Eşimin ailesi

Bu konunun aynısını daha önce de açtınız mı? Çok net hatırlıyorum. Onlar gelelim demiş yok demişsin, hediye vermişler kocan almamış.. siz karı koca ne istiyorsunuz tam olarak?
Aynen evler altınlar verildi bize koca bir 0.İstedik yok size dediler.Ama kaynanam yıllar sonra evime gelecek bende kabul edeyim gelip ortalığı karıştırıp gidecek bir defa hayırlı bir şey yapmadı bize.Yani o kadar şey olmuş bir tane oyuncak araba ile oo tamam konu kapandı mı diyelim şaka mısınız?Biz artık bir şey istemiyoruz ama aptal yerine koydular bende görüşmek istemiyorum

Ayırabilir ama bu evladın sorunudur. Hani benim hakkım demesi gereken evlat olmalı.

Bariz ayrım yapılmış kabul ,ama bunu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp eşinizin önüne koymanız saçma,yuvanız bozulsun karşı taraf kına yaksın diye fazla gayretlisiniz.Mesafe koymaya devam edin yok sayın.... Geçmişi unutun demiyorum ama sürekli gündemde tutmayı bırakın. Adamı zorla ailesine itiyorsunuz.Kimse evde sabahtan akşama geçmişin dırdırını yapan birini istemez, soğur evdende eşindende.......

3 senedir açmadı bahsetmiyor ben açıyorum
Amacınız ne? Adam gun gelip "eeehh...." diyecek
Farkinda olamayabilirsiniz ama evliliginizi, ilişkinizi yoruyorsunuz. Uzun vadede keşke yapmasaydim diyeceksiniz.
zoruma gidiyor.Eşimle kavga ediyorum.
Eşinizle neyin kavgasini ediyorsunuz?
Yada kavga edince ne değişiyor?
Eşiniz ne yapabilirdi veya yapabilir?

O kadar şeyi yazıp yazıp niye hala görüşsem mi demenize anlam veremedim. Niye hala kavga çıkartıyosunuz ki görüşmediğiniz insanlarla ilgili?kim kime ne almış ne takmış sal artık. Otur çocuğuna odaklan

Evet öyle gerçekten

Eşinizle neden kavga edip aile huzurunuzu kaçırıyorsunuz?

Ona bunu yaptılar bana şunu yapmadılar muhabbetine girmeyi gururunuz nasıl kaldırıyor?

Kavga sebeplerini bilmiyorum da oğullar arası ayrım oğulları ilgilendirir, gelin için görüşmeme sebebi değil.

Evet çok takiyosun ne güzel esin yanında sürekli açıp durma onlarin konusunu ilerde yeter onlar benim ailem der sen üzüldüğün ile kalırsın

Belki şöyle olmuş olabilir kayinlar bekarken çalışıp kazandıklarını aileye vermiş aile biriktirip ev altin yapmıştır
Benim kuzenim ikiside 13 14.yasindan beri çalışıp parayı anneye vermişti askerden gelince.kendi paraları ile evlenip eşya vs aldılar

Konu sahibinin eşi boşver biz mutlu olalım demiş daha ne desin

Kırılmakta haklı olabilirsiniz ama yapabileceğiniz tek şey görüşmemekmiş ve görüşmemişsiniz görüşmüyorsunuz, eşiniz de size hak veriyor ve görüşme diyor zaten
yani yapılabilecek her şey yapılmış haliyle artık eşinizle tartışmanızın bir anlamı yok, bazen bazı defterleri kapatmak gerekir, bu konularda eşinizle yaptığınız her tartışma evliliğinizin altına dinamit döşemek olur, siz bilirsiniz tabi.

Eşiniz evladınız yanınızda önünüze bakın birde unutmayın bugün kardeşler olarak birbirlerine atar tutarlar yarın iyi olurlar.kendi.dediklerini unutur sizin dediklerinizi gündem yaparlar birşey söyleyip yorum yapmayın hiç

Şimdi ben de nişanlıyım ve nişanlımın erkek kardeşi babasıyla çalışmış hep benimki lisede vs çalışmış ama az kardeşi üniversiteye babasının işi olduğu için gitmemiş sevgilimin dersleri iyiymiş ona okul kariyeri çizilmiş kazançları bence ortak değil gördüğüm kadarıyla babası çalışmıyor pek dükkana 11 12 gibi gidiyor dizi izliyor tüm işi kardeşi yapıyor haliyle onun durumu daha iyi 5 milyonluk arabası var 3 katlı evleri var beraber evleri çok lüks bizim tüm ev onların balkonu ne yapayım çalışmış almış elbette onlara daha fazla altın takarlar ama şöyle bir şey var onlar beraber oturur ben onlardan çoook uzakta bir şehirdeyim. İsterse 10 milyonluk evde olayım beraber oturmak istemem ve çocuk ailesine çok düşkün. Anne baba ölünce hesaplaşırsınız

Yani yapılabilecek herşey yapılmış kaldı ki hakkı yenen eşi konu sahibi değil ki eşi olayı öyle yada böyle kabullenmis benim eşime de miras konusunda çok haksızlık yapıldı diğer 9 kardeş tarlalarını aldı üstüne eşime 90 vereseli (mirasçı) tarlayı vermişler eşim ne bilsin garibim abilerine guvenmis önünü arkasını aramamis tapuda ortaya çıkınca sen en küçüksün hiç çalışıp emek harcamadin demişler abileri ablaları o kadar kırgın ki anlatamam
Biz evlenirken ikinci evlilik olduğu için yalandan bir hoşluk olsun diye bir ufak hediye başörtü havlu tepsi vs yani ufak bir çöp bile vermediler ne annesi ne abileri herşeyi yavaş yavaş yaptık

Eşime hiç kendini yıpratma üzülme canın sağolsun yeter kendi alın terinle emeğinle kazanılmış olan hepsinden kıymetli dedim
Çok şükür hiç aç yatmadık kimsenin kapısına gitmedik kimse kapımıza alacak işin gelmedi
Kiramizi odeyebiliyoruz
Biz iyi olalım evlatlarımızın.canı sağ olsun gerisini düşünme dedim

Mesafenizi böyle koruyun ki onlar yaşlanınca paralarını kim yediyse onlar baksın. Asla kapınızı açmayın. Eşinizle de kavga etmeyin. Adam daha ne yapsın Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…