Eşimin Ailesi

Bana ilk gelin görme bahanesiyle kaynanam bir ton koyu toplamış getirmiş komşu akraba.
Daha ben zavallı birşeyden haberim yok.
Neyse toplandı bütün ahali.
Yemekleri felan esim yaptı.
Benim boş günümdu ben bir sütlü tatlı yaptim geri kalanı herşeyi esim halletti.
Neyse Allahim bayağı kalabaliklar.
Sofra kuruldu felan.
Ama çok gorgusuzler gelenler.
Görgü adab hak getire.
Neyse ben sofrayi toparlarken eşimle esimin abisi bize bakıyor gizli gizli.
Sonra iki tane eltim var ona dedi ki geline yardım edin bulaşıklar felan.
Biz tarlada çalıştık bugün burada da mı çalışacağız dediler.
Sanki ben avareyim
Neyse misafir odasına doldular hepsi bir kaç tane de farklı kadın var.
Biri sandalyeyi çekti TV masanın üstündeydi o zaman sessiz olun ben tv izlicem dedi
Diğerleri de kanepe de oturuyor tuhaf tuhaf sorular.
Ne zaman çocuk yapacaksın?
Ben çok dogurganim diyor biri diğeri benim olmuyor felan muhabbetleri böyle.
Sürekli yer değiştiriyorlar istekleri bitmiyor felan filan.
Kaynatam eşime diyor gelin bizi niye aramıyor.
Allah'ım ilk günler kabus gibiydi.
En son eltimler bize de gelin dedi o gün karar aldım ve gitmedim
Ondan sonra azaldı gitmeler felan.
Yoksa hiç cikmazlardi.
Eve gelene soğuk davranma olmaz o iş çok Zor.
Yani takmayan da takmaz.
Benimkiler tavrı takmazdi gitmeyince bozuldular yoksa uff.

Esini cok bencil aradimlarindamusait degilim deyin geldiklerinde aksam eve gitmeyin hizmet etmeyin suratsiz olun boyle yapmazsaniz bu duzen bozulmazki ayrica esinizin duruma el koymasi lazim surekli sizin aileniz gelse kendisi boyle rahat olurmuydu sanmam. Ailede cok dusuncesizmis

Nasıl rahat ediyorlar ya üç gün beş gün, böyle rahatlık gamsizlik bende de az olsa keşke...rahatsızlık vereceğim düşüncesi gittiğim yerde birkaç saat sonra başlıyor ne yazık ki

Eşiniz kendi agirlasin ailesini. Hiçbir şeye el sürmeyin yorgunum deyin. 3. Arayislarinda müsait degiluz diye kendi der eşiniz. Siz agirlarsaniz eşinize zor gelmez tabii

Eşin destek olmazsa senin surat asman eksik hizmet etmenle olmaz o iş...eşin seninle birlik olmalı..
onun bir aileside sensin...Vallahi benim anam babamda çok kıymetli ama o ayrı bu ayrı...

Sevgili Admin , önceki hesabımda sade ve sadece 1 soru sordum ve hesabın şifresini unuttuğumdan aynı bilgiler ve hatta aynı adla yeniden hesap açtım . Sorduğum soru zaten yine ailevi bir mevzuydu . Şifre unutulunca yeni açtığım hesapta evet İLK DEFA konu açtım . Bir problem mi var?

Yaa çok iyi anlıyorum sizi. İnsan gerçekten kendine vakit ayırabilmek istiyor evde gönlünce gezmek istiyor. Ama bir çözüm bulmanı lazım. Eşinizle ciddi ciddi konuşun. Bu kadar sık gelmelerini istememek saygısızlık ve sevgisizlik değil ya kesinlikle. Ayrıca eşiniz de mi rahatsız olmuyor? Madem hep birarada olunacaktı neden ayrı ev tutuldu?

Ayy bu eski kafalılar var ya. Hamileliğimin ilk 4 ayında düşük riski vardı. Yatıyordum sürekli. Eşimin dedesi bunu bildiği halde kış boyu bizde kalmak istedi. Biraz da küçük gelin hizmet etsin diyor bir de ben duyuyorum telefondan. Eşim kabul etmedi. Hem karım hamile hem de kış boyu neden kalmak istiyorsun dede kim kimin evinde 3 ay misafir oluyor dedi. Hamileliği bahane ettiğimi düşündüler. Gelin istemedi, gelin kötü, gelin oğlumuzu doldurdu oldu.

Sorun bu işte.
Ağırlamak.
Ağırlama görsünler

Konu açtım bakar mısın haksız mıyım. Fikrini merak ediyorum

Ağırlamayı abartmayın o zaman. 2 çeşit yemek, yanına yoğurt, akşam da bir demlik çay, yorgun hissettiğinizde de kusura bakmayın bem yatıyorum de geç yat. Dünyayı serme önlerine. Böylece yorulmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…