Eşimin ailesi

Aralarıda mükemmel demedim en azından görüşüyorlar ama ben varken bile diğer iki eltim evlenmeden sürekli kavga ediyordu

Varsayalım sizin dediğiniz gibi eşinden boşanmış bir kadın ülkemizde baba evinde rahat yaşıyor mu çoğu istemiyor isteyen burnundan getiriyor çoğu kadın yaşıyor.Kadınlar eziliyor .Şimdi bu onlardan kaynaklı mı

Z Zamanmakinesi siz tam olarak ne olsun ne yapsınlar istiyorsunuz?
Şuandan sonrası için sadece soruyorum sizi anlamak için dertleşme sohbet etme gibi
Ne olsa değişir herşey yapılanlar söylenenler vs herkes herşeyi unutur

Sizden önce olup biten şeyler için neden kendinize hayati zindan ediyorsunuz
Bu arada hakkı yenen siz değil eşiniz ayrım yapılan hakkı yenen
Oda bir şekilde bunu kabullenmiş önüne bakmaya çalışıyor
Sizde kendinize evinize işinize odaklansaniz belki hayatınızda çok şeyler değişecek

Eşimin ailesinin sebebi eşim bence.Önceden de öyle yapmış ben başımın çaresine bakarım bana vermeyin bence gene öyle söyledi zaten çoktan söyledi artık isteyince de kimse vermedi .
Ay siteye bir girdim 100 tane alıntı yapmışsınız bir söyledim bin işittim resmen. Ben varsayımsal konuştum. Böyle böyle de olabilir diye. Belki yüzde yüz haklı da olabilirsiniz ama genel olarak konularınızı ve yorumlarınızı okuyunca çok sağlıklı gelmediniz siz de. Eşinizle hiçbir suçu yokken 4 yıldır ailesi şunu yapmadı bunu yapmadı diye kavga ediyosunuz. Böyle bir insanın eş ailesinin yanında uslu uslu otururken küfür kıyamet kovulması hayatın olağan akışına aykırı. Ki bu konuda eş ailesiyle kavga edecekse eşiniz etmeliydi siz değil. Suçlamak değil sorunun kökenini anlamaya çalışmak bu.

Uzun uzun anlatmanıza da gerek yok. Anlattığınız şeyleri hem bu konuda hem diğer konularda defalarca kez anlattınız zaten.

yazsam yazma yeter,yazmasam cevap vermiyor diyorlar.Ama evet çok alıntı yaptım

Bazı insanları anlamaya çalışmak inanın bana insanı kendine yaptığı bir hainlik, kendisine yaptığı bir kötülük. Dünyada ne tür insanlar var anlatabiliyor muyum. Katiller var, çocuklara kötü şeyler yapanlar var yani o yüzden şaşırmayın onlarin yaptiklarina. Eğer varsa bir hakkınız ki evlat ayrımının günah olduğunu biliyorum zaten Allah katına hesabını vereceklerdir.
Siz yatın kalkın eşinizin sizin değerinizi bildiği için şükredin.

Israrla esinizden daha ne istiyorsunuz neden kavga ediyorsunuz sorularina cevapsiz kalmissiniz. Sizde cok normal gelmediniz
Eşim en başta ben de istemiyorum onlara yazık diyordu.Annesi ne yapsa da söylesem beni suçluyordu.Gerçekleri kendi 1 sene sonra gördü

Eşim en başta ben de istemiyorum onlara yazık diyordu.Annesi ne yapsa da söylesem beni suçluyordu.Gerçekleri kendi 1 sene sonra gördü
E eşiniz kendisi artistlik yapıp istememiş o zaman boş yere milletle kavga etmişsiniz. Başka konunuzda da annenizden çeyiz istememişsiniz borca girme paran yok demişsiniz. Sonra kardeşlerinize yapılınca bana niye yapmadın diye hesap sormuşsunuz, anneniz de haliyle sen istemedin demiş. Ben sizde de problem var derken yanılmamışım. Karı koca başta ben güçlüyüm, aileme yük olmam tribine girip bir şey yapmayın deyip başkalarına yapılanı görünce ortalığı velveleye vermişsiniz. Daha doğrusu siz vermişsiniz eşinizin umrunda değil.

Kayın da cocukların amcası ama. Çocuk amca amca derse napicaksin. Adam da abi abi demeye başlar o zaman işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…