Eşimin ailesi

Ben gündüz zaten görüyorum birde akşam anlayacağın bütün günüm onlarla geçiyor .

Böylelerine en baştan sakın bir oturma derdim ama bu geçmiş anlaşılan. Başta kötü olmak en iyisiydi. Eğer eşinde onları istiyosa pek de yapılck bişey yok. Ne o kız gibi aile düşknlüğü.
Ben bile ailemi o kadar aramıyorum beklemiyorum kız olduğum halde kendisine de dedim bunu.merdivenlerden bir ses gelsin kapı açılsın kapansın hemen. Koşar bakar kim diye gördüğünü eve çağırır .belki yorgunum belki özel birşey yapacam belki yalnız kalmak istiyorum anlamiyor

Bu durumu bende yaşadım, kayınvalidemin 2 erkek evladı olduğu için fazla kalabalık değiliz zaten diye iç içe oturturdu bizi. Eltim yan dairesinde, ben alt katında. Aynı apartman,anlayışsız insanlar içinde tam bir zulüm. Aynı zamanda bizim kv her işe karışırdı, beni yok sayarak aynı durumu 8 ay yaşadım. Sürekli kapı dinlemeceler. Küçük bir de yeğeni vardı eşimin, 5 yıl sonra doğan. Ona da ayrı bir düşkündü. Çocuk bina boşluğundan bağırınca bile bizimki kapıyı açar karşılık verirdi hemen. Çok saçma ve abartı gelirdi ama bişey desem aramız açılırdı. Allah yardımcın olsun, ben çok çektim ömrümden10 yıl gitti hele ki evliliğin ilk senesi zaten sıkıntılıdır bir de böyle bir aileye denk gelmek...

Eğer imkanınız varsa bi bahane ile eşini taşınmaya ikna et. Ve uzakta kur düzenini. Yoksa nasıl başladıysa öyle devam edecek.

Malesef nasıl başladıysa öyle devam edecek gibi.sabrediyorum ben yanlış yapıyorum diyorum ama olmuyor .kaynanam geldiğinde kendimi mutfağa ya da banyoya atıp derin bir nefes alıp içeri geçiyorum .zaten yeni evliyiz birbirimize alışma tanıma süreci sıkıntılar oluyor ama anlayan yok

4 aylık evliyim sende mi aynı binada oturdun
Yok benim evimin arasında 1 sokak var evliligimin 3 ayına kadar tatlı dilleriyle hep birliğe alıştırmaya çalıştılar sabah gitsem akşam bekliyorlardi bende sevdiğim için ve kiramadigm için hep gittim sonra da baktım istekleri bitmiyor 2 güne gitmeye baslayinca yakınmaya basladilar sanki hiç gitmiyirmusum gibi. Sonra 4,5 gün derken yeri gelir hergun gelirim yeri gelir hafta da gelirim imajı verdim. Yaranabildim mi dersen tabiki hayır 4, 5 günde gitmeme rağmen 3 ayda gidiyormuş um gibi algiyorlar ve hala sikayetciler. Onun için çok ta şeyapma yani hergun gitsek nolcak kıymet mi biliniyor

Evet bir ara hergun gittim ne gerek varsa ben gündüzleri gidiyordum ki akşam gelmesin rahat edelim diye akşam zil çalar ve bir bahaneyle kaynana kapıda o gelmezse görümce bilmiyorum acikcasi.dunde tartıştık yine nasıl olacak

Kız benim görümcem yeni evliyken sabahın 10 da evi bastı baktım zil çalıyor sabah temizligimide yapmamistm bende açmadım sonra tel çaldı görümcem biyandan görümcem ariyo biyandan zil çalıyor onun olduğunu anladim ama kadın 1 saat boyunca Zile basmaya diretti . Sonra baktım eşim aradı hemen o kapıyı aç kötü olur diye bende açmadım görümcem eve gittikten sonra aradım uyiyordum diye. Tabi evime geldiği zaman suratimi asmadim hoş karsiladim . O gündür bu gündür habersiz gelmez. Diğer gorumcelerimde habersiz gelen misafir sevmem diye kulak çitlattim ki onlar da yapmasin. Tabi insan olan anlar canım sende kötü olma ama çok ta yaranabilmek için yıpratma kendini

Benim ailemin yanına gidince bir iki saat sonra kaş göz kalkalim diyor.ben senin aileni hergun çekiyorum ama

o kaşı o gözlerle birleştirirm, sesini çıkarmadan oturacak,
taşınmalısınız oradan daha şimdi böyle ise ilerde daha fena olur herşey.

Benim görümcem sebebini hala bilmiyorum düğünün ertesi sabahı geldi üzerimde bornoz alma içeri dedim eşime ona rağmen aldı

Benim görümcem sebebini hala bilmiyorum düğünün ertesi sabahı geldi üzerimde bornoz alma içeri dedim eşime ona rağmen aldı
Bizimkiler yeni evliyken evlendigimizn ilk sabahı akşama kadar bırakmadılar diğer günde gorumcemle geldiler sonraki günde sabahın 10 da gelin görme adetleri adına misafirliğe gittim . Sonra elimi ayağımı çektim tabi? Senin durumun nasıl peki kaç günde gidersin eşinin ailesine ?

Ben arada çıkardım yukarı zaten hergun kaynanam geldiği için benim çıkmama da çok gerek kalmıyordu .

cocuguma bakma sebebıyle gelıp 12 yıl tamamen bizimle yaşadı, ve bu şekilde kalmaya karar verdi, ben 10.yılda artık patladım, eski konularımda var, eşime bitti bu iş dedim, sen annenle bu evde yaşa ben gidiyorum dedim, cougu ıstediğin zaman görebilirsin dedim, o kadar karartmıştım gözümü, ve çok şükür ki 3 sene olacak evini ayırdık, artık herkesin kendi düzeni var, biz aynı evin içindeydik düşünün......

Sizde ki durum nasildi

Bence acilen bebek düşünün bebek evliliği gerçekten aile yapar bebeğiniz olduğunda aile kurduğunun farkına varacaktır emin ol hem eşiniz bebek isteyen biriyse eve bağlayacaktır eşinizi ve bebekle vakit geçirip bebeğini düşünmekten anneye sıra gelmeyecektir böyle bişe için boşanmayı düşünmeyin güzel günlerinizin önünü kesmeyin zamanla düzelecektir kadinliğinizi da kullanın tabi bu arada arkadaşların dediği gibi ve birazda sabır geride kalacaktır bu günler o demeden siz deyin hadi yukarı çıkalım diye anneni çağır diye zor ama yalnız kalmak isterken onun psikolojisine oyun oynayın zamanla esiniz isteyecektir yalnız kalmayı mutlulukla kalın ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…