Eşimin ailesi

Allahım ne buyuk acılar:KK43:
Ablacım sen iyi misin?Kendine dert mi arıyorsn?
Nene ne güzel demiş,kendinize kitlenin diye.
El onlar el.Onlardan bekleme fazla bisey.
Benim kvdem düğünde 1 bilezik taktı bana.
Teyzesi çeyrek bile takmadı.
1 sene durdum durdum.En sonunda bi cemiyeti vardı teyzenin.
Valla benden çeyrek falan beklemesinler dedim kvdeme.Bize takmadılar dedim.
Kvdem aa olur mu bizim taktığımız bileziğin yarı parasını teyze verdi dedi:KK70:
Ortak danaya girer gibi 1 bileziğine girmiş adamalar:KK70:
Hepsinin evi barkı,maasları var.
Kimisini öyle kabul etcen.Bakcan önüne:)
Aaaay şimdi bayılırım:D
Hıımm iyi iyi benim kardeşlerle ortak girince kaça gelcek tık tık tık:mapus: hımm iyi iyi bir çorap parası:KK73::KK73::KK73:

Erkeklerle çok iyi empati yapıyorsunuz yorumlarınızda,adeta özdeşleşiyorsunuz,ya çok objektifsiniz,ya da x kromozomunuz biraz fazlao_O
Teşekkür ederim :/
Bu Kromozom fazlalığıyla ilk itham edilişim değil ;) muhtemelen sonda olmayacak :(
Özdeşleşmek değilde empati ve empati sonucu doğan adalet diyelim. Bu konuyu bir erkek açsa ne yorumlar gelirdi diyor ve ona göre yorum yapıyorum. Sonuçta adaletli olmadan adalet bekleyemezsiniz.
En basitinden bakın bu konu sahibi vatandaş bir erkek olsa ve aslında neredeyse somut bir suçu olmayan kendi halinde yaşayan kaynanasına bu derece kin duysa, hatta aldıkları arabaya kadar laf etse o adama ne tür yorumlar gelirdi? Cevabı hepimiz biliyoruz...

Teşekkür ederim :/
Bu Kromozom fazlalığıyla ilk itham edilişim değil :KK66: muhtemelen sonda olmayacak :KK43:
Özdeşleşmek değilde empati ve empati sonucu doğan adalet diyelim. Bu konuyu bir erkek açsa ne yorumlar gelirdi diyor ve ona göre yorum yapıyorum. Sonuçta adaletli olmadan adalet bekleyemezsiniz.
En basitinden bakın bu konu sahibi vatandaş bir erkek olsa ve aslında neredeyse somut bir suçu olmayan kendi halinde yaşayan kaynanasına bu derece kin duysa, hatta aldıkları arabaya kadar laf etse o adama ne tür yorumlar gelirdi? Cevabı hepimiz biliyoruz...
O mevzuyu ilk sayfalarda ben de eleştirdim zaten,artı oğlum evlenirken ben malikane bile satın alsam gelini ilgilendirmez,tüm malvarlığımı ona serecek değilim,bunda hemfikiriz,ben tüm mesajlarınıza göre yorum yaptım,erkek denildi size biliyorum,ben öyle demiyorum,bence %89 kadınsınız;)

O mevzuyu ilk sayfalarda ben de eleştirdim zaten,artı oğlum evlenirken ben malikane bile satın alsam gelini ilgilendirmez,tüm malvarlığımı ona serecek değilim,bunda hemfikiriz,ben tüm mesajlarınıza göre yorum yaptım,erkek denildi size biliyorum,ben öyle demiyorum,bence %89 kadınsınız:KK66:
%89 hımm oldukça spesifik :) teşekkür ederim ;)

kimse kimseyi el üstünde tutmak zorunda değil.Oğluyla evlendin diye dünyanın merkezine seni mi oturtmalı.
Gelmedi gitmedi yarın torunları oldumu herhafta gelirler bu sefer bunu dert edersin.

Kayınvalideden mi boşanıyorsunuz,ayrıca namaz hac Allaha olan borcu,bunlar için oğullarıyla evlenmemişsinizdir herhalde o_O
hacca gidip namaz kılan insanlar ama hak hukuk .kul hakkı ,iyilik bilmeyen insanlar anlamında kullanmış.ki evet öyle insanlar malesef çok. kuran okuyan namaz kılan ama evlat ayrımı yapan ,bolca yalan söyleyen ,kalp kıran ...

Size değil de kendi altına araba çekti diye kalkmış ağzının payını verdim diyen gelinin ben de yüzüne bakmam, ayrıca da bir güzel ağzını yırtardım onun. Ne demek oğlunun sevdiği kadınmış da, her haliyle kabul etmiş de, el üstünde tutulması gerekirmiş de, valla ayağımın altına alırım benim evladımın rahatsızlığını başına kakanı, kusura bakmayın. Kimbilir ne ters davranışlar yaptınız da o taraftan kimse görüşmek istemiyor sizinle.
resmen net cevap. diyemedıklerımı dedınız.

Gelin mevludu diye bir sey mi okudum ben, o ne yahu?

bir de baskasina gidiyor bana mevlut yaptirmiyor demissiniz,
e davete icabet ediyor kadin, kendi de benim gibi bu gelin mevludu de ne ki diye dusunuyor belki, ne acayipsiniz ya.

İçimi nereye dökeceğimi bilmiyorum.

7 aylık evliliyim ve bu dünyada en sevmediğim birisi var ise o da kaynanam.
Her sözü her hareketi beni sinirlendiriyor. Hastalandığında bir tırnık bile üzülmüyorum. Geçmiş olsun dileklerim o kadar yapmacık oluyor ki. İçimden gelmiyor çünkü.

7 ay oldu ve eşimin ailesinden hiç kimse ev görmeye gelmedi. Ne teyzeleri, ne halaları hal hatır sorar. Kuzenler aynısı. Kaynanam gelin mevlütlerine gider ama kendi gelini için mevlüt okutturmaz. Kaynanam eltim için tencere tencere sarma sarar bana yaprağım var, boş yaprak istermisin der. Kendi oğlunun evi düzülecek, kendisi çarşı, pazar gezer. Bayramda ona tatlı yapıp götürdüm, sofraya koymaz, gider saklar. Kınamda bayılmalar falan. Düğün arefesi kendi evini yeniledi, yeni araba çektiler.
Kaynanama bir mesaj atıp ağzının payını verdim, ama umursamazlığı beni verem edecek. Ben niye bu kadar umursamaz olamıyorum???
Aramızda 100km mesafe var, bu ama 7 ay içinde ev görmeye gelmemek için bir özür değil. Telefonlaşıyoruz ve telefonda canım, cicimler ağızlarından düşmez. Ama ev görmeye gelince, haftasonunu başkalarına adarlar. Eşimin ailesine sadece ona olan sevgimden saygılı davranmaya çalışıyorum. Ama içimden de hiç gelmiyor.

Yahu bir teyze olarak, yeğenin kiminle evlendi, nasıl bir yerde oturuyor diye merak etmez mi insan??? Insan bu kadar mı ilgisiz olur?
Bunlar beni sevmiyor diye düşünüyorum artık. Kendi aralarında böyle değiller çünkü. Nenesi bana zaten bir kere “kızım çeken var, çekemeyen var; siz birbirinize kilitlenin” demişti.
Bu 7 ay içinde biz gidip teyzelerin, halaların ellerini öptük. Ama onların bu tavrından sonra onlara bir daha gitmeye düşünmüyorum.
Evimizin bir kaç eksiği var. Onlarda tamamlandıktan sonra ev mevlüdü okutturmak istiyorum. Onlardan da hiç kimseyi çağırmıyacam.
Araya mesafe girecek, ama bunun sebebi onlar.

Benim hayalimde hep tatlı bir gelin, kaynana ilişkisi vardı. Benim kaynanam ama resmen boş teneke çıktı.

Derdimden daha büyük dertler var bilmiyorum. Ama kaynanam aklıma gelince duygularıma ve öfkeme hakim olamıyorum. Ve bu benim günlük hayatımı etkiliyor. Sürekli ne kadar ilgisiz olduklarını düşünüyorum.
Benim eşimin ailesine karşı nasıl bir tavrım olmalı? Ilgisizliklerini dile getirmelimiyim? Eşim aileye çok önem verir ve bu durumdan çok üzgün olduğunu biliyorum. Ama karşılıklı bu meseleyi hiç konuşmadık.

Eşim bana delilerce aşık. Ve beni kazanmak için elinden geldiğini yaptı. Profilime girerseniz, eşimin azoosperm olduğunu görürsünüz. Ben ki, senin oğlunun sevdiği kadın, ben ki senin oğlunu her halinle kabul ettim, beni el üstünde tutmaları gerekirdi. Benim istediğim ama sadece azıcık saygı, hal hatır sorulması. Ama yok. Hepsi birer boş teneke.

İç dökme gibi birşey oldu :KK43:
Emin ol derdin falan yok. Sadece kendi kendine oluşturduğun beklentilerin var. Ve yazdıklarının hiç biri saygısızlık için neden değil. Herkes birbirini sevmek zorunda da değil zaten. Dolayısıyla boşuna bahane arama. Ama insan olan yedi lat yabancı hastalandığında bile üzülür. Sevdiğin adamın annesi hastayken bile bu tavirdaysan gariplik sende demektir.

Sizin sorununuz esinizin ailesiyle degil kendinizle. Yaptiginiz fedakarlik icin simartilmayi bekliyorsunuz. Kimse sizi simartmak zorunda degil. Esinizle mutluysaniz teyzesi yengesi annesi cok mu onemli? Ayrica gelin mevlidi ev mevlidi nedir ya?

Kendine araba aldığı için ağzının payını verdiğiniz hiçbir insan size saygı duymaz. Kadın iyi alttan alıyor sizi. Canım bile diyormuş. Zararsız insanların huzurunu kaçırmayın, yazık günah. Biraz gerçekçi olun. Empati yapın

İçimi nereye dökeceğimi bilmiyorum.

7 aylık evliliyim ve bu dünyada en sevmediğim birisi var ise o da kaynanam.
Her sözü her hareketi beni sinirlendiriyor. Hastalandığında bir tırnık bile üzülmüyorum. Geçmiş olsun dileklerim o kadar yapmacık oluyor ki. İçimden gelmiyor çünkü.

7 ay oldu ve eşimin ailesinden hiç kimse ev görmeye gelmedi. Ne teyzeleri, ne halaları hal hatır sorar. Kuzenler aynısı. Kaynanam gelin mevlütlerine gider ama kendi gelini için mevlüt okutturmaz. Kaynanam eltim için tencere tencere sarma sarar bana yaprağım var, boş yaprak istermisin der. Kendi oğlunun evi düzülecek, kendisi çarşı, pazar gezer. Bayramda ona tatlı yapıp götürdüm, sofraya koymaz, gider saklar. Kınamda bayılmalar falan. Düğün arefesi kendi evini yeniledi, yeni araba çektiler.
Kaynanama bir mesaj atıp ağzının payını verdim, ama umursamazlığı beni verem edecek. Ben niye bu kadar umursamaz olamıyorum???
Aramızda 100km mesafe var, bu ama 7 ay içinde ev görmeye gelmemek için bir özür değil. Telefonlaşıyoruz ve telefonda canım, cicimler ağızlarından düşmez. Ama ev görmeye gelince, haftasonunu başkalarına adarlar. Eşimin ailesine sadece ona olan sevgimden saygılı davranmaya çalışıyorum. Ama içimden de hiç gelmiyor.

Yahu bir teyze olarak, yeğenin kiminle evlendi, nasıl bir yerde oturuyor diye merak etmez mi insan??? Insan bu kadar mı ilgisiz olur?
Bunlar beni sevmiyor diye düşünüyorum artık. Kendi aralarında böyle değiller çünkü. Nenesi bana zaten bir kere “kızım çeken var, çekemeyen var; siz birbirinize kilitlenin” demişti.
Bu 7 ay içinde biz gidip teyzelerin, halaların ellerini öptük. Ama onların bu tavrından sonra onlara bir daha gitmeye düşünmüyorum.
Evimizin bir kaç eksiği var. Onlarda tamamlandıktan sonra ev mevlüdü okutturmak istiyorum. Onlardan da hiç kimseyi çağırmıyacam.
Araya mesafe girecek, ama bunun sebebi onlar.

Benim hayalimde hep tatlı bir gelin, kaynana ilişkisi vardı. Benim kaynanam ama resmen boş teneke çıktı.

Derdimden daha büyük dertler var bilmiyorum. Ama kaynanam aklıma gelince duygularıma ve öfkeme hakim olamıyorum. Ve bu benim günlük hayatımı etkiliyor. Sürekli ne kadar ilgisiz olduklarını düşünüyorum.
Benim eşimin ailesine karşı nasıl bir tavrım olmalı? Ilgisizliklerini dile getirmelimiyim? Eşim aileye çok önem verir ve bu durumdan çok üzgün olduğunu biliyorum. Ama karşılıklı bu meseleyi hiç konuşmadık.

Eşim bana delilerce aşık. Ve beni kazanmak için elinden geldiğini yaptı. Profilime girerseniz, eşimin azoosperm olduğunu görürsünüz. Ben ki, senin oğlunun sevdiği kadın, ben ki senin oğlunu her halinle kabul ettim, beni el üstünde tutmaları gerekirdi. Benim istediğim ama sadece azıcık saygı, hal hatır sorulması. Ama yok. Hepsi birer boş teneke.

İç dökme gibi birşey oldu :KK43:

Merhaba arkadaşım
Boşversene ne güzel işte karisanin edenin yok evine burnunu sokanib yok kendine neden bunu dert ediyorsun ki....
Evet iyi olsun araniz kim istemez ama belliki yıldızlarınız tutmamış hoslanmamissiniz birbirinizden . ...
Böyle mesafeli olmak kotu birşey degil saygisizlik olmadiktan sonra ...
Bence hic kafaniza takmayin boyle seyleri...
Birde bunları dusunup kurmak kendinizi doldurmak yerine kendinize ugraslar edinin boyle bos seylere kafa takmayın

Keske benımkı de hiç gelmeseydı de bu kadar rezıllıgı yasamasaydım. Evime her gelişlerinde bir hır gür cıkarırdı. Ya brnim moralimi bozar giderdi yada kocamla bizi kanlı bıçaklı edip giderdi. Bosver en iyisi gelmemeleri .

Back
X