Eşimin ailesi🙄

Oglene kadar yatip uyusaniz gelir rahatsiz eder degil mi bide mana bulur gelin geç kalkiyo diye
Ben hafta içi öğlen kalkıyorum evwt ama aramıyo beni hafta sonu olunca saat 11 de 12 de eşimi arıyo napıyonuz diye çnkü gelivwk öğle yemeğini yiyip gelcek oturcak onu istiyo

Kardeşin kv ile konuşcak gndz ama eşi yokken

o hergün oğlunu görmek istiyo ya benmde anam babam var ben anne mi hergün her dakka görmüyorum ailem uzakta yaşıyo benm ama onlar her boklarından haberdar olcaklar
Igrenc ya insanlarin hayatlarini,iliskilerini,psikolojilerini yerle bir ediyorlar.😡

Merhabalar ben 1,5 yıllık evliyim eşimin ailesi alt katımda oturuyor( başta bunu kabul ederek hata yaptımı şimdi daha iyi anladım) evlenmeden önce çalışan biriydim fakat evlilik nedeniyle işimden ayrlmak zorunda kaldım şehir değişikliğinden dolayı... başta yeni çevre yeni şehir vs alışmaya çalıştım alıştım da çok şükür ama kv sürekli bizde eşimle birlikte geçirebilcemiz hafta içleri akşamları ve pazar gnleri var ve hata içi gün aşırı bazen hergün illaki geliyo ben eşimle tv karşında oturup keyif yapamıyoum pazar günü kahvaltı yapıyoruz daha kahvaltıdayken geliyo biişe söleme bahanesiyle gelmese arıyo çok sıkıldım artık bu konuda da eşimle bi çok kez kavga ettik her hafta sonu dışarı çıkalım dedim başbaşa kalamıyoruz beraber vakit geçirelim dedim tamam dedi 2 hafta üst üste bunu uyguladık bu sefer cmrtesi akşam gelmeye başladı bana bi çözüm bulun kafayı yicem pskolojimi bozdular resmen
Birak devamlı gelsinler sizde baş başa kalamayım az özlesin sonra kendi almaz zaten :KK48::KK48:

Ben ailen srekli geliyo dediğim zMan napim siyo geliyolar diyo

Birak devamlı gelsinler sizde baş başa kalamayım az özlesin sonra kendi almaz zaten :KK48::KK48:
Şimdi de sesizliğe büründüm zten geliyolar bize buyut ediyoeum vs wşim bazen annemlerr inelim diyo nasıl istersen sen bilirsin gbi cvplar veriyorum gttiğim zamanda telefonla oyun oynuyorum sohbete katılmıyorum şuram ağrıyo buram ağrıyo diyorum

Daha geçen pazar kahvaltıdan sora kapı çaldı bana diyoki ben uyuyorum hayır kalk uyumuyosun dedim o da evde uzanıp keyif yapmak istiyo belli ama bişe de demiyo biraz anlasın beni ne demek istediğimi sürekli sürekli gwliyolar

Aslında yaptığımız bir en büyük hata eşlerimize ailelerini şikayet etmek yapmamak lazım kötüde olsa savunurlar bizde öyle yaparız kabul edelim
Aile kotuleyince de hemen senin ailen şöyle böyle deyip karşılaştırma yapıyorlar hemen

Şimdi de sesizliğe büründüm zten geliyolar bize buyut ediyoeum vs wşim bazen annemlerr inelim diyo nasıl istersen sen bilirsin gbi cvplar veriyorum gttiğim zamanda telefonla oyun oynuyorum sohbete katılmıyorum şuram ağrıyo buram ağrıyo diyorum
Ne halden anlamaz insanlar var eşini ikna ette taşının oradan bari bu işin sonu yok gibi 😊

Ne halden anlamaz insanlar var eşini ikna ette taşının oradan bari bu işin sonu yok gibi 😊
Ya acaba biraz kv yi işlesemmi 🙄işe yararmı sizce ? Mesela gndz eşim yokken kv ye ben biraz annemde kalıcam zaten birz düşüncem eşimde düşünür belki sorunlarımız çok yalnız kalamıyoruz bu yuzden de çöZemiyoruz diye sölesem işe yaratmı ?

Iyi anahtar almamis sen ona dua et, oyleleri de var😁
Kadının madem başka kotu biseyi yok, esin iste oldugu vakitler o gelmeden sen kayinvalidene git. Belkide basta sen sıkılma die ugruyodu, sonra alıskanlik haline getirdi. Baktin oylede olmuo, aksamlari suslen puslen azicikta acik giyin. Seni öyle görünce utansin. Bi iki seni oyle yakalarsa aksamlari ayagini keser

Ya acaba biraz kv yi işlesemmi 🙄işe yararmı sizce ? Mesela gndz eşim yokken kv ye ben biraz annemde kalıcam zaten birz düşüncem eşimde düşünür belki sorunlarımız çok yalnız kalamıyoruz bu yuzden de çöZemiyoruz diye sölesem işe yaratmı ?
Böyle birşey söyleme bence suan ama biraz bekle yani davranışlarınla konuşmalarınla belli et baktın anlamıyor açık açık söyle ne olabilirki kendine gelsin kadın

Iyi anahtar almamis sen ona dua et, oyleleri de var😁
Kadının madem başka kotu biseyi yok, esin iste oldugu vakitler o gelmeden sen kayinvalidene git. Belkide basta sen sıkılma die ugruyodu, sonra alıskanlik haline getirdi. Baktin oylede olmuo, aksamlari suslen puslen azicikta acik giyin. Seni öyle görünce utansin. Bi iki seni oyle yakalarsa aksamlari ayagini keser
Açık saçık giyinip süslenip de gördü beni kv o akşam gelmedi ertesi akşam geliyo

Sadece olayi buyutursun, olan sana olur

Böyle birşey söyleme bence suan ama biraz bekle yani davranışlarınla konuşmalarınla belli et baktın anlamıyor açık açık söyle ne olabilirki kendine gelsin kadın
Konulursam doğrudan gelmeyin demicem zaten ama bi ara çocuk konusu oldu açıkca kocamla başbaşa kalamıyırum ki çocuk olsun dedim baka kaldı ama değişen bişe yok yine

Back
X