Esimin ailesinden biktim artik :(

**esimin maasi cok iyiydi ve birikimine annesinin adina arsa almis dugunde satar borcsuz dugun yaparim diye ..Ese kredi cek arsayi satinca kapatiriz kredini diye esime bayagi yuklu kredi cektirdiler icinden kendi borclarini odemistiler neyse iste dugunu oylece yaptik 3 senedir hala borc oduyoruz sonra esim arsayi satalim dediginde biz arsayi sattik dediler megerse arsa bu ay satilmis ev almislar ve esim bunu duyduktan sonra ailesiyle konusmamaya basladi. Olay burdan basliyor..:oha::oha::oha:
Bildiğin kendi oğullarını dolandırmışlar,yuh ya şok oldum.
Vallahi bak aynen boyle esimede akrabalari soyledi senim arsan bu ay satildi diye 3 sene once satilan arsa yeni satilmis yani aynen oyle dolandirdilar ve daha neler neler..

Eşiniz de dahil görüşmüyorsunuz zaten.. eşiniz size sahip de çıkıyor.. neden taktınız ki bu kadar anlayamadım..

Kim ne derse desin it ürür kervan yürür..

Bu şekilde takmaya devam edip huzurunuzu kaçırdıkça eşinizi de bıktırırsınız.. üstelik karşınızdaki hadsizler de daha büyük bi zevkle huzurunuzu bozmaya devam ederler..

Bebek konusunda da imkansız diye bi şey yoktur onu bi atın kafanızdan.. kv profesör doktor senin çocuğun olması imkansız.. olursa mucize gibi bi şey olur demiş.. ve kadın normal yolla gebe kalmış.. olumsuzluklara kapılmayın..
Canim is yerlerimizi ariyor artik biktim ya bunlarin yzunden tayin istedik gecen sene burasi yeni yerimizdi..

Bırak affetmeyi hiç görüşme
Telefondan bile engelle
Amcalarınada söyle açmasınlar ailen hiç muhattap olmasın onlarla
Eşin arkandaymış boşver ne diyorlar ne istiyorlar sen kendi evinde mutlu ol
Diyorum ya amcalarimla babamin arasi suan acik onlara basa kakacak laf cikartiyorlar..

Böyle kafalarına göre senin akrabalarını arıyorlar , eşin de sert bir şekilde bir daha yapmamalarını söylemiyor öyle mi ?
Bence eşin de masum değil o zaman .
Herkes engellesin her yerden bunları.
Psikopat ailesi midir, nedir ?
Esim neler dedi neler ya ama almiyor laftan anlamiyorlar vallahi anlamiyorlar nasil olsa bizim aileden uzak sehirde yasiyorlar ha bire ariyorlar sagi solu ..

Akrabalarınıza söyleyin seslerini duydukları gibi telefonu kapatsınlar.Bu insanlara ayıp olacak değil,ayıbın büyüğünü kendilerini yapıyorlar zaten.Hem konuşmaya devam edip hem size aktarıyorlarsa,bir daha size anlatmamalarını rica edin.Ne duymak ne bilmek istiyorum,siz de konuşmasanız iyi edersiniz dersiniz.
Suan akrabalarim icin onlarin acik vermesi firsat oldu..

Eşinizde sizin yaninizda oluyormus, onun bunun ne dediginin onemi mi var? Asla affetmeyin ayrilsin o daha genc evlenir falan ne demek?
Bunlari bu kadar nerden duyuyorsunuz, birileri size gelip soyluyorsa ARTİK ONLARLA İLGİLİ BİR SEY DUYMAK İSTEMİYORUM İSTEDİKLERİNİ DESİNLER diyip onunuze bakmalisiniz. Anca konusurlar.

Telefonda kendi kulagimla duydum .
Eşinizde sizin yaninizda oluyormus, onun bunun ne dediginin onemi mi var? Asla affetmeyin ayrilsin o daha genc evlenir falan ne demek?
Bunlari bu kadar nerden duyuyorsunuz, birileri size gelip soyluyorsa ARTİK ONLARLA İLGİLİ BİR SEY DUYMAK İSTEMİYORUM İSTEDİKLERİNİ DESİNLER diyip onunuze bakmalisiniz. Anca konusurlar.
I

Ben kafaya takmiyordum alistim artik ama esimin is yerlerini ariyorlar oglum benle konusmuyor diyor benim is yerimi ariyor benle konusmuyor diyorlar rezil oluyoruz surekli herkesi aramalar bayram geldi ya yine basladilar ne zamana kadar bunlari boyle cekcem.

Evlenince para kesildi ya maasini ailesine gonderirmisti esim bide ben calisiyorum diye koye gidp 3 ay kalmiyormussum koyde calismiyormussum en buyuk sebebide esimin beni cok sevmesi baska sebep varsada bilmiyorum bildigim bunlar.

Tamam işte dedim ya manyaklar yani .

Sallama hiç . Uzak tut mümkün olduğunca evinden .

Eşinle de ağzınızın tadını bozma.

Back
X