- 21 Temmuz 2017
- 4
- 0
- 1
- 43
- Konu Sahibi womenispacient
8 yıllık evliyim, sorunum eşimin ailesine çok fazla bağlı olması ve tabi onlarında eşime, annesiyle görüşmeden bir gün bile geçirmez sürekli bir arada olmak isterler, hatta üst katlarina yerleşmemizi bile istediler, hala da istemekteler bence. Eşim ailesine herşeyi anlatıyor evde olup biten tabi onlarda bir takım yönlendirmeler de bulunuyorlar ve esimde sürekli onlarla olmak istiyor, 2 yaşında bir evladımız var ve ben sürekli bu zorlamalardan bunaldigim için mesafe koymak durumunda kaldim ya bizle iyi olacak yada boşanın diyorlar, aslında onlarla kötü değilim ama mesafeliyim böylece her istediklerini yapamaz oldular ama ipler de iyice gerildi, çünkü samimi olup hayatımın içinde olmak istiyorlar eşimin tavrı da onlardan yana cocugumuz olduğu için sabretmek istiyorum ama bakıyorum esimde eve gelir gelmez çocuğu kendine baglama derdin de geçen gece çocuğum uyandığında beni istemedi direk babasına gitmek istedi. Çünkü çocuğu kucağından indirmiyor onu da kendilerine benzetme derdindeler sanırım bende artık bu evliliği istemez oldum, boşanmalı miyim boşanmazsam hayatımın geri kalanını bu bencil insanlarla heba etmek zorunda mi kalırım, bunaldim çıkmaza girdim