Eşimin ailesi

İstedik diye kovdular vermiyorlar.Asla da vermezler ha bu saatten sonra istemiyorum muhtaç değilim evim arabam var inanın onu
İstemek değil mesele haksızlığa uğramak.Onlar çok uyanık plan çevirirler Ama Allah onlara döndürsün planlarını inşallah

Eşim akrabalar onların ne olduğunu biliyor ayrıca sevmiyorlarsa boşver görüşme diyor.Mesele benim bana yapılmamış ben takmıyorum sana ne oluyor diyor içselleştirme diyor

Eşim akrabalar onların ne olduğunu biliyor ayrıca sevmiyorlarsa boşver görüşme diyor.Mesele benim bana yapılmamış ben takmıyorum sana ne oluyor diyor içselleştirme diyor
Yapılmamış işte . Bu saatten sonra yapacaklar mı? Hayir. Git psikoloğa yardım al. Bos şeyleri takma artik

Evlat kayırma tam olarak bu işte. Ev alacaklar takı takacaklar size gelince çalışıyorlar . Aradaki masum kişi eşiniz . Neysek arkanızda. Kıskanmakta laf söylemekte haklısınız gereken olmuş görüşmüyorsunuz. Tek hatanız eşinize yüklenmeniz adam zaten size laf atmıyor kolluyor. Huzurunuzu bozmayın. Konu açılırsada bu konuda konuşmak istemiyorum diyip siz kapatın konuyu. Hem bir yandan iyi size karşı lafları olmaz.

3 senedir açmadı bahsetmiyor ben açıyorum

Ay ne kadar boş yapmışsınız Allah aşkına. Aile 3 kardeşin ikisine her türlü maddi imkanı sunup, destekleyip, torunlarını gönülleyip birini seçiyorsa bu evlat ayırmaktır. Konu maddiyattan çok daha fazlası, anlamamışsınız.

size yapılmamış değil ki üstünüze alınmanıza gerek yokmuş. eşimize yapmamışlar. ayrım yapılan o olmuş hala görüşende o.
Görüşmüyor 2sene gitmedi.Evimize gelemiyolar .Sadece ölüm kalım var diye 2 defa gitti ben de git dedim ne kadar kötü olsa da.Ama 2 3 sene gitmese umrunda olmuyor öyle diyim .

Gerçekten öyle diyorum ya artık şükür evimize de aldık emin ol umrumda değil ama aptal yerine konmak haksızlıklar insan sindiremiyor

3 senedir açmadı bahsetmiyor ben açıyorum
Ama eşin haklı biliyor musun. Haksızlık sana değil ona yapılmış. Oda farkında. Erkekler konuşmayı sevmez bu konuda. Bence destek olacağına dert olma. İnanki geri gelmeyecek . Heleki bu güzel zamanlarınız . Ne güzel evladınız da var. Sımsıkı sarılın bağlarınjz zamanla kopmasın.

Sizin sonuç ne oldu
Başlarda çok kavga ettim, sizinkinin aksine benimki ailesini savunuyordu. Zamanla kavga etmeyi bıraktım, herkes keyfinde olan bana oluyordu, benim huzurum kaçıyordu. Sınır koyup fazla muhattap olmamaya çalıştım. Sonra sonra anladı eşimde ailesinin yaptıklarını.

Mal canın yongası adaletse konu o evlada yap buna yapma olmaz evlat ayrılmaz eltiler bakacak ilerde ben yerinizde olsam bulasmam onlarda bayilmiyordur hep menfaat bu işler oldum olası sevmem elti işlerini falan ben hep boş muhabbet insanın kendi arkadsslarinin yerini tutmaz eşinizin yerinde olsam görüşmem ben madem hakkımı da yediler evdende kovdular ilerdede her türlü miras davami açarım kim ne derse desin

Ya siz delimisiniz? Eşiniz size destek olmuş, ailesini silmiş. Evin araban var üstüne mis gibi yavrun var. Üstüne adamla kavga edecek ne buluyorsun anlamadım. Bu takıntılarınızdan acile kurtulun. Adam ne yapsa yaranamıyor moduna girmiş.

Bu konunun aynısını daha önce de açtınız mı? Çok net hatırlıyorum. Onlar gelelim demiş yok demişsin, hediye vermişler kocan almamış.. siz karı koca ne istiyorsunuz tam olarak?

Eşinizle niye kavga ediyosunuz? Daha ne yapıcak gidip keleşle ailesini mi tarasın, evlerine el bombası mı atsın? Eşinizden ne istiyosunuz tam olarak?

Bu konunun aynısını daha önce de açtınız mı? Çok net hatırlıyorum. Onlar gelelim demiş yok demişsin, hediye vermişler kocan almamış.. siz karı koca ne istiyorsunuz tam olarak?
Doğru hatırlıyosunuz 100 kere falan açıldı bu konu

Son düzenleme:
Yani ilk başlarda insan takar ama üzerinden üç yıl geçmiş. Bu konularda asıl haksızlık evlatlara yapılıyorken, kendileriyle kavga edilen de yine onlar oluyor enteresan. Eşinizi de düşünmeyip hırsınızın kurbanı olarak kavga etmeniz çok yanlış. Kim ne kazanıyor siz böyle yapınca?
Burada bile kaç defa yazdınız. Yazdıkça, konu ettikçe gözünüzde daha da büyür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…