Eşimin ailesi

Trewtrew

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
26
-96
16
Merhaba arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum eşim dört kardeş eşimin abisi kp imi sürekli rahatsız edip kavga ederek tüm mallarını üzerine geçirmiş kimseye birşey bırakmamış kp bize gelmiş ağlıyor alan oglunada kusecek diye birşey diyemiyor eşim ve ben razı olmadığımızı söyledik ama geri vermez diyorlar aramızı bozmadan bu işin içinden nasıl çıkabiliriz fikirlerinizi paylasirmisiniz

Yasal yollara basvurulamaz mi? Zorla ustune gecirdigine dair kanit olabilecek birseyiniz var mi? Bir avukata danissaniz daha iyi olur.

Eşinizin kardeşi hem sizle hem babasıyla arayı bozmayı göze alarak malları almış ama,siz niye cekiniyorsunuz aranizin bozulmasından anlamadım.hem kendi hakkınızı hem kp inizin hakkını savunun bence.

Yasal yollara basvurulamaz mi? Zorla ustune gecirdigine dair kanit olabilecek birseyiniz var mi? Bir avukata danissaniz daha iyi olur.
Avukat a verilse bozuluyor ama öbür kardeşleri ses çıkarmamış korkularından hasta kendisi strese girince nuksedebiliyor tekrar hastalanmasin diye ses cikaramamislar bizde gitsek mahkemeye versek aile birbirine girecek ne yapacağımızı şaşırdık

Kayniniz mi hasta kayinpederiniz mi? Zaten olay ciksin diye yapilmis bir durum ne demek zorla butun herseyi ustune gecirmek olay ciksin avukata versin esiniz.

Ben girmeyeceğim olayın içine ama kv görümcem hep sorun çıkarmasın diye ona verilmesini desteklediler yarın bir gün birbirimize gidip geleceğiz mecburen gördükçe zorumuza gidecek olay yaşanmasın huzursuzluk olmasın diye şimdiden bı çözüm yolu ariyoruz

Hasta haliyle bu islere kalkismis ben olsam hic acimam hastalanirsa hastalansin kavga cikarsa ciksin. Tabi esiniz kardesi diye aciyor olabilir yine de hakkini hicbirsey yapmadan oylece birakacak mi?

Hasta haliyle bu islere kalkismis ben olsam hic acimam hastalanirsa hastalansin kavga cikarsa ciksin. Tabi esiniz kardesi diye aciyor olabilir yine de hakkini hicbirsey yapmadan oylece birakacak mi?
Bende bırakması taraftarı değilim zaten kaynım bizimle yıllardır küs eşim ağzımı açmak istemiyorum işler çok kötü olacak diye korkuyorum diyor sineye çeksek benim içim hiç rahat değil durduk yere canımız sıkıldı yani

Neden verme zorunluluğu hissettiler?
Farklı konular mi var ? Mesela abi evliyse, KV - KP ile birlikte mı yaşıyor ? Hani baba "bize onlar bakıyor" mantığı ile mi verdiler?

Hasta derken biraz daha açar mısınız?

Sürekli çoğul yazıyorsunuz nasıl girmeyeceksiniz işin içine? Mal meselesinde olay, huzursuzluk olmaması imkansız. Kayınpederiniz henüz sağ ve mal mülkte onun olduğuna göre bu meseleyi çözebilecek tek kişi o.

Mecburen kotu olcak hatta kayniniz bu kadar kolay oldugu kimse sesini cikarmadigi icin sasirmistir bile.

Yani hepsi susmayi tercih ediyor, güya kayin hasta diye. Vallaha bende deliyi vurup birilerinin mal varligini üzerime gecireyim o zaman. Garip bir aile. Sizin yapabileceginiz birsey yok. Kayinvalide ve görümce ilerde bizi magdur etmez diye umut ediyorlarsa güzel bir uyanmaya hazir olsunlar. O isler öyle olmuyor

Neden verme zorunluluğu hissettiler?
Farklı konular mi var ? Mesela abi evliyse, KV - KP ile birlikte mı yaşıyor ? Hani baba "bize onlar bakıyor" mantığı ile mi verdiler?

Hasta derken biraz daha açar mısınız?
Beraber yaşamıyorlar kv kp kendilerine bakacak durumda kaynım hisseli tarlaya ev yapti onu garantiye almak için üzerine almış hem evin olduğu tarlayı hemde diğer tarlaları tek sebep bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…