Eşimin Ailesi

Manyak bir aileye denk gelmissiniz haberiniz olsun. Sizden uzak allaha yakin olsunlar.

nişanlıma sessizce söyledim dediniz ama herkesin duyacağı şekilde mi gelişti olaylar pek anlamadım ben durumu.
Nişanlımın kuzeni bağırdı yanima gelerek sus işareti yaptı noldu zorla mı cagirdik derken bende sinirlendim eşimde kızdı küstü dışarı çıktı kabak bana patladı

Düşünüyorum düğün olmadan dul kalacağım diye

yine bir orta yolu bulamayan eş var konuda her eş ailesi konusunda olduğu gibi. "arada kaldım da arada kaldım" diye söyleneceğine haklı tarafı görmeye çalışmıyor. ayağı alçıda olmasa bile işi yokken ayağı alçıda olan bir kadının ne işi var evlenecek iki insanın eşya seçmesinde, bunu bir türlü aklım almıyor. kızı da gerekli gereksiz konuşuyor, 18 yaşında küçük filan değil. sıfırdan eşya alınırken sadece 2 mağaza gezileceğini düşünmüşler herhalde, saçmalardan seçmeler.. bir de alınan eşyaların rengi bile beğenilmiyor. her aklı mantığı olan eş evleneceği mobilyalara dayı yenge vs götürülmemesi gerektiğini düşünür. hadi onu düşünmedi gidildi, orada susturacağına ilginç ilginç hareketler sergiliyor. "bizde böyle" nedir ya. 8 kişi mi evleniyorsunuz. keşke orada baban bari arkanda dursaydı, tepkin yanlış değil. bana yapılsa ben de "zorla mı çağırdık" derdim. ne diyim, nereden dönersen kardır ama sizin döneceğinizi zannetmiyorum. ileride başınız daha çok ağrıyacak

Şimdiden haksız muamelesi görüyorum

esiniz yada nisanınız kuzenine haddini bildirmedi ve annesi ile kavga etmediysen nikahı derhal geri cekk bu cokkkkkkkkk buyuk bir sinyal suan belki annene anlatsan aman bosver kızım der idera et der ama neden idare edelim ki

esin burda annesine hesap soramıyorsa ooo cok aglarsın sen daha

Kv den uzak durun zaten de o insanlar niye gelmis sizinle. Ne kadar saçma. Sadece nişanlinız ile siz gitseydiniz keske . Zaten baska birinin gekmesi olayını anlamiyirum cok gereksiz. Kv ayrı fena. Esiniz sizin yaminizdaysa sorun yok. Minimum küslukle idare edin sureci dugünden sonr ada mesafe koyun.

Sizde birisiniz kızısınız. Herkes yerini haddini bilecek. O kadar kişi eşya bakmaya gitmek görgüsüzlükte nirvana

Çok güzel konuşmuşsun
Kayınvaliden değişik
Ama hatan şu olmuş hiçkimse gelmesin eşya almaya demeliydin en başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…