- 8 Şubat 2018
- 25
- 10
- 3
- 32
Oh oh maşallahYani bende öyle düşünüyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama geçen gün saat 11 olmuş zil çalıyor ve kaynanam.belki özel bir haldeyiz.neymis ışığı açık görmüş gelmiş
Bazi erkekler ailesinin yaninda esiyle ilgilenmekten cekinir utanir. Belkide sizin esinizde bu erkeklerdendir. Normal karsilayin bu durumu.Dertlesecek kimsem olmadığı için benim yaşadıklarımı yaşayan birileri olduğunu bildiğim ve akıl almak için burdayım.4 aylık evliyim .esimin anne babası üst katimizda oturuyor.aile olarak düşkünler birbirlerine.sorgusuz sualsiz cat kapı gelmeler,onlar gelmese bile eşimin kulağının kapıda olması ve sürekli birilerini bekliyor olması cildirtiyor beni.ailesinden biri olduğu zaman ben orda yokum sanki.ben ailemden uzaktayım o ic içe ama dersiniz ki uzakta olan o.bu durumda beni çok rahatsız ediyor birşey desem ailemi istemiyor diyecek demesem suratımı asıyorum ister istemez ona yansitiyorum.uzak duruyorum.bu da evliliğimi etkiliyor.var mi akıl verecek.benimle aynı şeyleri yaşayan
Birgün markete bakkala falan git kv uğra anne anahtarı evde unutmuşum sendekini verirmisin de al ve bir daha da verme eşinide çok ciddi uyar ki bir daha vermesin anahtar ne münasebet ya benim anahtarım kv de olacak hadi ordan yolarım adamıBazen acmayayim kapıyı diyorum ama oğlu annesine anahtar vermiş rahatça kapıyı açıp girer yani
Böylelerine en baştan sakın bir oturma derdim ama bu geçmiş anlaşılan. Başta kötü olmak en iyisiydi. Eğer eşinde onları istiyosa pek de yapılck bişey yok. Ne o kız gibi aile düşknlüğü.Dertlesecek kimsem olmadığı için benim yaşadıklarımı yaşayan birileri olduğunu bildiğim ve akıl almak için burdayım.4 aylık evliyim .esimin anne babası üst katimizda oturuyor.aile olarak düşkünler birbirlerine.sorgusuz sualsiz cat kapı gelmeler,onlar gelmese bile eşimin kulağının kapıda olması ve sürekli birilerini bekliyor olması cildirtiyor beni.ailesinden biri olduğu zaman ben orda yokum sanki.ben ailemden uzaktayım o ic içe ama dersiniz ki uzakta olan o.bu durumda beni çok rahatsız ediyor birşey desem ailemi istemiyor diyecek demesem suratımı asıyorum ister istemez ona yansitiyorum.uzak duruyorum.bu da evliliğimi etkiliyor.var mi akıl verecek.benimle aynı şeyleri yaşayan
eşim bi kere beni annesiye başbaşa bırakıp gitti, bi daha cesaret edemedi.Gece gece şu konuya yazayım diye açtım kullanıcımidellendim
Bu erkekler evlendikten sonra elçi falan olduklarını sanıyorlar galiba sürekli ailesiyle eşini biraraya getirme birarada tutma çabasına giriyorlar ilk evlendiğim hafta eşimle kv ye gittik eve girer girmez bizimki siz oturun ben arkadaşlarımla takilacamdedi !! Neyse aksamladik kvde görümce falan ertesi hafta sonu yine dedi gidelim haydi dedik gidek asansörde diyorki bana siz oturun ben ar... Demeye kalmadı dedim gidersen kavga ederim senle ne bu emrivaki eşeğo güya ısınacaz birbirimize kv de hava atacak bı hafta sonları var onuda bana geliyorlar diye pefff
Bunlar geçer geçer de senden de çok şey alıp götürür . Mesafe candır .
Bide şunu da demezsem içimde kalir bu hayatta anladım ki elin evladı ele ucuz kendi kızları yorulur diye sana pasta börek itelemis uyanık ya
Gıcık oldum bee
Dertlesecek kimsem olmadığı için benim yaşadıklarımı yaşayan birileri olduğunu bildiğim ve akıl almak için burdayım.4 aylık evliyim .esimin anne babası üst katimizda oturuyor.aile olarak düşkünler birbirlerine.sorgusuz sualsiz cat kapı gelmeler,onlar gelmese bile eşimin kulağının kapıda olması ve sürekli birilerini bekliyor olması cildirtiyor beni.ailesinden biri olduğu zaman ben orda yokum sanki.ben ailemden uzaktayım o ic içe ama dersiniz ki uzakta olan o.bu durumda beni çok rahatsız ediyor birşey desem ailemi istemiyor diyecek demesem suratımı asıyorum ister istemez ona yansitiyorum.uzak duruyorum.bu da evliliğimi etkiliyor.var mi akıl verecek.benimle aynı şeyleri yaşayan
Dertlesecek kimsem olmadığı için benim yaşadıklarımı yaşayan birileri olduğunu bildiğim ve akıl almak için burdayım.4 aylık evliyim .esimin anne babası üst katimizda oturuyor.aile olarak düşkünler birbirlerine.sorgusuz sualsiz cat kapı gelmeler,onlar gelmese bile eşimin kulağının kapıda olması ve sürekli birilerini bekliyor olması cildirtiyor beni.ailesinden biri olduğu zaman ben orda yokum sanki.ben ailemden uzaktayım o ic içe ama dersiniz ki uzakta olan o.bu durumda beni çok rahatsız ediyor birşey desem ailemi istemiyor diyecek demesem suratımı asıyorum ister istemez ona yansitiyorum.uzak duruyorum.bu da evliliğimi etkiliyor.var mi akıl verecek.benimle aynı şeyleri yaşayan
Senin yaptıklarını bende yaptım geç açtım bazen hiç açmadım işi var desin uyuyor desin ama olmuyorAhh canım benim yaşadığım durumlari yaşıyorsun. Ki zaman sana daha neler ogreticek. Benim esimde evin tek oğlu hep birlik dirlik olalım ayağına mi desem artık kızım yavrum diyerek benimle samimiyet kurmaya çalıştılar bende iyi niyetleri ne ve beni çok sevdiklerine kanaraktan hergun gitmeye başladım ve zaman sonra sabah gitsem akşam gitmesem sorun çıkıyordu bende yavaş yavaş ayağımı çektim ama işi olduğu zaman temizliğine gittim. Bunu sıkıntı etmiyorum baktım hastalandım kaynanam tatlı diliyle hala israrci temizlikten de biraz ayağımı çektim gerekmediği sürece gitmiyorumm. Eve Cat kapı gelme konusundada habersiz gelmeleri olduğunda kapıyı geç açtım bazen hiç acmadim. Aramadan gelemedi bir daha. Bu yaptıklarım amacıma ulaştımi dersen sırf mesafe koydugumdan yapıp yapıp yapmadi olarak çıkardılar adımı hatta yüzüme beni kötüler 3 günde gittiğim halde 3 ayda gidiyormuş um gibi konustular okadar temizliğine gittm hiç gelmedin olarak konuştular. Nekadar kızım yavrum deselerde bir yerde gelinlik bekliyorlar kısaca işlerine yaradigimiz kadar iyiyiz. Onun için gerektiği yerde ziyaret et çok ta kötü olma kendini de çok yipratma. Ben artık öyle yapiyorum
Evet seninde ablattigin gibi bu yaşıma kadar hep ailesiyle yaşamış kardeşleri için de hergun görüyordum diyor iki gün önce görmüş olsa bile özledim diyor .artık evi yuvası benim algilayamiyor malesefTeyzemde 35yasinda biriyle evlendi. Kendi yeni memurluga atanmisti. Esi 2 kardesler.2side erkek. Esi hukuk mezunu. Ankarada okumus. Dusun ogrenciyken bile her gun eskisehire gider gelirmis. Sinav zamanlari babasi gider notlarini alirmis. Evlenene kadar adamin ehliyeti bile yok. Heryere babasi goturur. Evlendiler yuruyerek 15 dk mesafe uzaklikta ev aldilar. Hemde nikaha 5 gun kala. 2 yil surdu evliligi. Teyzem ne terapistler ne akupunkturlara gitti. Sonuc noldu bosandilar. Ben sadece 1 kere evlenecekleri xaman ev dosuyolardi. Kvsi salonun koltuklarinin salondqki sekline karar veriyodu. Ve cok kizmistim teyzem istedigi gibi yerlestirir diye. Bosandilar ama esi akillandim vs dese de suan 40inda bir adam olarak hala ailesiyle yasiyor. Affetmedi teyzemde. Demek istedigim su. Esinizi degistiremezsiniz. Ya resti cekersiniz yada uyum saglarsiniz. Belli yasa gelmis insanlar degismiyor maalesef
Malesef ben yola getirdim ama içten içe dertliler bu konuda. İskiyorlark ben onların evinden çıkmayim onlarda her an gelebilsin evime. Tabiki de oğullarının evi gelicekler ama sonuçta yeri geliyor ev müsait olmuyor yeri geliyor uyuyoruz öz annemiz değilki ilerde arkamızdan konusmayacagi ne malum, yüz verdikce tepenin binmeyecegi ne malum? Onun için mesafe iyidir herzamanSenin yaptıklarını bende yaptım geç açtım bazen hiç açmadım işi var desin uyuyor desin ama olmuyor
Cinsellikten soğudum bile çoğu zaman uyuyor numarası yapıyorum daha 4 aylık evliyken.ailesiyle ilgili bu durumlarda en azından tepkimden anlasa biraz empati yapsa biraz anlayış .çok şey mi istiyorumEvinde istedğini giyemeyeceksen, zırt pırt ailesiyle olacaksa ne diye evlenmiş paşam az yeseydi de hizmetçi tutsaydı kıymetli ailesiyle yaşamaya devam etseydi. Ne hakkı var seni böyle bunaltmaya? Hiç çekemem aciz adamı bu tipler insanı cinsellikten bile soğutur.
Evet sürekli onlara gideyim onlar gelsin bu ne ya .bir kere babasını bir hafta görmemiştim kapıya gelmiş bir sorun mu var diyorMalesef ben yola getirdim ama içten içe dertliler bu konuda. İskiyorlark ben onların evinden çıkmayim onlarda her an gelebilsin evime. Tabiki de oğullarının evi gelicekler ama sonuçta yeri geliyor ev müsait olmuyor yeri geliyor uyuyoruz öz annemiz değilki ilerde arkamızdan konusmayacagi ne malum, yüz verdikce tepenin binmeyecegi ne malum? Onun için mesafe iyidir herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?