

Ah bu eşler ve bencil aileleri bence eşinle bu konuyu konuş mutsuzluğunu dile getirin

kötü değilmiş aranızda zaten de mıçmıç olmaya da gerek yok bence her gün nedir ayrıca ya hiç mi başbaşa gününüz yok anne baba ve çocukla eşin abartmş bi durması lazım üst kat fikri çok kötü zaten

Hiç sevmediğim cümle
"Eşimin ailesi"

Eşinizin ailesi sizsiniz hanımefendi ve dahi çocuklarınız..önce bunu kabul edin.

Şimdi de ben konuyu okuyayım,başlığı görünce atladım :)

Ya bizle iyi olacak ya boşanın ney yaa.
İyi olsun tamam anadır babadır.
Ama ne kadar iyi,kasıt ne burda?
Herşeye burunlarını mı sokuyorlar mesela,nedir dertleri?

Eşinizle üslubunca konuşmayı deneyin.
Durduk yere yuva yıkmayın,adamı bi sarsın kendine gelsin.
Öncelik sizin "ailenizdir" siz,o ve bebeğiniz.
Ana babalar bir adım dışarda.
8yıllık evlilikte bunu öğrenememiş demekki.
Öğretin bakalım.

Kocanla iyiysen niye boşanasın? Mesafeni koymuşsun öylede devam et. Karşı tarafada karışmamalarını birde sen söyle, eşinlede konuş her b.ku yetiştirmesin.
(Ben eşime direkt diyordum senmisin kocam yoksa babanmı? Ona göre biliyim )

Back
X