Yaş 33.bazen iş yapıyorum temizlik malzemelerini ortada birakiyobır isim isim bitince kaynanam gelince hani iş yapıyor der de geri gider diye ama yok AA iş mi yapıyorsun der geçer otururNasıl yani? Hergün mü? Niye ki? Çok saçma , oğullarını mı özlüyorlar.
Bari alıştır hergün eve gelmeden oğlan onlara uğrasın. Böylece çat kapı gelmelerine gerek kalmaz sanırım.
Bence normal değil. Hem yeni evlisin, hem onu geçtim insan evinde istediği gibi dolaşır, ya da keyfi olmaz temizlik yapmaz vs... daralman normal.
Yaşlarınız kaç bu arada?
Bir kere kız kardeşi geldi kaynanamlara bu ayak seslerini duyunca kapıya koştu baktı onlar saat akşam dokuz buçuk olmus.dedi ki yigenimi çok özledim çağıralım bize gelsinler.halbuki yigenini birkaç gün önce gormus.ablasi karşımızda oturuyor akşamları oturuyoruz bir bakıyorsun kapı çaldı hoopp ablasi.susup surat asmak yerine açık açık konuşun kavga etmeden. evinizde rahat olmak istediğinizi, çat kapı gelmelerinden rahatsız olduğunuzu, herkesin kapısının ayrı olduğunu, bu kadar iç içe olmaktan hoşlanmadığınızı...
Benim esimin aileside sizinki gibi. Cok sükür bize cat kapi gelmezler ama (kv üst katimozda oturuyor) aile toplandiginda esim can atiyor yukari cikmak icin ve cikiyorda ama beni zorlamiyor yani gitmek istemezsem evde kaliyorum.
Bu yüzden esine kizma onlarin düzeni de bu. Anlasin istedigin zaman görüs iszemediginde kirginlik olmasin
amaan, eşiniz de 30 üstü ve hala anne babasından ayrılmak istemeyen bir tipse hakkaten sinir bir durum.Yaş 33.bazen iş yapıyorum temizlik malzemelerini ortada birakiyobır isim isim bitince kaynanam gelince hani iş yapıyor der de geri gider diye ama yok AA iş mi yapıyorsun der geçer oturur
Bir kere surat astım birkaç gün sonra zorlanınca anlattım dedim ki sen sürekli birileri gelsin istiyorsun aklın kapıda kalmış bana eve misafir istemediğimi bu yüzden surat astigimi söylüyor .ben ise yalnız kalmak istediğimi anlatmaya çalışıyorum ama ailesiyle hep iç içe olduğunu evlenmeden önce hergun gördüğünü söylüyor sanki ben ailemden ayrı bir ülkede yaşamisim gibiEvlendiğini ayrı bi aile kurduğunu idrak edememiş sanırım güzellikle konuşsan beraber vakit geçirmek istediğinden bahsetsen belki biraz kendine çeki düzen verir ama aynı binada ne kadar kopuk yaşanır ki
Bazen tavırlarımla anlatmaya çalışıyorum surat asıyorum konuşmuyorum empati yapmasını bekliyorum ama yokamaan, eşiniz de 30 üstü ve hala anne babasından ayrılmak istemeyen bir tipse hakkaten sinir bir durum.
Yaw daha ne kadar ailenin küçük oğlu olarak kalacaktın ki, o doyum noktasına ulaşasın...
Doldurma gibi bir durum var mı şu an bilemiyorum en azından hissetmedim ama biraz anlayış istiyorum.tabiki insan insana muhtaç ama yeni evlenmisim biraz anlayış istiyorum çok muSana karışmıyolarsa laf sokup eşini doldurmuyorlarsa gelsinler ne olacak.insan insana muhtaç sonuçta.ama tersiyse tabiki mesafe en iyisi.
İstemsiz oluyor soğuk davranma sonradan pişman oluyorum amaSana kötülükleri yoksa sorun etme bence canım zamanla oturur her şey, eşinle bu yüzden sorun yaşama durup dururken. Çok samimi olma ama sen de onlara karşı soğuk durma bence
Ama 4 aylık bir evlilik bu. Düşünsenize, eşiyle sarmaş dolaş film seyredecek belki bayan...ya da kıssacık şeyler giyip evde dolaşacak...ya da o gün temizlik yapmamış olacak...Yeni evli bir çifte, çat kapı, haber vermeden , üstelik sık sık gelmek, saatlerce oturup kalmak doğru mu sizce?Sana karışmıyolarsa laf sokup eşini doldurmuyorlarsa gelsinler ne olacak.insan insana muhtaç sonuçta.ama tersiyse tabiki mesafe en iyisi.
Yani bende öyle düşünüyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama geçen gün saat 11 olmuş zil çalıyor ve kaynanam.belki özel bir haldeyiz.neymis ışığı açık görmüş gelmişAma 4 aylık bir evlilik bu. Düşünsenize, eşiyle sarmaş dolaş film seyredecek belki bayan...ya da kıssacık şeyler giyip evde dolaşacak...ya da o gün temizlik yapmamış olacak...Yeni evli bir çifte, çat kapı, haber vermeden , üstelik sık sık gelmek, saatlerce oturup kalmak doğru mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?