- 13 Ağustos 2022
- 8.811
- 4.467
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Suçlamadan konuşamıyorumSizin hislerinizi, duygularınızı anlamıyorlar. Eşiniz de anlamıyor. Empati yapamıyorlar belli ki sadece kendilerinin duyguları var sizin ya da başka insanların yok herhalde öyle bir dünyaları var. Eşinizle konuşursanız arar ederse suçlamadan ben diliyle kendi hissettiklerinizi duygularınızı anlatsanız belki anlar diyeceğim ama sanmıyorum pek. Eşinize de sünepe diyeceğim olmayacak cenazesi falan da olmuş üst üste gelmiş biraz.
Bal gibi farkindalar ne oldugunun da seni konusturmaya calisiyor ya yazma ya da birsey yok esimle bizim aramizda de.Konuşmuyorum burnu surtulsun diye meraklı dayının gelini birşey mi oldu yazmış
Önemsiz dedim zaten çok meraklı öbür gelin adayı 6 sene konuşmuş nişanlısıyla ailenin içinden gibi davraniyo kayınvalidemde beni onunla kiyasliyoBal gibi farkindalar ne oldugunun da seni konusturmaya calisiyor ya yazma ya da birsey yok esimle bizim aramizda de.
Esiniz iyi olsa sizin tarafinizda dursa kayinvalide kiyas yapsada umrunuzda olmaz aslinda ayrica 6 sene konusan senin eltin olcak kisi mi yine dayinin gelin adayi miÖnemsiz dedim zaten çok meraklı öbür gelin adayı 6 sene konuşmuş nişanlısıyla ailenin içinden gibi davraniyo kayınvalidemde beni onunla kiyasliyo
8 kişi hemde dıdının dıdıları eşya bakmaya mi gittinizİyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
HakediyorlarSuçlamadan konuşamıyorum
Evet beni sinir ediyorlar8 kişi hemde dıdının dıdıları eşya bakmaya mi gittinizşaka mısınız siz, bu aile asla size uygun değil başınız çok ağrıyacak devam ederseniz , kv niz şimdiden halayın başını çekmeye başlamış sülalesiyle..
Dayının oğlunun nişanlısı ona gelin adayı dedimEsiniz iyi olsa sizin tarafinizda dursa kayinvalide kiyas yapsada umrunuzda olmaz aslinda ayrica 6 sene konusan senin eltin olcak kisi mi yine dayinin gelin adayi mi
Bakalim dayinin esi de o kadar mukemmel buluyor mu gelini daha onlar nikah evresine gecmemisler belli ki o zamanda onlarin baslar kavgalari bu aileyle kavga olmamasi pek imkanli gozukmuyo mesele esin davranisinda bitiyor. Konusmama karari almadan once bi konusma yaptiniz mi esinizle.Dayının oğlunun nişanlısı ona gelin adayı dedim
Konuşalım dedim annemle ikiniz birbirinizden betersiniz diyorBakalim dayinin esi de o kadar mukemmel buluyor mu gelini daha onlar nikah evresine gecmemisler belli ki o zamanda onlarin baslar kavgalari bu aileyle kavga olmamasi pek imkanli gozukmuyo mesele esin davranisinda bitiyor. Konusmama karari almadan once bi konusma yaptiniz mi esinizle.
Babamda hata orada kaynanamın yanında bana kızdı ne var diye eve gelince sen haklıydın sineye cek yeni gelinsin dediay lütfen susmayın, siz sustukça üstünüze geleceklerdir. sizde birinin kızısınız, "kızlarımıza kimse laf söyleyemez" derken unutuyorlar sanırım.
nişanlıma sessizce söyledim dediniz ama herkesin duyacağı şekilde mi gelişti olaylar pek anlamadım ben durumu.Babamda hata orada kaynanamın yanında bana kızdı ne var diye eve gelince sen haklıydın sineye cek yeni gelinsin dedi
Neymiş kız gelmezse dayı ile yenge gelmezmis onlar gelmezse anne eşim kına ya tek gelirim kabul ediyor musun diyor
Eşim annesiyle ikimizin arasında kaldığını söylüyor
Annesiyle sizin arasinda kalacak bir sey yok ki. Burada hakli olan sizsiniz. Hangi zekayla ayağında alçı olan biri mobilya bakmaya gelir ki. Hem de 8 kişi ya cok saçmaEşyalarımızı seçtik ona bile rencide ettiler koyu renk mis eşyalar acik renk olmaliymis eşyalar çünkü dayı ve onun nişanlı olan oğlunun evine açık renk eşya almislar
Wala esiniz insallah sizden yani olur hep.. sonrafan anneye uymazNeymiş kız gelmezse dayı ile yenge gelmezmis onlar gelmezse anne eşim kına ya tek gelirim kabul ediyor musun diyor
Bu arada sessizce de söylemeyebilirdiniz ya cok sacma ya cokkk. Birileri yoruldu diye siz niye esya bakmanızı birakasinizBabamda hata orada kaynanamın yanında bana kızdı ne var diye eve gelince sen haklıydın sineye cek yeni gelinsin dedi
EgoistlerBu arada sessizce de söylemeyebilirdiniz ya cok sacma ya cokkk. Birileri yoruldu diye siz niye esya bakmanızı birakasiniz
İyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
Farkinda misiniz?Konuşalım dedim annemle ikiniz birbirinizden betersiniz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?