Eşimin ailesi

Aynen öyle
Evlenecek yaşta oğlum var valla nasıl davranacağımı bilmiyorum
Henüz evlenmiyor.Kıskançlıktan değil ama bilmediğim konularda eleştirilmekten korkuyorum
Böyle konuları okudukça iyice geriliyorum
Oğlum evlenirken evini benmi temizleyecem, bana göre ben temizlemek zorunda değilim
Karışılsa suç, karışılmasa suç
Ha maddi yönden gücümün yettiğince elimden geleni yaparım
Ama
Halâ eleştiri alırsam çok incinirim
Bilmiyorum bazen düşünüyorumda
Şu hayatta gelin olmak kadar kv olmakta zor
Bunu anladım

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Benim kaynana beni aşağıladığı için ilk günden beri aramızı kötü canını okuyorum ailesinin oh iyi yapıyorum eşim de diyor iyi yapıyorsun diye diğer gelinin ahını almış şimdi çekiyor.

Evllilik dışarıdan çok toz pembe görülüyormuş. Sadece eş ile değil ailesi ile de evleniyormuşuz. Çok mutsuzum eşimi çok seviyorum ama keşke evlenmeseydim diyorum.
Bende evlendiğime çok pişmanım... Eşim çok iyi ama evlilik den nefret ediyorum... Evlilik iki kişilik olsa neyse ama işte aileler olunca iyi gitmiyor...

Eş ailesinin sevildiği nerde görülmüş. En iyilerinin bile ufak tefek sinsilikleri oluyor. O yüzden hiç bir zaman neden sevmiyorum diye düşünmeyin hatta nefret ettiğiniz günler bile olacak. Siz sadece eşinizle ilişkinize odaklanın. Onun ailesine çok fazla düşkün olduğu zamanlar olacak hiç sesinizi çıkarmayın. Yaptıkları sinsilikleri çat çat eşinize anlatmayın. Uygun zamanda uygun dille rahatsız olduğunuz şeyleri söyleyin geçin üzerinde durmayın. Zaten en fazla 1-2 seneye o da anlar yapılmaya çalışılan sinsilikleri. Siz de sonra keyfinize bakarsınız. Önemli olan her zaman sakin kalıp eş ailesinden akıllı davranmanız
Aynen öyle eş ailesinden ben evlendiğim ilk sene de nefret ediyordum. Yine nefret ediyorum.... İki sene aralıklarla ağızlarına çıkıyorum geçmişte içime attığım her şeyi öfkeni bayağı bir boşalttım... Mesafeli görüşüyoruz ayda 1 kere abisi küstü tamamen... Ailedeki herkesi sosyal medyadan çıkarttım. Aile grupları vardı çıktım oh be şimdi o kadar rahatım ki eşimle birbirimize yeniden aşık olduk.

Back
X