Eşimin ailesi

Erkekler hemen evliligi idrak edemiolar zamanla duzelir benm de esim oyleydi ciglik atasim gelido bende varim burdayim demek icin ama artik oyle deil yan yana evleeimiz ama kv neden oglum gelmio aksamlari yarim saat olsun gelin oturalim dio ben gunduz falan gidiyorum oglundan daha cok gidiyorum dedim ya zamanla erkek evlilige alisio

2 senelik evliyim alt katda kv oturuyr çat kapi gelme huyu yok ama iki gun ugramazsan kadin dert hastasi oluyor ilk yil cok zorlandim 6 ayda bosanacktim cunku esim asagdan yukari cikmiyordu evimizi benimsemedi kendimi evlatlik gibi hissedip az aglamadim sukur simdi oturdu beni zorlamiyor kendi aksamlari yarim saat ugrayp geliyor sende daha yenisin zamana birak cok iyi anliyorum

Yani bende öyle düşünüyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama geçen gün saat 11 olmuş zil çalıyor ve kaynanam.belki özel bir haldeyiz.neymis ışığı açık görmüş gelmiş
Oh oh maşallah
Şalter mi inmeli yalnız kalmak için

Düşüncesiz ,geri kafalı , özel hayata saygısı olmayan , evliliği sürekli huzursuzluğa iten , saygı bekleyen ama saygı göstermeyen erkek aileleri hep sorun çıkaran erkekle tarafı yeter artık

Gece gece şu konuya yazayım diye açtım kullanıcımi dellendim
Bu erkekler evlendikten sonra elçi falan olduklarını sanıyorlar galiba sürekli ailesiyle eşini biraraya getirme birarada tutma çabasına giriyorlar ilk evlendiğim hafta eşimle kv ye gittik eve girer girmez bizimki siz oturun ben arkadaşlarımla takilacam dedi !! Neyse aksamladik kvde görümce falan ertesi hafta sonu yine dedi gidelim haydi dedik gidek asansörde diyorki bana siz oturun ben ar... Demeye kalmadı dedim gidersen kavga ederim senle ne bu emrivaki eşeğo güya ısınacaz birbirimize kv de hava atacak bı hafta sonları var onuda bana geliyorlar diye pefff
Bunlar geçer geçer de senden de çok şey alıp götürür . Mesafe candır .
Bide şunu da demezsem içimde kalir bu hayatta anladım ki elin evladı ele ucuz kendi kızları yorulur diye sana pasta börek itelemis uyanık ya
Gıcık oldum bee

Bazi erkekler ailesinin yaninda esiyle ilgilenmekten cekinir utanir. Belkide sizin esinizde bu erkeklerdendir. Normal karsilayin bu durumu.

Bazen acmayayim kapıyı diyorum ama oğlu annesine anahtar vermiş rahatça kapıyı açıp girer yani
Birgün markete bakkala falan git kv uğra anne anahtarı evde unutmuşum sendekini verirmisin de al ve bir daha da verme eşinide çok ciddi uyar ki bir daha vermesin anahtar ne münasebet ya benim anahtarım kv de olacak hadi ordan yolarım adamı

Merhaba,

Bu yaştan sonra kimseyi değiştiremezsiniz. Öküz heryerde öküzdür.

Ben sizin yerinizde olsam ses etmem. Boşu boşuna huzurunuzu bozarsınız.
İyi veya kötü en nihayetinde annesi. Malesef ötesi yok bu işin.

Konunuzu ve tüm sayfaları okudum. Allah yardımcın olsun bu ne böyle. Eşin hâlâ ana kuzusu. Eşinden yüz bulmasalar kv bukadar gelemez bence. Eşin mesafe koymali o da zor gibi görünüyor. Okurken sinir oldum. Ama bunları yaşıyorsun sen. ömrünü yer böylesi insanlar. İnşallah düzelir yoksa böyle nereye kadar gidecek

Böylelerine en baştan sakın bir oturma derdim ama bu geçmiş anlaşılan. Başta kötü olmak en iyisiydi. Eğer eşinde onları istiyosa pek de yapılck bişey yok. Ne o kız gibi aile düşknlüğü.

eşim bi kere beni annesiye başbaşa bırakıp gitti, bi daha cesaret edemedi.
çünkü gidersen arkandan bende cıkarım kimseye bişey demeden dedim. ben senin annenin gönlünü eylicem sen geziceksin yok yaa..

Evlenmeden once ailesine onem verdigini belirttiyse sorun etme hakkiniz yok bence.

Teyzemde 35yasinda biriyle evlendi. Kendi yeni memurluga atanmisti. Esi 2 kardesler.2side erkek. Esi hukuk mezunu. Ankarada okumus. Dusun ogrenciyken bile her gun eskisehire gider gelirmis. Sinav zamanlari babasi gider notlarini alirmis. Evlenene kadar adamin ehliyeti bile yok. Heryere babasi goturur. Evlendiler yuruyerek 15 dk mesafe uzaklikta ev aldilar. Hemde nikaha 5 gun kala. 2 yil surdu evliligi. Teyzem ne terapistler ne akupunkturlara gitti. Sonuc noldu bosandilar. Ben sadece 1 kere evlenecekleri xaman ev dosuyolardi. Kvsi salonun koltuklarinin salondqki sekline karar veriyodu. Ve cok kizmistim teyzem istedigi gibi yerlestirir diye. Bosandilar ama esi akillandim vs dese de suan 40inda bir adam olarak hala ailesiyle yasiyor. Affetmedi teyzemde. Demek istedigim su. Esinizi degistiremezsiniz. Ya resti cekersiniz yada uyum saglarsiniz. Belli yasa gelmis insanlar degismiyor maalesef

Sana pasta börek yaptırmak istediğinde malzemem yok de, ki yalan değil, canı isterse getirsin malzemeyi sen de yap mamaları.

Senin yaptıklarını bende yaptım geç açtım bazen hiç açmadım işi var desin uyuyor desin ama olmuyor

Evet seninde ablattigin gibi bu yaşıma kadar hep ailesiyle yaşamış kardeşleri için de hergun görüyordum diyor iki gün önce görmüş olsa bile özledim diyor .artık evi yuvası benim algilayamiyor malesef

Senin yaptıklarını bende yaptım geç açtım bazen hiç açmadım işi var desin uyuyor desin ama olmuyor
Malesef ben yola getirdim ama içten içe dertliler bu konuda. İskiyorlark ben onların evinden çıkmayim onlarda her an gelebilsin evime. Tabiki de oğullarının evi gelicekler ama sonuçta yeri geliyor ev müsait olmuyor yeri geliyor uyuyoruz öz annemiz değilki ilerde arkamızdan konusmayacagi ne malum, yüz verdikce tepenin binmeyecegi ne malum? Onun için mesafe iyidir herzaman

Cinsellikten soğudum bile çoğu zaman uyuyor numarası yapıyorum daha 4 aylık evliyken.ailesiyle ilgili bu durumlarda en azından tepkimden anlasa biraz empati yapsa biraz anlayış .çok şey mi istiyorum

Evet sürekli onlara gideyim onlar gelsin bu ne ya .bir kere babasını bir hafta görmemiştim kapıya gelmiş bir sorun mu var diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…