- 3 Şubat 2018
- 26.001
- 111.884
- 598
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Öyle gerçekten bundan sonra konuyu açmayacağım onlarla ilgiliBaşka bir üye yazınca eski konularınıza baktım. Aileniz de ayrım yapıyormuş, birde yıllarca maddi olarak destek olmuşsunuz, azıcık sesiniz çıkınca anneniz kardeşlerinle aranı bozarım diye tehdit ediyormuş sizi.
Eşinizde bunlar sebebiyle kavga çıkarıyor mu? Sanki kendi ailenizde herşey güzel gibi eşinizin ailesine sarıp kavga çıkarmayın. Yıllar geçer birikir tüm bunlar, evliliğiniz ciddi zarar görür. Biraz akıllı olun Allah aşkına, her tarafla sorun yaşıyorsunuz, eşinizle de kötü olunca başınız göğe mi erecek?
Hayır kayınbabam yapmış iç dış her şeyi.Hatta annesi demiş oğlum hepsi babanın zart zort.Onun üstüne ama siz vermişsiniz oturuyolar.Onlar zaten artık bizim diyor .Öyle yani.En azından bana gönül hoşluğu adına altın ya da eşya yapsaydı onu da onlara yaptı fıkra bu kadar .Kimsye yapmasaydı benim insanlardan öyle bir beklentim yok ama aynı anda 3 kişi evleniyor onlara ev eşya altın bize koca 0 .Bu haksızlığı kimse kabul etmez kızlar.Bir de ondan sonraki beklentiler borç para istemeler her gün arayıp sormamı beklemeler artık sabrım tükenmişti.Belki şöyle olmuş olabilir kayinlar bekarken çalışıp kazandıklarını aileye vermiş aile biriktirip ev altin yapmıştır
Benim kuzenim ikiside 13 14.yasindan beri çalışıp parayı anneye vermişti askerden gelince.kendi paraları ile evlenip eşya vs aldılar
Konu sahibinin eşi boşver biz mutlu olalım demiş daha ne desin
Bu da garip değil mi ya? Herkes konu sahibine haksızlık yapıyor. Hem kendi ailesi hem eşinin ailesi. Bunda bir tuhaflık var. İki tarafın da böyle olması kötü bir tesadüf de olabilir imkansız demiyorum ama bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Misal kayın ailem beni küfür edip kovdu diyor. Neden ama? Neden böyle bir şey yaptılar? Bu aşamaya nasıl gelindi? Tüm gelinlerle araları kötü olsa anlarım da diğer gelinlerle araları çok iyiymiş. Özellikle herkesin konu sahibine abartılı derecede kötü davranması garip değil mi?Başka bir üye yazınca eski konularınıza baktım. Aileniz de ayrım yapıyormuş, birde yıllarca maddi olarak destek olmuşsunuz, azıcık sesiniz çıkınca anneniz kardeşlerinle aranı bozarım diye tehdit ediyormuş sizi.
Eşinizde bunlar sebebiyle kavga çıkarıyor mu? Sanki kendi ailenizde herşey güzel gibi eşinizin ailesine sarıp kavga çıkarmayın. Yıllar geçer birikir tüm bunlar, evliliğiniz ciddi zarar görür. Biraz akıllı olun Allah aşkına, her tarafla sorun yaşıyorsunuz, eşinizle de kötü olunca başınız göğe mi erecek?
Ben nıkınden öyle hatırladım.Başka bir üye yazınca eski konularınıza baktım. Aileniz de ayrım yapıyormuş, birde yıllarca maddi olarak destek olmuşsunuz, azıcık sesiniz çıkınca anneniz kardeşlerinle aranı bozarım diye tehdit ediyormuş sizi.
Nasıl yani siz evlenirken eşinizin ailesi sizden para mı beklediEvet ev altın onlara verildi ilk ben evlendim maddi manevi beklentiler anlatamam ben de resti çektim
Eşiniz birşey demiyorsa siz ne yapabilirsiniz ki ?Hayır kayınbabam yapmış iç dış her şeyi.Hatta annesi demiş oğlum hepsi babanın zart zort.Onun üstüne ama siz vermişsiniz oturuyolar.Onlar zaten artık bizim diyor .Öyle yani.En azından bana gönül hoşluğu adına altın ya da eşya yapsaydı onu da onlara yaptı fıkra bu kadar .Kimsye yapmasaydı benim insanlardan öyle bir beklentim yok ama aynı anda 3 kişi evleniyor onlara ev eşya altın bize koca 0 .Bu haksızlığı kimse kabul etmez kızlar.Bir de ondan sonraki beklentiler borç para istemeler her gün arayıp sormamı beklemeler artık sabrım tükenmişti.
Benim de aklıma geldi bu sorduklarınız, iki ailenin bu kadar evlat ayrımı yapıp, kötü davranması tesadüf mü yoksa konu sahibi ve eşinin ilişki yönetememe sorunu mu tam olarak bilmemiz mümkün değil tabi. Ama kötü nir tesadüfse, sürekli eşiyle kavga ederek bu kötülüğü evliliğe taşımaya çalışması çok mantıksız.Bu da garip değil mi ya? Herkes konu sahibine haksızlık yapıyor. Hem kendi ailesi hem eşinin ailesi. Bunda bir tuhaflık var. İki tarafın da böyle olması kötü bir tesadüf de olabilir imkansız demiyorum ama bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Misal kayın ailem beni küfür edip kovdu diyor. Neden ama? Neden böyle bir şey yaptılar? Bu aşamaya nasıl gelindi? Tüm gelinlerle araları kötü olsa anlarım da diğer gelinlerle araları çok iyiymiş. Özellikle herkesin konu sahibine abartılı derecede kötü davranması garip değil mi?
Mesela bir konuda annem evlenirken bana bir şey yapmadı demiş ama cümle arasında çeyiz için bir şey almayı teklif ettiğini, kendisinin borca girme nasıl ödeyecen diyerek reddettiğini söylemiş. Annesi de bundan dolayı daha teklif etmemiş olabilir. Veya kayın ailesi diğer kardeşlere aile apartmanında yer vermiş, konu sahibi aile apartmanında oturmam demiş olabilir vs vs. Belki bu tarz olaylar vardır. Diğer tarafları dinleme şansımız olmadığı için bilemiyor olabiliriz.
Konu sahibi hiç özeleştiri yapıyor musun? Ben çok fedakar bir insanım bu yüzden böyle oluyor gibi kendinizi pohpohlamaktan bahsetmiyorum. Ciddi manada özeleştiri yapıyo musunuz? Ben de geçmiş konularınızı okudum da sürekli her iki ailenin de sizi bu kadar dışlaması sadece onlardan kaynaklı mı?
Azıcık aklı varsa aile meselelerine hiç girmeden eşi ve çocuğuyla olan hayatına bakar. Kimse sürekli huzursuzluk çekmez, bir iki kavga derken bir bakmış eşi ailesinin yanından almış soluğu. Sonra eşimin ailesi yüzünden yuvam bozuldu diye dertlenmeye başlar ben ne yaptım demeden. Kendi bilir artık.Ben nıkınden öyle hatırladım.
Kendı annesi de kendisini sömürmus maddı olarak ama desteğini hep diğer kardeşlerıne yapmış.
Bu es ailesi de öyle.
Neye çok hassasiyetın varsa oradan imtihan olursun ya.
Konu sahıbı de öyle.
Her ıkı tarafın da cazıp görülmeyen evlatlari.
Kendı annesine söz gecırememıs kayınaıleye gecırecegım zannediyor.
Bır de şu var.Azıcık aklı varsa aile meselelerine hiç girmeden eşi ce çocuğuyla olan hayatına bakar. Kimse sürekli huzursuzluk çekmez, bir iki kavga derken bir bakmış eşi ailesinin yanından almış soluğu. Sonra eşimin ailesi yüzünden yuvam bozuldu diye dertlenmeye başlar ben ne yaptım demeden. Kendi bilir artık.
Eşiyle de sorunları var ayrıcaBenim de aklıma geldi bu sorduklarınız, iki ailenin bu kadar evlat ayrımı yapıp, kötü davranması tesadüf mü yoksa konu sahibi ve eşinin ilişki yönetememe sorunu mu tam olarak bilmemiz mümkün değil tabi. Ama kötü nir tesadüfse, sürekli eşiyle kavga ederek bu kötülüğü evliliğe taşımaya çalışması çok mantıksız.
Yapacak bir şey yok ben doğdum doğalı kendi ailem sıkıntılı bunu cümle ailem biliyor diğer konuları geçtim de babam babalık yapmadı bu benim suçum mu doğdum diye suç benim mi ?Eşimin ailesine gelince de eşim de aynı şekilde 10 yaşından beri kendi gidip çalışmış.Ev durumlarını bilmiyorum bilemem de ama tüm kardeşleri o evde yaşarken eşim yıllarca il dışında çalışmış.Mal verilince de bunu saymamışlar.Ben yokken ortada bu kararlar verilmiş ben ne yapabilirim pardonBu da garip değil mi ya? Herkes konu sahibine haksızlık yapıyor. Hem kendi ailesi hem eşinin ailesi. Bunda bir tuhaflık var. İki tarafın da böyle olması kötü bir tesadüf de olabilir imkansız demiyorum ama bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Misal kayın ailem beni küfür edip kovdu diyor. Neden ama? Neden böyle bir şey yaptılar? Bu aşamaya nasıl gelindi? Tüm gelinlerle araları kötü olsa anlarım da diğer gelinlerle araları çok iyiymiş. Özellikle herkesin konu sahibine abartılı derecede kötü davranması garip değil mi?
Mesela bir konuda annem evlenirken bana bir şey yapmadı demiş ama cümle arasında çeyiz için bir şey almayı teklif ettiğini, kendisinin borca girme nasıl ödeyecen diyerek reddettiğini söylemiş. Annesi de bundan dolayı daha teklif etmemiş olabilir. Veya kayın ailesi diğer kardeşlere aile apartmanında yer vermiş, konu sahibi aile apartmanında oturmam demiş olabilir vs vs. Belki bu tarz olaylar vardır. Diğer tarafları dinleme şansımız olmadığı için bilemiyor olabiliriz.
Konu sahibi hiç özeleştiri yapıyor musun? Ben çok fedakar bir insanım bu yüzden böyle oluyor gibi kendinizi pohpohlamaktan bahsetmiyorum. Ciddi manada özeleştiri yapıyo musunuz? Ben de geçmiş konularınızı okudum da sürekli her iki ailenin de sizi bu kadar dışlaması sadece onlardan kaynaklı mı?
Diğer gelinlere ev altın eşya verildi arası iyi olur tabi.Yani ben görüşmüyorum şuan araları nasıl onu da bilmiyorum da gerçi tahmin sadeceBu da garip değil mi ya? Herkes konu sahibine haksızlık yapıyor. Hem kendi ailesi hem eşinin ailesi. Bunda bir tuhaflık var. İki tarafın da böyle olması kötü bir tesadüf de olabilir imkansız demiyorum ama bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Misal kayın ailem beni küfür edip kovdu diyor. Neden ama? Neden böyle bir şey yaptılar? Bu aşamaya nasıl gelindi? Tüm gelinlerle araları kötü olsa anlarım da diğer gelinlerle araları çok iyiymiş. Özellikle herkesin konu sahibine abartılı derecede kötü davranması garip değil mi?
Ne aile apartmanında oturmaması biz 2 kişi çalışıcaz diye milyarder olduğumuz için onlara vermemiz lazımmış kardeşleri serbest meslek biz atandık diye aya çıkmışız paranın içinde yüzüyormuşuz .Sanki onlar okuttu onlar kpss den 90 aldı onlar her gün işe gidiyor.Bu da garip değil mi ya? Herkes konu sahibine haksızlık yapıyor. Hem kendi ailesi hem eşinin ailesi. Bunda bir tuhaflık var. İki tarafın da böyle olması kötü bir tesadüf de olabilir imkansız demiyorum ama bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Misal kayın ailem beni küfür edip kovdu diyor. Neden ama? Neden böyle bir şey yaptılar? Bu aşamaya nasıl gelindi? Tüm gelinlerle araları kötü olsa anlarım da diğer gelinlerle araları çok iyiymiş. Özellikle herkesin konu sahibine abartılı derecede kötü davranması garip değil mi?
Ayrıca ben kardeşlerimle de konuştum onlar da işe girince benim çocuklrıma destek olacaklar abla için rahat olsun dedi erkek kardeşim zaten canını istesem verir bana borç da verdi oğluma takı da taktı ev hediyesi aldı evlenince bilezik taktı kardeşlerimle aram elhamdülilah çok iyi.Abla senin çocuğun var biz senden hiç bir şey beklemiyoruz dedilerBu da garip değil mi ya? Herkes konu sahibine haksızlık yapıyor. Hem kendi ailesi hem eşinin ailesi. Bunda bir tuhaflık var. İki tarafın da böyle olması kötü bir tesadüf de olabilir imkansız demiyorum ama bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Misal kayın ailem beni küfür edip kovdu diyor. Neden ama? Neden böyle bir şey yaptılar? Bu aşamaya nasıl gelindi? Tüm gelinlerle araları kötü olsa anlarım da diğer gelinlerle araları çok iyiymiş. Özellikle herkesin konu sahibine abartılı derecede kötü davranması garip değil mi?
Ben konuştum benden bir şey beklemiyorlar.Kardeşlerim de abla söz veriyoruz biz de senin çocuklarına yardımcı olacağız dediler zaten işe girmelerine 2 3 sene kaldı.Erkek kardeşim zaten alo desem son kuruşuna kadar verir verdi de .Çocuğuma takı da taktı hediyeler de aldı evlenince bilezik de aldı vs vs .Ama eş konusunda haklısın canım teşekkür ederimBaşka bir üye yazınca eski konularınıza baktım. Aileniz de ayrım yapıyormuş, birde yıllarca maddi olarak destek olmuşsunuz, azıcık sesiniz çıkınca anneniz kardeşlerinle aranı bozarım diye tehdit ediyormuş sizi.
Eşimin ailesinin sebebi eşim bence.Önceden de öyle yapmış ben başımın çaresine bakarım bana vermeyin bence gene öyle söyledi zaten çoktan söyledi artık isteyince de kimse vermedi .Bu da garip değil mi ya? Herkes konu sahibine haksızlık yapıyor. Hem kendi ailesi hem eşinin ailesi. Bunda bir tuhaflık var. İki tarafın da böyle olması kötü bir tesadüf de olabilir imkansız demiyorum ama bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Misal kayın ailem beni küfür edip kovdu diyor. Neden ama? Neden böyle bir şey yaptılar? Bu aşamaya nasıl gelindi? Tüm gelinlerle araları kötü olsa anlarım da diğer gelinlerle araları çok iyiymiş. Özellikle herkesin konu sahibine abartılı derecede kötü davranması garip değil mi?
Bir de tüm kardeşler serbest meslek eşim ve ben atanmışız diye uçmuşuz gibi halleri vardı hani bizim ihtiyacımız yok daha biz onlara veririz gibisinden.Bu da garip değil mi ya? Herkes konu sahibine haksızlık yapıyor. Hem kendi ailesi hem eşinin ailesi. Bunda bir tuhaflık var. İki tarafın da böyle olması kötü bir tesadüf de olabilir imkansız demiyorum ama bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Misal kayın ailem beni küfür edip kovdu diyor. Neden ama? Neden böyle bir şey yaptılar? Bu aşamaya nasıl gelindi? Tüm gelinlerle araları kötü olsa anlarım da diğer gelinlerle araları çok iyiymiş. Özellikle herkesin konu sahibine abartılı derecede kötü davranması garip değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?