Eşimin ailesi

Kimi diyor çocuk olunca hiç çıkmazlar senden .bana da eşim evine daha çok bağlanır evli olduğunu idrak eder gibi geliyor ama

Bir bebek sihirli degnek ile dünyaya gelmez! Bir bebegin misyonu 30 yasindaki adami degistirip, bir evliligi kurtarmak olamaz. Yapamaz cünkü. Simdi bile esi ile zaman gecirmek istemeyen bir adam, aglayan bebek ile mi istiyecek? O kaynana sürekli gelecek. Konu sahibi ne hamileliginden, ne lohusaligindan birsey anlamayacak.

Verdigin tavsiyen ne kadar tehlikleli oldugunu biliyormusun? Bebek en iyi evlilikleri bile sarsiyor, yani birak konu sahibinki gibi evlilikleri. Istersen bdv'yi biraz daha oku. Bebek birseyleri kurtarmis olsaydi, bu kadar bosanmalar olmazdi.

Ana kuzusu biri ile cocuk yapilmaz.

Aynı binada Cat kapı gelmiyorlarsa yine de sinirlari bilen ,bu sinirlari korumaya çalışan bı ailede gelinsiniz.ben yol güzergahlarinda oturuyordum ve mutfak ışığımı yakmiyordum evde olmadigimi düşünsünler diye..şimdi böyle cabalarimi düşündükçe aptallık larima yanıyorum.anlayan her şekilde anlıyor,anlamayan da deveye hendek atlatsan yok.bugunku aklımla herkesle iyi gecinmekzorunda olmadığımi bilir ne işiniz var,biz daha yeni evliyim derdim suratlarina.

Kararları ni kendin ver ve bunların sonuçları bana ait demeyi bil.ben zor durumda yım ne yapayım diye annemden akıl almak istediğim de onun dediklerini yaptım,hep iyi olmaya calistim.yok canım olmuyor.icinden gitmek gelmiyor mu gitme,eşin bir şey mi soyluyor konuş,tartış,kavga et gerekiyorsa.ama evliliğin ilk yillari aşın bu sorunları. Yoksa bir daha kesinlikle aşılamiyor o sorunlar

Bebeğin evlilik kurtardığı da bir sürü evlilik var sen de oku o zaman fikir sahibi olursun ben böyle fikir verdim diye bu kişiye kesinlikle bunu uygula demiyorum buraya biseler yazan bir sürü insan var hangi birinin aklına uyacak o zaman bu benim fikrim herkesin fikri başkadır kimse benim fikrimi sorgulayamaz saygı duymak zorundasınız evlilik öyle kolay kurulmuyor ki öyle kolay bitsin bişeler için çabalamak lazım öyle değilmi zaten eşinin asla düzelmeyeceğini düşünen kadın kendi kendine verebilir bazı kararlarını

Kimi diyor çocuk olunca hiç çıkmazlar senden .bana da eşim evine daha çok bağlanır evli olduğunu idrak eder gibi geliyor ama
Burda bazı arkadaşlar bu fikrimi yanlış anlasa da buda bı gerçek bebek her evliliği dağıtacak parçalayacak diye bir şey yok ben biliyorum ki bebek iki kişiye aile oldum artık diyebildirir bence tabiki senin fikrin canım benim mutlu olursun insAllah

Ben çok şahit oldum bebeği olunca ailesine daha bağlanıp aile olduğunun farkına varan erkek o yüzden senin çevren,duydukların,yaşadıkların seni böyle düşünmeye itebilir. Bu benim fikrim ve saygı duyulmak zorunda kimse beni böyle bişe söyledim diye yargılayamaz o kadar belki ben senden çok farklı seyler yaşadım ve gördüm herkes aynı şeyi düşünmek zorunda mı ?

Konuyu açan hanımefendi eşinin düzelmeyeceğini düşünüyorsa zaten çocuk düşümeyecektır. Bu onun kararı

Tabiki doğru söylüyorsun.burada herkes biraz kendi hayatından biraz tecrübelerinden fikir veriyor bu onları kesin uygulamak anlamına gelmiyor .

Yürü Arya kim tutar seni +10000000 yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…