- 28 Ekim 2022
- 481
- 694
- 23
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Manyak bir aileye denk gelmissiniz haberiniz olsun. Sizden uzak allaha yakin olsunlar.İyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
Biz evlenecegimiz zaman aramizda 1600km vardi esimle, esyalari internetten begendim esimde olduğu yerdeki mağazadan gidip aldi. Sizde keske bir kac model begenip alsaydiniz, kimse karismamis olurduYaşadığımız şehirler uzak vaktimiz yoktu
Nişanlımın kuzeni bağırdı yanima gelerek sus işareti yaptı noldu zorla mı cagirdik derken bende sinirlendim eşimde kızdı küstü dışarı çıktı kabak bana patladınişanlıma sessizce söyledim dediniz ama herkesin duyacağı şekilde mi gelişti olaylar pek anlamadım ben durumu.
Amin İnşallahManyak bir aileye denk gelmissiniz haberiniz olsun. Sizden uzak allaha yakin olsunlar.
Keşke öyle yapsaydıkBiz evlenecegimiz zaman aramizda 1600km vardi esimle, esyalari internetten begendim esimde olduğu yerdeki mağazadan gidip aldi. Sizde keske bir kac model begenip alsaydiniz, kimse karismamis olurdu
İki arada derede kaldım diyorWala esiniz insallah sizden yani olur hep.. sonrafan anneye uymaz
İşte meraklı melahatlarAnnesiyle sizin arasinda kalacak bir sey yok ki. Burada hakli olan sizsiniz. Hangi zekayla ayağında alçı olan biri mobilya bakmaya gelir ki. Hem de 8 kişi ya cok saçma
Düşünüyorum düğün olmadan dul kalacağım diyeFarkinda misiniz?
İşte bunlar hep fragman, yașadiklariniz yașayacaklarinizin teminati.
Anne ve akrabalar hep hayatiniza mudahil olacak,
Eșiniz olaylara tepkisiz kalip, siz tepki verince de size bu ve bunun gibi cümleler kuracak.
"Herşey hazır, nikahi da yaptik, elalem ne der, bu ilişkiye cok emek verdim" diye
düşünmeyin,
Ileride keşke deyip pişman olmaktansa, bu saçmalıği bitirip, sürdürmeme seceginizi değerlendirin.
Keslinkle katılıyorum. Okuyunca şok oldum o kadar kişi eşya almada ne işleri var ki en başta zaten? başlı başına saçmalık kayınvalidenin yaptığı hele 5 yaşında gibi. İş damada düşüyorHicbiriyle muhattap olma.. esinle konus iyi ol.. hatalilar alttan almayin tavrinizi koyun
Dul kalcam diye korkma ilerde neler cekicem diye kork benceDüşünüyorum düğün olmadan dul kalacağım diye
Altı üstü nişandan ayrılmış olacaksın nikah oldu diye dul olacak değilsin, bence çok fena insanların eline düşmüşsün, alttan alma söyle çözülecekse çözülsün yoksa evlenince beteri gelmesin.Düşünüyorum düğün olmadan dul kalacağım diye
Annesi çok bunaltmis trip atmış aramıyorum nikahta sorun oldu dayı ile yenge nikah şahidi olacak diye tutturdu neymis çevrede en iyi çift onlarmis evliliği düzgün giden Nisan'da aynı zamanda isteme oldu anlaşmışlar dayı isteyip amca yüzük takacakmisti daha bizden biri takarmi diye sormadılar bile amca istedi diye kavga çıkardılar dayı yüzük taksın diye dayı kızı ile görümce teyzemle Nisan'da kavga ettiler bir an önce yüzük takilsin diye Nisan'da
Şimdiden haksız muamelesi görüyorumEşim de ben de Egeliyiz böyle bir sorun yaşamadık , çevremde de şahit olmadım böyle bir duruma. Gerçekten çok saçma olmuş , özellikle ayağı alçılı yengenin gelmesi enteresan. Bu , biraz ailenin kişilik yapısı gibi geldi bana. uygun bir dille fikirlerinizi söylemelisiniz. Daha kötü olmadan sınırlarınızı çizin. Yoksa ya sınırlarınızı daha fazla ihlal ederler ya da siz ayıp olmasın diye sustukça bir gün patlarsınız. Sonra haklıyken haksız görünürsünüz.
esiniz yada nisanınız kuzenine haddini bildirmedi ve annesi ile kavga etmediysen nikahı derhal geri cekk bu cokkkkkkkkk buyuk bir sinyal suan belki annene anlatsan aman bosver kızım der idera et der ama neden idare edelim kiİyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
kim sucluyor ama eger ki esin diyorsa bunu oooo hic umursama direk nikahı iptal etDaha ben suçlanıyorum ve kayinvalidem Facebook ve Instagram dan çıkarmış beni
Kv den uzak durun zaten de o insanlar niye gelmis sizinle. Ne kadar saçma. Sadece nişanlinız ile siz gitseydiniz keske . Zaten baska birinin gekmesi olayını anlamiyirum cok gereksiz. Kv ayrı fena. Esiniz sizin yaminizdaysa sorun yok. Minimum küslukle idare edin sureci dugünden sonr ada mesafe koyun.İyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
Sizde birisiniz kızısınız. Herkes yerini haddini bilecek. O kadar kişi eşya bakmaya gitmek görgüsüzlükte nirvanaİyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
Kayınvalidenize yakın mı oturacaksınızŞimdiden haksız muamelesi görüyorum
Çok güzel konuşmuşsunİyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?