Eşimin ailesi

30 yasindaki bir ergen oluyor esiniz. Hatta ergenler bile "ben yalniz kalmak istiyorum" diye kapiyi vurup kapatirlar. Nerden buluyorsunuz bu tipleri? Niye ayni apartmanda kalmaya razi oluyorsunuz anlamadim ki.

Ha bide "aman nolcak erkek iste" diyenler olur. Hayir degil. Her erkek annesine ailesine bagimli degil. Bu normal bir psikoloji degil.

açık açık konuşacaksınız.

Açıkçası eşimi çok sevdim ayrı bir yerde oturalım dedim bu yüzden çok tartışmalarımiz oldu evlenmeden önce ama nasıl oldu bilmiyorum kabul ettim.benim kocam annesine de kardeşlerine de bana nasıl hitap ediyorsa öyle sesleniyor.gulum canım benim bitanem gibi

Yani bende öyle düşünüyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama geçen gün saat 11 olmuş zil çalıyor ve kaynanam.belki özel bir haldeyiz.neymis ışığı açık görmüş gelmiş
Görgüsüz insanlar...diyecek laf yok.

Keşke en baştan aile apartmanını kabul etmeseydiniz. Maşallah, kaynanana, görümce herkes orada :S Daha başka da akrabalar var mı?

açık açık konuşacaksınız.
Çok açık olmasa da anlatmaya çalıştım .yeni evliyiz baş başa kalalım bende bu yaşıma kadar ailemle birlikte yaşadım ama bu kadar onları beklemiyorum dedim.farkli şeyler söylemeye kalkınca ailesini istemiyorum oluyor

Görgüsüz insanlar...diyecek laf yok.

Keşke en baştan aile apartmanını kabul etmeseydiniz. Maşallah, kaynanana, görümce herkes orada :S Daha başka da akrabalar var mı?
Söyle üstte kaynana karşıda görümce bir sokak ilerde öteki görümce diğer görümce on dakikalık yerde.annem çok uyardı beni yapamazsın dedi ama dinlemedim işte

Eklemek istedigim bisey daha var:

Bu hep böyle devam edecek degil. Biz 1 yildir evliyiz ve zaman gectikce ailesine gitme mevzulari azaldi

Sevgi bir evlilik icin yetmez ki. Bence sen artik etkinlik yap evde. Iste film gecesi olsun yada disariya gidin gezin. Baktin bu aktivitelerde halen ailesini istiyor, kendini geri cek. Sen o evin seks yapan temizlik hizmetcisi degilsin.

Bu sürecte sakin bebek yapma. Daha berbat olur durumlar. Belli bir süre tani evliligine. Baktin hic birsey degismiyor, bosan. Seninde mutlu ve cocuklu olmaya hakkin var.

Başta niye kabul edersiniz ki aynı evi ? Böyle olcağı o kadar belli sonucta bile bile lades.allah yardımcınız olsun o cıksın siz cıkmayın yukarı

Evet sevgi yetmiyormuş ya da tek taraflı sevgi yetmiyormuş.su an bende çocuk istemiyorum sadece kafamı kurcalayan yaşım biraz çocuk için fazla o.bazen boşanmak iatistiyo demek geliyor icimden

Başta niye kabul edersiniz ki aynı evi ? Böyle olcağı o kadar belli sonucta bile bile lades.allah yardımcınız olsun o cıksın siz cıkmayın yukarı
Normalde yapmayacağım şeydi ama nasıl kabul ettim inanın bende bilmiyorum.dun annesine telefon aldı dedim çık yukarı ver içimden de bari ben görmeyeyim dedim yok çağırayım gelsin dedi hadiiii benim moral yıne sıfır

Calisiyormusunuz? Eger calisiyorsaniz aile toplantilarindan "kurtulmaniz" cok büyük. Yorgunum dersiniz, ev islerim var dersiniz gecistirirsiniz
Evlendiğimde çalışıyordum iş yerim evime servisle 1.5 saat uzaktaydı zor oldu esiminde zoruyla işten ayrıldım .bende tek kurtulusun iş olduğunu düşündüm ama öyle bir yerdeyim ki iş bulamıyorum

Evlendiğimde çalışıyordum iş yerim evime servisle 1.5 saat uzaktaydı zor oldu esiminde zoruyla işten ayrıldım .bende tek kurtulusun iş olduğunu düşündüm ama öyle bir yerdeyim ki iş bulamıyorum
Bulursun insallah senin icin de degisiklik olur. Belki bakarsin icindenoldugunuz durum düzelir

Az yesinde hizmetçi tutsun .
Ya şu kaynanalar gelinleri hizmetçi olarak görmüyor mu deliriyorum .

Bak anlamıyorsun de, ben özel bir hayatım olsun diye seninle evlendim de. Sürekli anne baba, kardeşlerle oturmak isteseydim, evimde ailemle yaşardım. Sen galiba bunu istiyorsun. Git ailenle yaşa, benimle başbaşa vakit geçirmek istediğinde aşağıya inersin de.

Az yesinde hizmetçi tutsun .
Ya şu kaynanalar gelinleri hizmetçi olarak görmüyor mu deliriyorum .
Sorma ya.kaynanam Kur'an'a gidiyor her hafta birinde yemeli içmeli gün tarzı Kur'an okunuyor.buna sıra geldiğinde bana emir veriyor şundan pişir bundan pişir .maddi durum da kötü malzeme alacak para yok ama kim dinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…