Eşimin ailesi🙄

Konulursam doğrudan gelmeyin demicem zaten ama bi ara çocuk konusu oldu açıkca kocamla başbaşa kalamıyırum ki çocuk olsun dedim baka kaldı ama değişen bişe yok yine
Hiç benm kişiliğime uyhun hareketler değil bu çocuk yapım kocamla vaktim olmuyo asla diyebilcek biri değilim ama beni bu noktaya getrdiler artık

Açık saçık giyinip süslenip de gördü beni kv o akşam gelmedi ertesi akşam geliyo
1 hafta boyunca surekli yap, göstermelik olsun. Üst üste olmadıkça anlamaz.

Konulursam doğrudan gelmeyin demicem zaten ama bi ara çocuk konusu oldu açıkca kocamla başbaşa kalamıyırum ki çocuk olsun dedim baka kaldı ama değişen bişe yok yine
Siz devamlı gidin sabah kahvaltıya öğle yemeğe akşama belki sıkılır ayni durumu ona yaşatırsan o da sana gelmemeye başlar en azından bir süre yoksa çözümü yok yani anlamıyorsa yaşatacaksın 😊

1 hafta boyunca surekli yap, göstermelik olsun. Üst üste olmadıkça anlamaz.
Yazın dı daha balkona aofra hazrladım kadrhleri de çıkardım kv geldi gördü sofrayı o akşam ne aradı ne de geldi bi akşam da kv ye dedim bu akiam kocam keyif yapcakmış öle dedi bana bu akşam keyif gecemiz dedim he ii bakalım dedi tv izliyoruz eşimi arıyo telefonun ışığı kapanmıyomuş kapatamamış bilmem ne illa ya arafı ya geldi

Ailesi delirtirse laf koysam olurmu kendilerine.yoksa cevap vermezsem içime atiyorum bu sefer
Canım benim lafını söyle hiç içinde tutma yüz verdikçe astar isteniyor erkek doğurunca kendini padişah doğurmuş gibi davranıyorlar Gelini de köle gibi davranmak hizmetçi gibi iş yaptırmak isterler bu türler sakın taviz verme baştan nasıl alıştırırsan odur dik dur ezdirme kendini milletin aman kaybedersin falan dediğine de bakma insanlar tek başına geliyor bu dünyadan tek başına gidiyor en önemli kendinsin unutma içine ata ata kendini de hasta etme

Siz devamlı gidin sabah kahvaltıya öğle yemeğe akşama belki sıkılır ayni durumu ona yaşatırsan o da sana gelmemeye başlar en azından bir süre yoksa çözümü yok yani anlamıyorsa yaşatacaksın 😊
Ay yok o sıkılmaz çocukları hep yanında beraber olaun istıyo bu sefrrdr her akşam gelin diye arar uğraşamam bunun ayağını kesmem lazım biraz ya böle süslenip ay kocama süslendim demek de ayıp geliyo bana ama artık başka çare bırakmadı

Yazın dı daha balkona aofra hazrladım kadrhleri de çıkardım kv geldi gördü sofrayı o akşam ne aradı ne de geldi bi akşam da kv ye dedim bu akiam kocam keyif yapcakmış öle dedi bana bu akşam keyif gecemiz dedim he ii bakalım dedi tv izliyoruz eşimi arıyo telefonun ışığı kapanmıyomuş kapatamamış bilmem ne illa ya arafı ya geldi
O zmn ilk dedigimi yap. Sen cok gitmiosun galiba. Sürekli ugra onun sana gelmesine firsat vermeden. Yine olmuosa gelin beni istemiyo oglum dedirtmeyecek sekilde konus, biz yeni evliyiz farkindamisin die.
Gunduz uğrasında aksam ne alaka yani.

Kurnazca laflar bilmek gerekiyo aslında ama onuda ben beceremiyom
Aslında kurnazlık değil onlarla savaşmamak cevap vermemek gerekiyor çünki siz gelinsiniz muhattap olacağınız kişi eşiniz sadece eşinize hassas davranınca herşey hal oluyor mesela benim evim dubleks kv ile yaşıyorum birde evimde yardımcı var kv herşeye karışır laf sokar ama ben hiç iplemem kızsamda susmaya çalışırım ama eşim kızar karışamazsın benim karıma die

O zmn ilk dedigimi yap. Sen cok gitmiosun galiba. Sürekli ugra onun sana gelmesine firsat vermeden. Yine olmuosa beni istemiyo oglum dedirtmeyecek sekilde konus, biz yeni evliyiz farkindamisin die.
Gunduz uğrasında aksam ne alaka yani.
Ee gündüz oğlu yok evde gndz gelsin zaten akşam gelmesin bide çat kapı müsaitmisiniz yok

Ay yok o sıkılmaz çocukları hep yanında beraber olaun istıyo bu sefrrdr her akşam gelin diye arar uğraşamam bunun ayağını kesmem lazım biraz ya böle süslenip ay kocama süslendim demek de ayıp geliyo bana ama artık başka çare bırakmadı
Onun devamli gelmesi normalde senin söylemenmi ayıp söyle gitsin kız inat yapar gibi o neymiş öyle

Onun devamli gelmesi normalde senin söylemenmi ayıp söyle gitsin kız inat yapar gibi o neymiş öyle
Ya eşimde anneci birax mesela paxar günü yatak odasındayız 🔞 kapı çaldı açma dedim kalktı açtı bnde odadan çıkmadım bu derece yani

Şu aynı apartmanlardan gına geldi artık bu kaçıncı konu acaba.Ya ayrılacaksınız yada katlanacaksınız konu sahibi başka çözümü yok.

Back
X