Eşimin ailesi

Kayınpederiniz oğlum zorla mallarımı aldı diye resmî şikayette bulunmadığı sürece sizin yapabileceğiniz bir şey yok gibi görünüyor ama siz yine de bir avukata danışın, asıl mal sahibi baba yaşarken hukuken sizin yapabileceğiniz bir şey var mı en sağlıklı cevabı bir avukat verebilir.

Onun dışında bildiğim kadarıyla mirasa konu olacak malların yaşarken evlatlardan birine devredilmesi miras kaçırmaya giriyor, miras bırakanın yani babanın vefatı halinde eşiniz miras kaçırma davası açabiliyor.

Valla bende şaşırıp kaldım ne yapacağımı farklı bir bakış açısı olur diye yazmak istedim benim ailem olsa gider kavga ederim konuşurum iş çözülür bir şekilde ama bunların hepsi korkuyor konuşmaya kusecek hasta olacak diye

Yasal yolla geri alırsınız baba sağken tümmalları kardeşin birisine verse ve vefat etse bile dava açılarak geri alınabilir. Avukata başvurun, kayın baba ve diğer kardeşler eşit davranmalı sonra vazgeçmemeliler

Beraber yaşamıyorlar kv kp kendilerine bakacak durumda kaynım hisseli tarlaya ev yapti onu garantiye almak için üzerine almış hem evin olduğu tarlayı hemde diğer tarlaları tek sebep bu

Çok anlamıyorum bu işlerden ama tarla üzerine ev yapmanın belli şartları var sanırım. Tarla oranına göre bir şeyler oluyor diye duymuştum. Tam bilmiyorum, kulaktan duyma bir şeyler. Bu konuları araştırın isterseniz bir. Abinin neden böyle bir şey yaptığını da sorun bakalım.

Simdi "Gebersin" desem olmayacak böyle mal üstüne cöküp calanlar benim ailemdede oldugu icin böyle insanlara hic acima duygum yok. O topraktan öteki tarafa bir gram götüremeyeceklerini unutuyorlar. Bizden calanlara da hayir getirmedi. Allahin adaleti bu konuda hic sasmiyor nedense. Esiniz hakkini savunmuyorsa sizin yapacaginiz birsey yok. Bari kimse yaninizda aglayip sizlayip sinirinizi bozmasin.

Aile birbirine zamanında girecekti nasıl tüm mal tek bir kardeşe verilir? Bunu zamanında yapan kardeş dusunecekti. Şimdi herşeye katlanmak durumunda.

Bu is ara bozmadan duzelmez ki. Kayinpederiniz mal kacirmis olarak gözüküyor, esiniz dahil diger kardeslerin sakli paylari var. Yasal yollarla geri alinabilir. Kayinpederiniz hayatta iken de alabilir. Tum mallari uzerine yapan adam gule oynaya kimseye hakkini vermez

Yani hastaysa hasta ayni zamandada karaktersiz siz dava acin ne gerekiyosa yapin anneside kizkardeside bir garip siz enayimisiniz butun mallari sadece o alsin ne sacma bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…