Eşimin ailesi

Kayınvalideden mi boşanıyorsunuz,ayrıca namaz hac Allaha olan borcu,bunlar için oğullarıyla evlenmemişsinizdir herhalde
Eşimle alakali sorunlarim vardı bide annesi herşeyime karışıyordu,surekli oğlunu dolduruyodu,cok zor şeyler yaşadım suan ailemn yanndayim çok şükür kendime geldmm..

Ay keske benimkinin ailesi de her b.ka salca olup durmasa evime gelmeselerdi ozaman belki bosanmazdik

Eşimle alakali sorunlarim vardı bide annesi herşeyime karışıyordu,surekli oğlunu dolduruyodu,cok zor şeyler yaşadım suan ailemn yanndayim çok şükür kendime geldmm..
Konularınıza şimdi göz attım da,sorununuz eş sizin,Arkanıza bakmayın,asla çekilmez,pislik herif...

Inan bi rahat biraksalar belki herşey daha güzel olcak bende suan boşanma aşamasındaym.. olan biz bayanlara oluyo

Bosver omur boyu cekilmezler zaten biz de olan bana degil ex ese oldu hala bosanamadik biz de ama ben tayin istedim gittim gormuyorum o yuzden bosandim sayiyorum.. esim perisan simdi yoklar yaninda borc icinde evsiz takiliyor..

6 yıllık evliyim bnm evime bir çocuk mevlüdünde geldiler bir daha da görmedim takmıyorum çünkü bnm eşimle aram önemli kayinvalidem de aynı geçen gün aradım size gelecektim diye kizimdayim evime geçmeyecem dedi evlerine yakın bir yerde oturmadaydim buraya gel felan da demedi kendileri kaybeder
Takma o kadar

Eşiniz azoosperm ve siz bunu kabul edip evlendiniz diye sizi Neden el üstünde tutacaklar anlamadım?Eğer bu mantıktaysanız zaten size ne yapsalar yaranamazlar kayınvalideniz de bunun farkında ki sizden uzak duruyor.

Son paragrafınıza kadar haklı olabilirsiniz ama ‘ben ki senin oğlunu her halinle kabul ettim’ yazıp bi de el üstünde tutulmayı beklemişsiniz. Kayınvalideniz benim oğlumu kabul et diye size yalvardı mı? Aklım almadı bu cümlenizi Eşinizi sevdiğinizi filan da düşünmüyorum ben Farzedelim sizden kaynaklı bi sorun olsaydı kayınvalidenize kul kurban mı olacaktınız sizi bu halinizle kabul ettiler diye Çok çocukça ve gereksiz düşünüyorsunuz Bir an önce aklı selim düşünün Eşinizi de sağlık problemi nedeniyle aşağılamaya filan kalkmayın

Surekli ilgi bekleyen insanlardan hic hoslanmam ve oyle bir beklenti icine girdikce uzaklasirim, kimseden de birsey beklemem, dusunceniz cok yanlis sizi sevmek zorunda degiller saygi duysunlar huzursuz etmesinler yeterli...bana da esimin akrabalarindan cok gelen olmaz ama ben memnunum bu durumdan kafama gore takiliyorum ayrica esiniz icin soyledikleriniz cok cirkin

Bosver omur boyu cekilmezler zaten biz de olan bana degil ex ese oldu hala bosanamadik biz de ama ben tayin istedim gittim gormuyorum o yuzden bosandim sayiyorum.. esim perisan simdi yoklar yaninda borc icinde evsiz takiliyor..
Yaa çocuğunuz varmı bende bir türlü bosanamiyorumşuan çalışmıyorum ama okul vs düşünüyorum tekrar allah yardmcinz olsun

oğlu azospermi olmayı kendi seçmedi. Onu öyle kabul etmiş olmanız lütuf değil. Sizi bu prenses sendromlu halinizle kabul ettiği için asıl eşiniz tebrik edilmeli

Zorla mı verdiler sana pardon?
Kadınlara bu itham olunca cinnet geçiriyorum, ama erkeğe de ayıp.
Onun elinde mi bu rahatsızlık?
Çok terbiyesizce bir cümle helede eşine karşı.
Yarın çocuk konusunda sende çözülemeyecek bir sorun çıkarsa eşin böylede kabul ettim seni diye düşünse koşa koşa konu açarsın buraya.
Sen bi tedavi ol önce

Eşiniz sizi sevdi, siz onu eksik gördünüz ama yine de evlendiniz. Diz mi çöksün insanlar önünüzde? Sadece gelmediler diye bu kadar kin duyar mı insan evli olduğu adamın annesine? Adamın teyzesine bile sarmışsınız. Millet 100 km aşıp evinize gelmek zorunda mı?

Kıyas yapmışsınız ne hoş. Öz eleştiride yapın. Belki iyi davrandıkları insanlar samimidir.

Valla sormayin bakarmiyim hiç ailesi bozdu diye geziyomus ortada hiç kendinde suç aramıyo ah ahh
Aramasın,önünüze bakın ne hali varsa görsün,o...nun o sunu biri bana dese dünyayı dar ederim,hele ki eş hele ki eş,ya ölürü ya öldürürüm herhalde...

Aramasın,önünüze bakın ne hali varsa görsün,o...nun o sunu biri bana dese dünyayı dar ederim,hele ki eş hele ki eş,ya ölürü ya öldürürüm herhalde...
Canm insanın çok ağrına gidiyo hele eşinden bende biraktim geldim başlarda cok kötüydüm ama yeni yeni kendime Geldim,çok şükür nide bosansaydm insalhh

hayalimdeki kaynan ve es akrabaları

Ne güzel işte mesafeli bir ilişkiniz var bu da kavgası gürültü dert olmadığı anlamına gelir. İlla dip dibe olmak zorunda mısınız? Neden illa gelsin istiyorsunuz onu da anlamadım? Gelmeyiversin ne olucak? Siz kendiniz için evleniyorsunuz, kendinize güveniniz yoksa evlenmeyin ben anlamıyorum anne babadan zorunluluk gibi bir şeyler bekleyen insanları. Birey olup evlendiniz sonuçta kayınvalidenin kendi parasıyla yenilediği ev araba sizi neden rahatsız ediyor? Düğün Arife’si olması neyi değiştirir? Ayrıca eşinizi her haliyle kabul ettiğinizi belirtmeniz o kadar çirkin ki. Kimse sizi zorlamadı kendi seçiminizle evlendiniz şimdi sırf hasta bir kişiyle evlisiniz diye size ayrıcalıklı mı davranılmalı? Bence hatayı kendinizde arayın belki de sizi yeterince samimi veya içten bulmadılar da samimi olmak istemiyorlar. Oğullarını her haliyle kabul etmiş olsanız bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…