Eşimin Ailesi

Maalesef nisan alışverişi de aceleye geldi elbise istediğim gibi olmadı birgün gezebildik eşim şehir dışında aramızda 10 12 saatlik yol var

Annesiyle ikimizin arasında kalıyormuş

Klasik omurgasizlik iste. Bizim de annelerimiz var, bu ama onlarin her zaman hakli olduklari anlamina gelmiyor. Hakli olanin tarafinda olmak lazim her zaman. Biz ne annelerimizi esimizi ezdiririz, nede esimizi annemizi. Hak hukuk ortadan kalkmiyor. Tamam anneye özellik taniyalim biraz ama yenge kuzen ne alaka böyle bir günde..herkesin nazi kendi ailesine geciyor. Esiniz bu dengeyi kuramayacaksa ve esinin ailesine yakin olmayi planliyorsaniz bu gelecek olaylari iyi gözlemleyin. Ben kayinvalidemle ve kayinpederimle ayni binada oturuyorum. Bunun pronlem olmamasinin temel sebebi bahsettigim "herkes kendi delisinden sorumlu" kurali yüzünden ve herkes digerin yasam alanina ve aldigi kararlarina saygi göstermesinden. Yoksa hicbirimiz 4/4 lük kusursuz varliklar degiliz. Annesi simdiden cocuk gibi trip atmaya basliyorsa ve esiniz buna tepkisiz kaliyorsa oraya gidince ayni seylerin kac katini yasayacaginizi tahmin edin. Dengeyi kurabilmek o kadar önemli birsey ki evliligin icinde, esiniz Bunun farkinda degil. Iki tarafi idare edeyim.derken hakli olan tarafin hakkina girdiginin farkinda bile degil.Ve sunu ekliyim: Sahsen kesinlikle kayinvalideyi tekrar eklemem herhangi bir listeme bu whatsapp gibi uygulamalar icin de gecerli. Kendi kendine oynayip dursun.

Bende eklemicem şuan eşimle konusmuyorum iki arada derede kaldım yapıyor bana

Bunların Ege ile İç Anadolu ile ilgisi nedir?
Tamamen görgü meselesi.
Size önerim sosyal hesaplardan sizi silen ergen ruhlu kayınvalideye karşı mesafeli olun, tekrar eklemeyin. Eklese de eklemeyin.
Bu saçma tavrından dolayı sonra utanmayacak mı? Çocuk gibi.
Sülalece eşya bakmaya gitmenize değinmiyorum bile.
Haksız değilsiniz.
Eşinizin arada kalması falan da saçma, düpedüz yanınızda olacak. Şu konuda arada kalınamaz.
Eşinizin bir duruşu olamazsa işiniz zor.

Bende tavır olarak susuyorum taviz vermemek için yoksa kavga edicem

sülale boyu eşya alışverişine karşı çıkmayıp annesinin size ayar vermesine engel olmayan eşinizle mi probleminiz yok. siz alt metinleri okuyamıyorsunuz çok zor bir evlilik sizi bekliyor.
kolaylıklae dilerim.
Çok çok haklısınız bizim şöyle oldu onların yaşadığı şehir e gittik pansiyonda kaldık sabah onlarin evine kahvaltıya gittik kayinvalidemde yenge dayı yatılı kaldılar peşimizden geldiler o gün eşimi kenara çekip sessizce söyledim eşimde söylendi magazaciya bu kadar kalabalık diye gidiyoruz diye ama eşime daha sonra itiraz ettiğimde düğüne de gelmezler diyo

Ne mi yapardım? Işık hızıyla oradan kaçar eş adayına da hayatta başarılar dilerdim Şaka yapmıyorum o aile size çok çektirir söyliyim.18 yaş ne zamandan beri küçük olmuş hayret. Şimdiden küçücük çocuğu size karşı savunur olmuş, sülalesini gereksiz yere sormadan getirmiş. Geleceğinizi görebiliyorum adeta. Facebooktan silmek ne ya asdffgjklafghjk

Aynen eşim bezdim diyo annemle sana laf anlatmaktan diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…