- 1 Ocak 2022
- 4.817
- 18.031
- 158
- Konu Sahibi Neslihamaka
-
O kafa nerde?Ya bu cok enteresan ama
E gelip kapida kalsalar ne olacak? Ben bir hafta onceden haberlesmeden caya gitmeye utanirim.
Tamam o zaman böyle insanları ağırlamak için koşturmayın. Çalışan eve maddi anlamda katkısı olan kadınsınız. Sizi maddi manevi bilerek yoran ve yormaya devam edecek olan insanlar belli ki zaten ayıp nedir bilmiyorlar. Bu durumda siz de görgülü olayım ayıp olmasın diye kasmayın. Yemekten sonra odanıza çekilip dinlenin. Sizi görmeye değil sömürmeye geliyorlarkesinlikle öyle . Oğlumun evi mantığı ve kayınpederim gözümün içine baka baka bu zamana kadar besledim büyüttüm sıra sizde dedi bana
Ya bu cok enteresan ama
E gelip kapida kalsalar ne olacak? Ben bir hafta onceden haberlesmeden caya gitmeye utanirim.
Maddi destekte bulunmayıp gelen hediyelere el koydular buna rağmen asla hiçbir şey olmamış gibi rahat davranmaları biraz sinirlerimi bozuyor
Çok görgüsüz bunlar ben hemen anlıyorum çünkü başımdakesinlikle öyle . Oğlumun evi mantığı ve kayınpederim gözümün içine baka baka bu zamana kadar besledim büyüttüm sıra sizde dedi bana
O kafa nerde?
Şöyle biz hafta içi okuldayız akşam evdeyiz.
Kış günü yeni evlenmisiz tahmin ediyorlar.
Doluyorlardi arabaya evde kim varsa kaç kişi sigarsa arabaya
İkinci geldiklerinde esimin abisi özellikle suratıma baktı napiyor diye.
Esim de dedi o alışkın değil kalabalık ailede büyümedi felan.
Olay kalabalık değil görgüsüz olmalari.
Ayda bir toplan gel yine anlarim.
Efendi gibi otur ye iç adabinla anlarim.
Bir de benim esim yemekleri felan yapar ona da guveniyorlardi.
Zaten oğlumuz hamarat hesabi.
Olay iş yapmak da değil yaptıkların hareketler iticiydi.
Bana gelemediler pek çünkü gitmedim geri.Ay cok feci.
Bir iki tamam,
Ama sonrasinda ben direk "ay suraya biletim var, gitmezsem yanacak, kusura bakmayın, bir daha haberli gelirseniz ona gore haftasonumu bosaltirim, bu aralar haftaici haftasonu pek yogunuz" seklinde kaçarım herhalde.
Düşünmüyor işte karşısındakinin bir müsait olmayabileceğini. Benim görümcem bir iki üç çat kapı gelmeye alışmıştı ki söyledim de haber ver evim müsait olmaz vs diye ay canım nolucak ben yabancı mıyım dedi. Ha öyle mi hemen ilk gelişinde aldım telefonu sessize açmadım kapıyı. Çaldı çaldı baktı kimse yok gitti. Gittikten bir saat sonra ay beni aramışsın dışardaydım ama ben haber ver demiştim bak boşuna geldin dedim. Ders oldu bir daha da asla habersiz gelmedi
Size ayıp değil mi? Sorun demek ki eş aileisnde değil eşinizdeÇok ayıpmış nasıl gelmeyin dermişmiş
İstemiyorum zaten yalan mı deseydinizGelirken sormuyorlardir.
Mesela benim esimin abisi arıyordu yoldayız geliyoruz.
Ben eşimle ciddi tartışmalar yaşadım.
Sonra karşılık olarak eşim hep ailesine tek gitti.
Sonra istenmiyoruza döndü olay.
Ama kafa aynı değişmez.
Onun farkındalar ama işlerine gelmiyor.İstemiyorum zaten yalan mı deseydiniz
Benim gibi birileri varmış demekki.. Bende canım istemezse kapıyıda telefonuda hiç açmamDüşünmüyor işte karşısındakinin bir müsait olmayabileceğini. Benim görümcem bir iki üç çat kapı gelmeye alışmıştı ki söyledim de haber ver evim müsait olmaz vs diye ay canım nolucak ben yabancı mıyım dedi. Ha öyle mi hemen ilk gelişinde aldım telefonu sessize açmadım kapıyı. Çaldı çaldı baktı kimse yok gitti. Gittikten bir saat sonra ay beni aramışsın dışardaydım ama ben haber ver demiştim bak boşuna geldin dedim. Ders oldu bir daha da asla habersiz gelmedi
Ya bu cok enteresan ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?