- 23 Ağustos 2012
- 51.709
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.651
- 898
- Konu Sahibi Neslihamaka
-
Nasıl rahat ediyorlar ya üç gün beş gün, böyle rahatlık gamsizlik bende de az olsa keşke...rahatsızlık vereceğim düşüncesi gittiğim yerde birkaç saat sonra başlıyor ne yazık kiMerhabalar , yıllardır buralardayım ama ilk defa konu açmak nasip olduBenim bir derdim var muhtemelen herkesin az çok bildiği şeyler . Evleneli 5 ay oldu . Eşime aşık olarak evlendim aynı şekilde o da beni el üstünde tutardı evlendikten sonra da öyle ancak bir problemimiz var . Eşimin Ailesi evlendiğimiz dönemde maddi olarak bir şey yapmadıkları gibi (muhtemelen ikimizde çalıştığımız için ) düğünde hiç istenmeyen para mevzuları döndü . Bana gelmesi paraların bir kısmı eşimin ailesine gitti tabi bunu kimse kabul etmedi her neyse dedim bu konuları konuşmaktan dahi imtina ediyorum . Bütün masrafları kendimiz yaptık gocunmadım kabul ettim çünkü eşime aşıktım kimse benim mutluluğuma gölge düşüremezdi sineye çektim. 5. Ayımdayım ve ben çok yoğun bir iş temposu içerisindeyim buna rağmen eşimin ailesi (bana 1 saat uzaklıkta bir ildeler) gelip günlerce kalıyorlar. İşten eve nasıl perperişan geldiğimi gördükleri halde 1 hafta kalıyorlar onlar gidiyor kaynım geliyor 3-4 gün kalıyor . Bir iki gün boş kalıyoruz görümcelerim geliyor 2 gün kalıyor onlar gidiyor küçük kaynım geliyor 5 gün kalıyor . İnanın çok yoruldum ( çok ciddi bağışıklık sistemi hastalığım var bu arada ) hiçbir özelimiz kalmadı . Resmen eşimi göremiyorum . Alttan alta çok yoğun ve yorgun olduğumu bu kadar misafirliği kaldıramadığımı söylememe rağmen dan diye giriyorlar içeri . Bu durumu eşime açtığımda “ Ne yapayım gelmeyin mi diyeyim seni çok seviyorlar iyi ağırlıyorsun “ diyor . Kendi kendime sert ve net olayım geldiklerinde yüzlerine gülmeyeyim dedim inanır mısınız hiç tarzım değildir somurtmak ama başardım görev gibi ağırladım gönderdim hala geliyorlar Kimse bu kız hasta , çalışıyor , yorgun demiyor gelen gelene . Eşim bu konuyu asla önemsemiyor ve yorgunluğumu görmesine rağmen mecburuz deyip konuyu kapatıyor . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim :)
Sevgiler
Eşiniz kendi agirlasin ailesini. Hiçbir şeye el sürmeyin yorgunum deyin. 3. Arayislarinda müsait degiluz diye kendi der eşiniz. Siz agirlarsaniz eşinize zor gelmez tabiiMerhabalar , yıllardır buralardayım ama ilk defa konu açmak nasip olduBenim bir derdim var muhtemelen herkesin az çok bildiği şeyler . Evleneli 5 ay oldu . Eşime aşık olarak evlendim aynı şekilde o da beni el üstünde tutardı evlendikten sonra da öyle ancak bir problemimiz var . Eşimin Ailesi evlendiğimiz dönemde maddi olarak bir şey yapmadıkları gibi (muhtemelen ikimizde çalıştığımız için ) düğünde hiç istenmeyen para mevzuları döndü . Bana gelmesi paraların bir kısmı eşimin ailesine gitti tabi bunu kimse kabul etmedi her neyse dedim bu konuları konuşmaktan dahi imtina ediyorum . Bütün masrafları kendimiz yaptık gocunmadım kabul ettim çünkü eşime aşıktım kimse benim mutluluğuma gölge düşüremezdi sineye çektim. 5. Ayımdayım ve ben çok yoğun bir iş temposu içerisindeyim buna rağmen eşimin ailesi (bana 1 saat uzaklıkta bir ildeler) gelip günlerce kalıyorlar. İşten eve nasıl perperişan geldiğimi gördükleri halde 1 hafta kalıyorlar onlar gidiyor kaynım geliyor 3-4 gün kalıyor . Bir iki gün boş kalıyoruz görümcelerim geliyor 2 gün kalıyor onlar gidiyor küçük kaynım geliyor 5 gün kalıyor . İnanın çok yoruldum ( çok ciddi bağışıklık sistemi hastalığım var bu arada ) hiçbir özelimiz kalmadı . Resmen eşimi göremiyorum . Alttan alta çok yoğun ve yorgun olduğumu bu kadar misafirliği kaldıramadığımı söylememe rağmen dan diye giriyorlar içeri . Bu durumu eşime açtığımda “ Ne yapayım gelmeyin mi diyeyim seni çok seviyorlar iyi ağırlıyorsun “ diyor . Kendi kendime sert ve net olayım geldiklerinde yüzlerine gülmeyeyim dedim inanır mısınız hiç tarzım değildir somurtmak ama başardım görev gibi ağırladım gönderdim hala geliyorlar Kimse bu kız hasta , çalışıyor , yorgun demiyor gelen gelene . Eşim bu konuyu asla önemsemiyor ve yorgunluğumu görmesine rağmen mecburuz deyip konuyu kapatıyor . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim :)
Sevgiler
Koptum yalniz degilmişimYa bunların bir de önce ağız arayıp evde olduğunu öğrenince geliyoruz diyen versiyonu var. Geleceğiz diyince yan da çizemiyorsun
Öfffilk defa mı?
Sevgili Admin , önceki hesabımda sade ve sadece 1 soru sordum ve hesabın şifresini unuttuğumdan aynı bilgiler ve hatta aynı adla yeniden hesap açtım . Sorduğum soru zaten yine ailevi bir mevzuydu . Şifre unutulunca yeni açtığım hesapta evet İLK DEFA konu açtım . Bir problem mi var?ilk defa mı?
Yaa çok iyi anlıyorum sizi. İnsan gerçekten kendine vakit ayırabilmek istiyor evde gönlünce gezmek istiyor. Ama bir çözüm bulmanı lazım. Eşinizle ciddi ciddi konuşun. Bu kadar sık gelmelerini istememek saygısızlık ve sevgisizlik değil ya kesinlikle. Ayrıca eşiniz de mi rahatsız olmuyor? Madem hep birarada olunacaktı neden ayrı ev tutuldu?Merhabalar , yıllardır buralardayım ama ilk defa konu açmak nasip olduBenim bir derdim var muhtemelen herkesin az çok bildiği şeyler . Evleneli 5 ay oldu . Eşime aşık olarak evlendim aynı şekilde o da beni el üstünde tutardı evlendikten sonra da öyle ancak bir problemimiz var . Eşimin Ailesi evlendiğimiz dönemde maddi olarak bir şey yapmadıkları gibi (muhtemelen ikimizde çalıştığımız için ) düğünde hiç istenmeyen para mevzuları döndü . Bana gelmesi paraların bir kısmı eşimin ailesine gitti tabi bunu kimse kabul etmedi her neyse dedim bu konuları konuşmaktan dahi imtina ediyorum . Bütün masrafları kendimiz yaptık gocunmadım kabul ettim çünkü eşime aşıktım kimse benim mutluluğuma gölge düşüremezdi sineye çektim. 5. Ayımdayım ve ben çok yoğun bir iş temposu içerisindeyim buna rağmen eşimin ailesi (bana 1 saat uzaklıkta bir ildeler) gelip günlerce kalıyorlar. İşten eve nasıl perperişan geldiğimi gördükleri halde 1 hafta kalıyorlar onlar gidiyor kaynım geliyor 3-4 gün kalıyor . Bir iki gün boş kalıyoruz görümcelerim geliyor 2 gün kalıyor onlar gidiyor küçük kaynım geliyor 5 gün kalıyor . İnanın çok yoruldum ( çok ciddi bağışıklık sistemi hastalığım var bu arada ) hiçbir özelimiz kalmadı . Resmen eşimi göremiyorum . Alttan alta çok yoğun ve yorgun olduğumu bu kadar misafirliği kaldıramadığımı söylememe rağmen dan diye giriyorlar içeri . Bu durumu eşime açtığımda “ Ne yapayım gelmeyin mi diyeyim seni çok seviyorlar iyi ağırlıyorsun “ diyor . Kendi kendime sert ve net olayım geldiklerinde yüzlerine gülmeyeyim dedim inanır mısınız hiç tarzım değildir somurtmak ama başardım görev gibi ağırladım gönderdim hala geliyorlar Kimse bu kız hasta , çalışıyor , yorgun demiyor gelen gelene . Eşim bu konuyu asla önemsemiyor ve yorgunluğumu görmesine rağmen mecburuz deyip konuyu kapatıyor . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim :)
Sevgiler
Ayy bu eski kafalılar var ya. Hamileliğimin ilk 4 ayında düşük riski vardı. Yatıyordum sürekli. Eşimin dedesi bunu bildiği halde kış boyu bizde kalmak istedi. Biraz da küçük gelin hizmet etsin diyor bir de ben duyuyorum telefondan. Eşim kabul etmedi. Hem karım hamile hem de kış boyu neden kalmak istiyorsun dede kim kimin evinde 3 ay misafir oluyor dedi. Hamileliği bahane ettiğimi düşündüler. Gelin istemedi, gelin kötü, gelin oğlumuzu doldurdu oldu.Gelirken sormuyorlardir.
Mesela benim esimin abisi arıyordu yoldayız geliyoruz.
Ben eşimle ciddi tartışmalar yaşadım.
Sonra karşılık olarak eşim hep ailesine tek gitti.
Sonra istenmiyoruza döndü olay.
Ama kafa aynı değişmez.
Sorun bu işte.Merhabalar , yıllardır buralardayım ama ilk defa konu açmak nasip olduBenim bir derdim var muhtemelen herkesin az çok bildiği şeyler . Evleneli 5 ay oldu . Eşime aşık olarak evlendim aynı şekilde o da beni el üstünde tutardı evlendikten sonra da öyle ancak bir problemimiz var . Eşimin Ailesi evlendiğimiz dönemde maddi olarak bir şey yapmadıkları gibi (muhtemelen ikimizde çalıştığımız için ) düğünde hiç istenmeyen para mevzuları döndü . Bana gelmesi paraların bir kısmı eşimin ailesine gitti tabi bunu kimse kabul etmedi her neyse dedim bu konuları konuşmaktan dahi imtina ediyorum . Bütün masrafları kendimiz yaptık gocunmadım kabul ettim çünkü eşime aşıktım kimse benim mutluluğuma gölge düşüremezdi sineye çektim. 5. Ayımdayım ve ben çok yoğun bir iş temposu içerisindeyim buna rağmen eşimin ailesi (bana 1 saat uzaklıkta bir ildeler) gelip günlerce kalıyorlar. İşten eve nasıl perperişan geldiğimi gördükleri halde 1 hafta kalıyorlar onlar gidiyor kaynım geliyor 3-4 gün kalıyor . Bir iki gün boş kalıyoruz görümcelerim geliyor 2 gün kalıyor onlar gidiyor küçük kaynım geliyor 5 gün kalıyor . İnanın çok yoruldum ( çok ciddi bağışıklık sistemi hastalığım var bu arada ) hiçbir özelimiz kalmadı . Resmen eşimi göremiyorum . Alttan alta çok yoğun ve yorgun olduğumu bu kadar misafirliği kaldıramadığımı söylememe rağmen dan diye giriyorlar içeri . Bu durumu eşime açtığımda “ Ne yapayım gelmeyin mi diyeyim seni çok seviyorlar iyi ağırlıyorsun “ diyor . Kendi kendime sert ve net olayım geldiklerinde yüzlerine gülmeyeyim dedim inanır mısınız hiç tarzım değildir somurtmak ama başardım görev gibi ağırladım gönderdim hala geliyorlar Kimse bu kız hasta , çalışıyor , yorgun demiyor gelen gelene . Eşim bu konuyu asla önemsemiyor ve yorgunluğumu görmesine rağmen mecburuz deyip konuyu kapatıyor . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim :)
Sevgiler
Konu açtım bakar mısın haksız mıyım. Fikrini merak ediyorumYaa çok iyi anlıyorum sizi. İnsan gerçekten kendine vakit ayırabilmek istiyor evde gönlünce gezmek istiyor. Ama bir çözüm bulmanı lazım. Eşinizle ciddi ciddi konuşun. Bu kadar sık gelmelerini istememek saygısızlık ve sevgisizlik değil ya kesinlikle. Ayrıca eşiniz de mi rahatsız olmuyor? Madem hep birarada olunacaktı neden ayrı ev tutuldu?
merhaba :) Konunuzu bulamadım . Adı nedir acaba ?Konu açtım bakar mısın haksız mıyım. Fikrini merak ediyorum
Merhaba. Bir kv konusu da bendenmerhaba :) Konunuzu bulamadım . Adı nedir acaba ?
Baktım bileKonu açtım bakar mısın haksız mıyım. Fikrini merak ediyorum
Ağırlamayı abartmayın o zaman. 2 çeşit yemek, yanına yoğurt, akşam da bir demlik çay, yorgun hissettiğinizde de kusura bakmayın bem yatıyorum de geç yat. Dünyayı serme önlerine. Böylece yorulmazsınMerhabalar , yıllardır buralardayım ama ilk defa konu açmak nasip olduBenim bir derdim var muhtemelen herkesin az çok bildiği şeyler . Evleneli 5 ay oldu . Eşime aşık olarak evlendim aynı şekilde o da beni el üstünde tutardı evlendikten sonra da öyle ancak bir problemimiz var . Eşimin Ailesi evlendiğimiz dönemde maddi olarak bir şey yapmadıkları gibi (muhtemelen ikimizde çalıştığımız için ) düğünde hiç istenmeyen para mevzuları döndü . Bana gelmesi paraların bir kısmı eşimin ailesine gitti tabi bunu kimse kabul etmedi her neyse dedim bu konuları konuşmaktan dahi imtina ediyorum . Bütün masrafları kendimiz yaptık gocunmadım kabul ettim çünkü eşime aşıktım kimse benim mutluluğuma gölge düşüremezdi sineye çektim. 5. Ayımdayım ve ben çok yoğun bir iş temposu içerisindeyim buna rağmen eşimin ailesi (bana 1 saat uzaklıkta bir ildeler) gelip günlerce kalıyorlar. İşten eve nasıl perperişan geldiğimi gördükleri halde 1 hafta kalıyorlar onlar gidiyor kaynım geliyor 3-4 gün kalıyor . Bir iki gün boş kalıyoruz görümcelerim geliyor 2 gün kalıyor onlar gidiyor küçük kaynım geliyor 5 gün kalıyor . İnanın çok yoruldum ( çok ciddi bağışıklık sistemi hastalığım var bu arada ) hiçbir özelimiz kalmadı . Resmen eşimi göremiyorum . Alttan alta çok yoğun ve yorgun olduğumu bu kadar misafirliği kaldıramadığımı söylememe rağmen dan diye giriyorlar içeri . Bu durumu eşime açtığımda “ Ne yapayım gelmeyin mi diyeyim seni çok seviyorlar iyi ağırlıyorsun “ diyor . Kendi kendime sert ve net olayım geldiklerinde yüzlerine gülmeyeyim dedim inanır mısınız hiç tarzım değildir somurtmak ama başardım görev gibi ağırladım gönderdim hala geliyorlar Kimse bu kız hasta , çalışıyor , yorgun demiyor gelen gelene . Eşim bu konuyu asla önemsemiyor ve yorgunluğumu görmesine rağmen mecburuz deyip konuyu kapatıyor . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim :)
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?