Ben olsam şöyle yaparım.. Erkekler konu aileleri olunca bizim gibi mantıklı düşünemiyorlar hatta o yapmaları gereken şeyi yapamıyorlar.. Nazıda size geçtiği için sizden büyük destek alıyor diye düşünün.. Emin olun çoğu erkek böyle eşinizin size karşı özellikle böyle davrandığını sanmıyorum. Ben eşimin akrabalarının bazılarını çok sevmesemde eşime onları çok benimsemişim gibi davranıyorum hatta bunu dile getiriyorum bazen abartıyorum bile. Oda inanıyor bana ve bir sorun olduğunda artık beni tutuyor bana haksızlık yapıldığını düşünüyor

Tabi bu 1 buçuk sene sonra anca oldu ama olsun.
Size yarın geliyoruz dediklerinde şöyle diyebilirsiniz..
-annecim ben yetiştiredim hazırlık yapmayı bla bla işlerim var sizde biliyorsunuz.. Artık biz aileyiz yabancı değiliz siz yapıp getirirseniz burada birlikte yiyip içelim diyin. Emin olun bunu bir kaç sefer yaptığınızda sık gelmeyi kesebilir..
-Onlar size çok geliyorsa birazda siz işten çıkınca onlara gidin yemek yapamadım çok yorgundum annecim görümceciğim ne güzel aile olmak çok sağolun diyin hatta orda kalın.. Hatta eşinizede bunu sık sık yapalım çok hoşuma gitti ailenle bir ara olmak falan diyin ki sizin hep pozitif ve anlayışlı olduğunuzu düşünsün. Çivi çiviyi sökermiş..