- 24 Aralık 2024
- 458
- 424
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Aralarıda mükemmel demedim en azından görüşüyorlar ama ben varken bile diğer iki eltim evlenmeden sürekli kavga ediyorduBu da garip değil mi ya? Herkes konu sahibine haksızlık yapıyor. Hem kendi ailesi hem eşinin ailesi. Bunda bir tuhaflık var. İki tarafın da böyle olması kötü bir tesadüf de olabilir imkansız demiyorum ama bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Misal kayın ailem beni küfür edip kovdu diyor. Neden ama? Neden böyle bir şey yaptılar? Bu aşamaya nasıl gelindi? Tüm gelinlerle araları kötü olsa anlarım da diğer gelinlerle araları çok iyiymiş. Özellikle herkesin konu sahibine abartılı derecede kötü davranması garip değil mi?
Mesela bir konuda annem evlenirken bana bir şey yapmadı demiş ama cümle arasında çeyiz için bir şey almayı teklif ettiğini, kendisinin borca girme nasıl ödeyecen diyerek reddettiğini söylemiş. Annesi de bundan dolayı daha teklif etmemiş olabilir. Veya kayın ailesi diğer kardeşlere aile apartmanında yer vermiş, konu sahibi aile apartmanında oturmam demiş olabilir vs vs. Belki bu tarz olaylar vardır. Diğer tarafları dinleme şansımız olmadığı için bilemiyor olabiliriz.
Konu sahibi hiç özeleştiri yapıyor musun? Ben çok fedakar bir insanım bu yüzden böyle oluyor gibi kendinizi pohpohlamaktan bahsetmiyorum. Ciddi manada özeleştiri yapıyo musunuz? Ben de geçmiş konularınızı okudum da sürekli her iki ailenin de sizi bu kadar dışlaması sadece onlardan kaynaklı mı?
Varsayalım sizin dediğiniz gibi eşinden boşanmış bir kadın ülkemizde baba evinde rahat yaşıyor mu çoğu istemiyor isteyen burnundan getiriyor çoğu kadın yaşıyor.Kadınlar eziliyor .Şimdi bu onlardan kaynaklı mıBu da garip değil mi ya? Herkes konu sahibine haksızlık yapıyor. Hem kendi ailesi hem eşinin ailesi. Bunda bir tuhaflık var. İki tarafın da böyle olması kötü bir tesadüf de olabilir imkansız demiyorum ama bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Misal kayın ailem beni küfür edip kovdu diyor. Neden ama? Neden böyle bir şey yaptılar? Bu aşamaya nasıl gelindi? Tüm gelinlerle araları kötü olsa anlarım da diğer gelinlerle araları çok iyiymiş. Özellikle herkesin konu sahibine abartılı derecede kötü davranması garip değil mi?
Mesela bir konuda annem evlenirken bana bir şey yapmadı demiş ama cümle arasında çeyiz için bir şey almayı teklif ettiğini, kendisinin borca girme nasıl ödeyecen diyerek reddettiğini söylemiş. Annesi de bundan dolayı daha teklif etmemiş olabilir. Veya kayın ailesi diğer kardeşlere aile apartmanında yer vermiş, konu sahibi aile apartmanında oturmam demiş olabilir vs vs. Belki bu tarz olaylar vardır. Diğer tarafları dinleme şansımız olmadığı için bilemiyor olabiliriz.
Konu sahibi hiç özeleştiri yapıyor musun? Ben çok fedakar bir insanım bu yüzden böyle oluyor gibi kendinizi pohpohlamaktan bahsetmiyorum. Ciddi manada özeleştiri yapıyo musunuz? Ben de geçmiş konularınızı okudum da sürekli her iki ailenin de sizi bu kadar dışlaması sadece onlardan kaynaklı mı?
Sizden önce olup biten şeyler için neden kendinize hayati zindan ediyorsunuzYapacak bir şey yok ben doğdum doğalı kendi ailem sıkıntılı bunu cümle ailem biliyor diğer konuları geçtim de babam babalık yapmadı bu benim suçum mu doğdum diye suç benim mi ?Eşimin ailesine gelince de eşim de aynı şekilde 10 yaşından beri kendi gidip çalışmış.Ev durumlarını bilmiyorum bilemem de ama tüm kardeşleri o evde yaşarken eşim yıllarca il dışında çalışmış.Mal verilince de bunu saymamışlar.Ben yokken ortada bu kararlar verilmiş ben ne yapabilirim pardonSanki ona verilmiş de ben bir şey yapmışım vazgeçmişler.Yeni evliyken öğrendim ben her şeyi ki ben onlara saygısızlık asla yapmadım.Şansım yok aile konusunda demek ki yani bunda ben mi suçlu oldum Allah aşkına
Ay siteye bir girdim 100 tane alıntı yapmışsınızEşimin ailesinin sebebi eşim bence.Önceden de öyle yapmış ben başımın çaresine bakarım bana vermeyin bence gene öyle söyledi zaten çoktan söyledi artık isteyince de kimse vermedi .
Ay siteye bir girdim 100 tane alıntı yapmışsınızbir söyledim bin işittim resmen. Ben varsayımsal konuştum. Böyle böyle de olabilir diye. Belki yüzde yüz haklı da olabilirsiniz ama genel olarak konularınızı ve yorumlarınızı okuyunca çok sağlıklı gelmediniz siz de. Eşinizle hiçbir suçu yokken 4 yıldır ailesi şunu yapmadı bunu yapmadı diye kavga ediyosunuz. Böyle bir insanın eş ailesinin yanında uslu uslu otururken küfür kıyamet kovulması hayatın olağan akışına aykırı. Ki bu konuda eş ailesiyle kavga edecekse eşiniz etmeliydi siz değil. Suçlamak değil sorunun kökenini anlamaya çalışmak bu.
Uzun uzun anlatmanıza da gerek yok. Anlattığınız şeyleri hem bu konuda hem diğer konularda defalarca kez anlattınız zaten.
Evet eşiniz ne yapsın yada ne olmasını istiyorsunuz diyoruz cevap yokIsrarla esinizden daha ne istiyorsunuz neden kavga ediyorsunuz sorularina cevapsiz kalmissiniz. Sizde cok normal gelmediniz
Bazı insanları anlamaya çalışmak inanın bana insanı kendine yaptığı bir hainlik, kendisine yaptığı bir kötülük. Dünyada ne tür insanlar var anlatabiliyor muyum. Katiller var, çocuklara kötü şeyler yapanlar var yani o yüzden şaşırmayın onlarin yaptiklarina. Eğer varsa bir hakkınız ki evlat ayrımının günah olduğunu biliyorum zaten Allah katına hesabını vereceklerdir.4 senedir evliyim eşimin ailesi ile 3 senedir görüşmüyorum.3 kardeş beraber evlendiler bir kaç ay ara ile onlara ev verildi aile apartmanında ayrıca eşya ve altın yapıldı bizede yapmadılar hiç bir şey.Neyse bu planlar ben yokken yapılmış zaten ben üstüne çalışınca bırak vermeyi bizden beklediler.Ondan sonra saygısızlıklarına artık dayanamadım karşılık verince kavga ettik kaynım evden kovdu üstümüze yürüdü kaynanam onları tuttu anneme küfretti olayla alakası olmadığı halde .Bir kaç olay yaşandı.Eşim önceden dengeyi kuramasada sonra onlarla irtibatı kesti 2 defa gitti 1 defasında ben git dedim ama misafir gibi.Neyse kaynamam bir defa birine arattı gelin bizi arasın diye bende görüşmek istemiyorum maddi manevi mağdurum dedim.Üstüne bütün akrabalara da gelin kıskanç diğer gelinleri kıskandı işte kötü biri demişlerdi.Doğum yapınca eşime demişler gelelim mi istemedim.Bu gittiğinde de oğluma oyuncak araba kıyafet koymuş poşete eşim almamış gerek yok demiş.Benim zoruma giden onlara hem mal verdi hem herkese övdü hem yardımcı oluyor evlerini bile temizlemişti.Hem aldılar hem iyiler.Zoruma gidiyor.Eşimle kavga ediyorum.Sizce onlarla görüşseydim daha mı iyi olurdu.Kayınlarım çok kindar yaşlanınca da siz bakın derler.Eşime evime gelemezler dedim.Sen haklısın biz mutlu olalım yeter boşver görüşme diyor ve ben konuyu açmadan asla açmıyor.Ama eşimin telefonunda görüyorum diğer torunlara takı alıyorlar bakıyorlar gene zoruma gidiyor.Eşim de zaten bana hep böylelerdi diyor ve gerçekten umursamıyor benim için oğlum ve sen dünyaya bedel diyor.Şükür maddiyat olarak 0 la gelmiştik çalıştık evimizi aldık 1 yıllık borçu kaldı arabamız 500 binlik var.Bilmiyorum kızlar ben gereksiz mi düşünüyorum üzülüyorum yoksa kim benim yerimde olsa takar mıydı
Bıkar yakında taraf degistirirse de konu sahibi neden diyip dusunur dururEvet eşiniz ne yapsın yada ne olmasını istiyorsunuz diyoruz cevap yok
Adamı bir düşünün 4 yıldır aynı mesele gündemde
Eşim en başta ben de istemiyorum onlara yazık diyordu.Annesi ne yapsa da söylesem beni suçluyordu.Gerçekleri kendi 1 sene sonra gördüIsrarla esinizden daha ne istiyorsunuz neden kavga ediyorsunuz sorularina cevapsiz kalmissiniz. Sizde cok normal gelmediniz
E eşiniz kendisi artistlik yapıp istememiş o zaman boş yere milletle kavga etmişsiniz. Başka konunuzda da annenizden çeyiz istememişsiniz borca girme paran yok demişsiniz. Sonra kardeşlerinize yapılınca bana niye yapmadın diye hesap sormuşsunuz, anneniz de haliyle sen istemedin demiş. Ben sizde de problem var derken yanılmamışım. Karı koca başta ben güçlüyüm, aileme yük olmam tribine girip bir şey yapmayın deyip başkalarına yapılanı görünce ortalığı velveleye vermişsiniz. Daha doğrusu siz vermişsiniz eşinizin umrunda değil.Eşim en başta ben de istemiyorum onlara yazık diyordu.Annesi ne yapsa da söylesem beni suçluyordu.Gerçekleri kendi 1 sene sonra gördü
Kayın da cocukların amcası ama. Çocuk amca amca derse napicaksin. Adam da abi abi demeye başlar o zaman işteBazı aileler evlat kayırıyor sizinkisi de eşiniz olmuş mesela benim de eşimi insan yerine koymazlar buna rağmen asla toz kondurmuyor hala pollyannacılık oynuyor. Keşke bizde görüşmesek. Bence eşinize sahip çıkın kurduğumuz yuvaya sahip çıkın dışarıdan gelecek olan kaynana kayınbaba kayın gibi şeylere hiç önem vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?