Gerçekten güzel yazmışsın.hosuma gittiBak anlamıyorsun de, ben özel bir hayatım olsun diye seninle evlendim de. Sürekli anne baba, kardeşlerle oturmak isteseydim, evimde ailemle yaşardım. Sen galiba bunu istiyorsun. Git ailenle yaşa, benimle başbaşa vakit geçirmek istediğinde aşağıya inersin de.
Ay malzemem yok de .Sorma ya.kaynanam Kur'an'a gidiyor her hafta birinde yemeli içmeli gün tarzı Kur'an okunuyor.buna sıra geldiğinde bana emir veriyor şundan pişir bundan pişir .maddi durum da kötü malzeme alacak para yok ama kim dinler
Anne müsait değilim şu an,önemli birşey yoksa sonra gorüşelim deyin güzelce.Yaş 33.bazen iş yapıyorum temizlik malzemelerini ortada birakiyobır isim isim bitince kaynanam gelince hani iş yapıyor der de geri gider diye ama yok AA iş mi yapıyorsun der geçer oturur
Üç kızı var ama herşeyi benden bekliyor.yaptigi tek şey çocukları ni ovmek yere goge sigdiramamakAy malzemem yok de .
Yapamam de çok yüz vermeyin ya şöyle konuları okudukça sinirleniyorum .
Sanki elleri ayakları tutmuyor .
Cok haklısın tabiki.konuş acıkca o zaman.umarım anlarlar seni.Doldurma gibi bir durum var mı şu an bilemiyorum en azından hissetmedim ama biraz anlayış istiyorum.tabiki insan insana muhtaç ama yeni evlenmisim biraz anlayış istiyorum çok mu
Kapıyı çalıyor ne yapıyorsun iş yapıyorum diyor nerdeyse üzerimden geçerek eve girmeye çalışıyor .geliyor saatlerce gitmiyor sürekli bir gün diye başlıyor anlatmaya isim oluyor kocam eve gelecek yemek yapmam lazım kalkmıyor .anlayacağın işine gelmiyorAnne müsait değilim şu an,önemli birşey yoksa sonra gorüşelim deyin güzelce.
Yani surekli sürekli insan yeri geliyor kendi annesinden sıkılıyor. Benim annem dedi ihtiyacın varsa geleyim yardım ederim diye,ben dedim anne doğumda gelirsin diye,canım kanım annem ama gerekli görmüyorum,haftada 1 gider görürüz yetiyor yani.
Sizde evinizde kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz bu çok normal. Neden habersiz çat kapı geliyor ki.
Çalışmıyorsanız kendinize program yapin,çıkın arkadaşlarınızla buluşun,çıkın yürüyüş,alişveriş vs yapın. Arada arkadaşlarınız varsa onları cağırın,misafir gelecek dersiniz. Ufak ufak ayağı kesilir belki.
Susmayın şunlara karşı erkek annesi olunca kendilerini sultan sanıyorlar .U
Üç kızı var ama herşeyi benden bekliyor.yaptigi tek şey çocukları ni ovmek yere goge sigdiramamak
İnan anlamıyor ya da anlamak istemiyor ne yapacağım bilmiyorum bazen taşınma konusunu açıyorum çocuğu bahane ederek ama ne mümkünCok haklısın tabiki.konuş acıkca o zaman.umarım anlarlar seni.
Yani bende inan bugün aynı şeyi düşündüm annem rahatsız ona gidemiyorum yardım edemiyorum ama bunların beklentileri .yapmayınca kötü gelinSusmayın şunlara karşı erkek annesi olunca kendilerini sultan sanıyorlar .
Yapacak olsam gider anacigimin işini yaparım derim olsam .
Çok sert olmadan mesafeyi koymaya çalıştım ama bunlar ailece anlamak istemiyorlarsana zararları yoksa sevmeye çalış
eşinle konuş senle vakıt geçirmek istiyorum seni özlüyorum haklısın tabıkı ailenle görüşecez ama bizede zaman ayır aşkım
falan de yürü ,
tepki verdikçe tersini alırsın üzme kendını , aynı binayı kabul etmiş evlenmişsin , iyi taraflarından bakmaya çalış ,
ama kendınden ödün verme saygılarını korusunlar
Çok sert olmadan mesafeyi koymaya çalıştım ama bunlar ailece anlamak istemiyorlar
Kapinın sürgüsünü acmadan,minicik aralayıp "anne duşa giriyorum,anne ağda yapiyorum,sonra görüşelim"diyin bakalım,nasıl girebilecek üzerinize basa basa.Kapıyı çalıyor ne yapıyorsun iş yapıyorum diyor nerdeyse üzerimden geçerek eve girmeye çalışıyor .geliyor saatlerce gitmiyor sürekli bir gün diye başlıyor anlatmaya isim oluyor kocam eve gelecek yemek yapmam lazım kalkmıyor .anlayacağın işine gelmiyor
Bazen kaynanam evlenmeden önce beni sorduğu insanların yorumlarını bana anlatıyor üzülür muyum kırılır miyim düşünmeden .biri demiş ki ben oğluma alacaktım ama yaşlıydı .biri demiş ki bizim oraların degimiyle Rus parasıyla bilmem kaç kuruş etmez.bu söylenir mi geline almışsın artık.sonucta bizde araştırdık herkes mükemmel mi dedi bunlar için hayır ama ben bir kere böyle dediler sizin için demedim
Şu dört ayda kaç kere pişman ettiler beni evlendigime.anasi oğlunu över her defasında oğlum şöyle iyi böyle iyi.baskasinjn gelinlerini anlatır söyle hizmet eder böyle bakar diye .ben hizmetçilik için mi geldim diyemiyorumoooffff okudukça daraldım vallaaa, kesinlikle bu durumu çözmelisiniz, kimse kmsenin hayatına çöreklenmesin yahu, büyükler büyüklüklerini bilsinler, hem bıraksın sen ona sor anne mısafırın gelecek bısey lazım mı diye, cidden biizm toplumumuzda oğlan anası neden böyle olur ki, bi özgüven bi havalar falaaannnn...
eşinizle daha önce nasıl konustuysanız tam tersını yapın, yanı surat mı astınız asmadan konusun, oturtun karşınıza cidden oturtun. gözlerine bakarak böyle yaşamak istemediğinizi acık sekılde bir daha söyleyin, empati kuramıyorsa kurdurmaya zorlayın...
ömür geçiyor yazık ama yaaa.....
Şu dört ayda kaç kere pişman ettiler beni evlendigime.anasi oğlunu över her defasında oğlum şöyle iyi böyle iyi.baskasinjn gelinlerini anlatır söyle hizmet eder böyle bakar diye .ben hizmetçilik için mi geldim diyemiyorum
Sizce bu anlattıklarını eşime söylemeli miyimüstelik cahil dee......
Kaç kere ayrılmak istiyorum demeye kadar geldi olay o durumdayiminsanı sevdıgı eşinden soğuturlar....çok iyi anlıyorum sizi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?