Eşimin ailesi

Hohhh bu ne kaar beklenti Allah askina ben hic gormuyorum hicte rahatsiz degilim napicam evimi gorseler nolur gormeseler nolur bu arada kaynannamda bana okutmadi nolurki okunmayinca :)))) bu arada ben kv oyle benim birseyim oldugunda hep hastadir benim umrumda bile degil saygisizlik yapmam ama ben sadece misafir gibi gider gelirim oda oyoe cunku :))

Ne güzel mesafeliler işte.. Eşinizle aranıza girmezler, evinize/işinize karışmazlar.

Her haliyle kabul ettim beni sevmeliler dediğiniz anda belki de niye uzak durdukları belli oldu. Herkese yukarıdan bakıyor gibisiniz, hayat arkadaşınız dahil.

Ben ki oğlunu her haliyle kabul ettim.
Yorumsuz.....

Yeni evli oluşunuza ve hevesinize veriyorum bu serzenişleri..
Kimi aileler sık gidip gelmezler, düğün cenaze mevlit hastalık vs.. misal:ben
Kimisi de her akşam çay çorba muhabbet, toplu piknikler, gezmeler alışverişler.. misal: eşimin ailesi
İlk zamanlar bende sizin gibi yadırgamıştım.
7 ayda evime gelen misafirlerin çoğunu tanımıyordum ya da ilk kez görüyordum.
Doğum yaptım yine aynı. Gelen giden vs.
Valla bende şikayet ettim yoğunluktan yalan olmasın.
ama hep berekettir dedim, gelene kapım açıktı.

El üstünde tutulmak mı?
Yok öyle bir Dünya canım benim.
Yazdığın son paragrafı sinir harbinde boş bulunup dile getirme sakın, gerçekten kırıcı..

Eşinizin rahatsızlığından dolayı ailesine bana kul köle olmalılar gibi bi büyüklenme içine girmişsiniz. Ama sonuç olarak evlenmeseydiniz. Benim eşim de engelli. Ama ben oğulları engelli beni el üstünde tutacaklar diye hiç bakmadım severek evlendik ve herkes gibi çok normal bi hayatımız var. Bence bu kadar narsist olacağınıza insanlara iyi niyetle baksanız daha mutlu olursunuz. Yoksa o sizi çok seven eşiniz de bi yerden sonra farklı hissetmeye başlar...

Biraz daha bdv okuyun bence, dert edecek birşey göremedim ben.
Ayrıca eşinizi kusurlu görmenizi aklım almıyor. Ben de çocuk sahibi olamıyorum eşim böyle düşünse 1dk yanında durmam.

Arada mesafe var gelseler 1 hafta kalsalar bunu da dert edersiniz.
Uzaktan bu kadar nefret ediyorsunuz neden görmek istiyorsunuz

Başkası gelmesin aman uzak olsunlar der sizde tam tersi şaşırtıcı bırakın gelmesinler mesafe iyidir canınızı sıkan olmaz en azından

Yazınız o kadar itici geldi ki nerden başlasam bilemedim. İnsanların ev yenilemesi, araba alması sizi alakadar etmez. Sizin için birşey yapmak zorunda değiller bile. Bide ağzıma geleni söyledim diyorsunuz. Ne hakla? Bide üstüne sizinle ilgilenmesini bekliyorsunuz. O esiniz hakkında cümle o kadar itici ki. Yok her hali ile kabul ettim bla bla el üstünde tutman lazım blabla..dikkat edinde Allah sizi daha büyük bir dert ile sınamasın. Vallaha siz bunları onlara yansıtıyorsaniz sevmemeleri gayet normal.

Bırak gelmesinler. Geliyo olsalardı da bu sefer yine geliyolar kalıyolar diye bunalacaktın. Nasıl davranıyosa sende öyle davran. Bende bi seneyi bitirdim evliliğimde eşimin teyzeleri bebek olunca geldi ama gelmeyenide var. Hastalıktı ölümdü anca fırsat oldu. Gerçi gelmeyen kendi kardeşlerinede pek gitmez soğuklar. Takmıyorum valla çokda umrumda değiller.

Bizimkiler de evden çıkmıyorlar keşke tek derdim bu olsa sürekli tepemdeler

Canım boşver ilgilenmesin ya onunla doğup büyümedin ya el say yoksay emin ol ilgili olmayıp öyle görünenler daha yorucu yat kalk dua et.

Ben görüşmeyelim diye gözünün icine bakmıyorum sen gelmiyolar diye dert yanıyosun
Hayalimdeki hayat

Canmmm malasef hep kaynanalar böle inan ben suan boşanma aşamasındaym ama in gram sevmedim Hiccc iyi görünümlü yılandı kendisi..allaha havaka ediyorum onu bide hacca gitmis namaz kılan insanlar ama asla degmezler

Canmmm malasef hep kaynanalar böle inan ben suan boşanma aşamasındaym ama in gram sevmedim Hiccc iyi görünümlü yılandı kendisi..allaha havaka ediyorum onu bide hacca gitmis namaz kılan insanlar ama asla degmezler
Kayınvalideden mi boşanıyorsunuz,ayrıca namaz hac Allaha olan borcu,bunlar için oğullarıyla evlenmemişsinizdir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…