Eşimin ailesi🙄

Ah be kuzum şikayet etsen anası savunacak ki savunuyor zaman isteyen bi süreç onlar evlatlarını evlendirdiklerinin ayrı hayatlarının olduklarının farkında değiller eşlerinize anneleri yüzünden baskı yapmayın soğutursunuz eşinizi kaybedersiniz ailesi ile asla samimiyet kurmayın mesafe şart ama şikayet eden sürekli mızmızlanan kadında olmayın ben çok şükür şanslıyım hiç az şey yaşamadım konularıma bakarsanız anlarsınız okb oldum onlar yüzünden ama benim en büyük avantajım eşim çünki doğru diyalog kurdum onunla

Ya eşimde anneci birax mesela paxar günü yatak odasındayız kapı çaldı açma dedim kalktı açtı bnde odadan çıkmadım bu derece yani
O durumda sen açaçaksın koşarak kapıyı en uygunsuz halini azcık uygunlu hale getirerek

Bide bu konuda sürekli kavga ettim eşimle benm ailem sana naptı bilmem ne ne kötülüğünü gördün diyo bn kötü oluyorum artık sıkıldım aynı şeyleri sölemekten
Hep aynı şeyler hep . Ben de aynı seuleri yaşadığım için yüzlerce kez kavga ettim ne fesatligim kaldı ne kötü kalpli ligim. Allah yardımcınız olsun sizi de hayırlısıyla kurtarsın aynı binadan.

kurnazlık hiç bilmiyorum ya ben öle pat pat sölüyorum herşeyi (
Ailesini asla kötüleme, haftasonlarına sen program yap, bu haftasonu şuraya rezervasyon yaptırdım de mesela, ya da şuraya gidip seninle vakit geçirmek istiyorum, akşam dönüşt de annenleri davet ederiz dersen, annesinin akşam geleceğini ve senin de annesini içten çağırdığını bildiği için sana o günü seve seve ayırır.
İlk etapta annen gelmesin cümlesini kafandan çıkar, önce annesinin gelişini kendi kontrolüne al, haftasonlarını kurtar, sonra aşama aşama git ama hissettirmeden.

Peki kv ile konuşmak işe yaramazmı çok mu yüz göz olunur ?

Ya bana da yardım edebilir misiniz ? Bir konu açtım kimse cevap vermedi henüz

Şu kurnazlığı biraz açsana ya. Valla merak ediyorum bu kv leri nasıl alt edecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…