- 13 Ağustos 2022
- 8.811
- 4.463
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Maalesef nisan alışverişi de aceleye geldi elbise istediğim gibi olmadı birgün gezebildik eşim şehir dışında aramızda 10 12 saatlik yol varKeşke siz eşinizle önceden bakıp seçip formalite icabı ailenizi götürdeydiniz bir öyle yaptık mesela 50 dükkan gezdik eşyamızı seçtik öylesine aileleri de götürdük gönülleri kalmasın diye
Annesiyle ikimizin arasında kalıyormuşO zaman isin gayet zor olucak. Susup altdan alsan hata olur..ama dügüne kadar isin icinden cikma sansin oldugunu unutma. Kizini dügünden alip giden babayi taniyorum
Yaşadığımız şehirler uzak vaktimiz yoktuKeşke siz eşinizle önceden bakıp seçip formalite icabı ailenizi götürdeydiniz bir öyle yaptık mesela 50 dükkan gezdik eşyamızı seçtik öylesine aileleri de götürdük gönülleri kalmasın diye
Hiçbir hatan yok canım kendi alınganlıklari ama can sıkıcı bir durum olmuş yakında unutulurMaalesef nisan alışverişi de aceleye geldi elbise istediğim gibi olmadı birgün gezebildik eşim şehir dışında aramızda 10 12 saatlik yol var
Annesiyle ikimizin arasında kalıyormuş
Annesiyle ikimizin arasında kalıyormuş
Daha ben suçlanıyorum ve kayinvalidem Facebook ve Instagram dan çıkarmış beniHiçbir hatan yok canım kendi alınganlıklari ama can sıkıcı bir durum olmuş yakında unutulur
Daha bu ay evlendik.boşan.
ciddiyim yoksa ezecekler seni sülalecek.
Bende eklemicem şuan eşimle konusmuyorum iki arada derede kaldım yapıyor banaKlasik omurgasizlik iste. Bizim de annelerimiz var, bu ama onlarin her zaman hakli olduklari anlamina gelmiyor. Hakli olanin tarafinda olmak lazim her zaman. Biz ne annelerimizi esimizi ezdiririz, nede esimizi annemizi. Hak hukuk ortadan kalkmiyor. Tamam anneye özellik taniyalim biraz ama yenge kuzen ne alaka böyle bir günde..herkesin nazi kendi ailesine geciyor. Esiniz bu dengeyi kuramayacaksa ve esinin ailesine yakin olmayi planliyorsaniz bu gelecek olaylari iyi gözlemleyin. Ben kayinvalidemle ve kayinpederimle ayni binada oturuyorum. Bunun pronlem olmamasinin temel sebebi bahsettigim "herkes kendi delisinden sorumlu" kurali yüzünden ve herkes digerin yasam alanina ve aldigi kararlarina saygi göstermesinden. Yoksa hicbirimiz 4/4 lük kusursuz varliklar degiliz. Annesi simdiden cocukbe gibi trip atmaya basliyorsa ve esiniz buna tepkisiz kaliyorsa oraya gidince ayni seylerin kac katini yasayacaginizi tahmin edin. Dengeyi kurabilmek o kadar önemli birsey ki evliligin icinde, esiniz Bunun farkinda degil. Iki tarafi idare edeyim.derken hakli olan tarafin hakkina girdiginin farkinda bile degil.Ve sunu ekliyim: Sahsen kesinlikle kayinvalideyi tekrar eklemem herhangi bir listeme bu whatsapp gibi uygulamalar icin de gecerli. Kendi kendine oynayip dursun.
Bende eklemicem şuan eşimle konusmuyorum iki arada derede kaldım yapıyor bana
Daha bu ay evlendik.
Allah razı olsun sağolun zaten bende bu kadar kaprisi nikaha yoruyorumBu aileyle işiniz zor,nikâh olmasaydı nişanı atın kaçın derdim.Nikah var.Sabir dolu zamanlar diliyorum kocada iş yoksa geçmiş olsun.........
Esimi seviyorum problemimiz yok annesi üzdüzararın neresinden dönerseniz kardır.
sülale boyu eşya alışverişine karşı çıkmayıp annesinin size ayar vermesine engel olmayan eşinizle mi probleminiz yok. siz alt metinleri okuyamıyorsunuz çok zor bir evlilik sizi bekliyor.Esimi seviyorum problemimiz yok annesi üzdü
Bende tavır olarak susuyorum taviz vermemek için yoksa kavga edicemBunların Ege ile İç Anadolu ile ilgisi nedir?
Tamamen görgü meselesi.
Size önerim sosyal hesaplardan sizi silen ergen ruhlu kayınvalideye karşı mesafeli olun, tekrar eklemeyin. Eklese de eklemeyin.
Bu saçma tavrından dolayı sonra utanmayacak mı? Çocuk gibi.
Sülalece eşya bakmaya gitmenize değinmiyorum bile.
Haksız değilsiniz.
Eşinizin arada kalması falan da saçma, düpedüz yanınızda olacak. Şu konuda arada kalınamaz.
Eşinizin bir duruşu olamazsa işiniz zor.
Çok çok haklısınız bizim şöyle oldu onların yaşadığı şehir e gittik pansiyonda kaldık sabah onlarin evine kahvaltıya gittik kayinvalidemde yenge dayı yatılı kaldılar peşimizden geldiler o gün eşimi kenara çekip sessizce söyledim eşimde söylendi magazaciya bu kadar kalabalık diye gidiyoruz diye ama eşime daha sonra itiraz ettiğimde düğüne de gelmezler diyosülale boyu eşya alışverişine karşı çıkmayıp annesinin size ayar vermesine engel olmayan eşinizle mi probleminiz yok. siz alt metinleri okuyamıyorsunuz çok zor bir evlilik sizi bekliyor.
kolaylıklae dilerim.
Ne mi yapardım? Işık hızıyla oradan kaçar eş adayına da hayatta başarılar dilerdimİyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
Bu güne gelen teyzelerin dıdısının dıdısını getirmeye benzemişNiye sadece eşinizle bakmaya gitmiyorsunuz eşya bakmaya..anne babada gelmesin. Diğerleri zaten şaka gibi ne alaka. Haklisiniz
Aynen eşim bezdim diyo annemle sana laf anlatmaktan diyoNe mi yapardım? Işık hızıyla oradan kaçar eş adayına da hayatta başarılar dilerdimŞaka yapmıyorum o aile size çok çektirir söyliyim.18 yaş ne zamandan beri küçük olmuş hayret. Şimdiden küçücük çocuğu size karşı savunur olmuş, sülalesini gereksiz yere sormadan getirmiş. Geleceğinizi görebiliyorum adeta. Facebooktan silmek ne ya asdffgjklafghjk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?