Esimin ailesinden biktim artik :(

Görüşmeyerek en iyisini yapıyorsun. .
Canim ben her gidisimde esimle kavga ede ede geliyordum surekli onu istedim bunu isted ogluma zorla istedim manyaklar oglumun parasini yemeyi bilmediler diye baslardi konusmaya gece yollara duserdik..
Sacmaliyordu bana herseyi soyleyip ben demedim diye inkar ederdi neler cektim ya neler 2 senedirde gorusmeme karari aldik ama yine rahat birakmiyorlarki.

Canim ben her gidisimde esimle kavga ede ede geliyordum surekli onu istedim bunu isted ogluma zorla istedim manyaklar oglumun parasini yemeyi bilmediler diye baslardi konusmaya gece yollara duserdik..
Sacmaliyordu bana herseyi soyleyip ben demedim diye inkar ederdi neler cektim ya neler 2 senedirde gorusmeme karari aldik ama yine rahat birakmiyorlarki.

Offf :kızgın:

Canim surekli bu laflari konusuyorlar elaleme 3 senedir bikmadan usanmadan surekli kulagima geliyor ailemde vende huzursuz oluyoruz artik babamla amcalarimin arasi acik amcalarim bunu firdat bilip babama laf vuruyorlar esimin ailesi neler anlatiyirsa artik.
Bence amcanlarinda iyi olsa zaten o telefonda onlar seni atarken kızar ve kapatır laf taşımaz bende kv kp duyma görme öldu say

Of ki of zaten tedavi goruyorum psikolojim iyice alt ust oldu zaten bide bunlar cikti bide farkli sehirliyiz esimle, o kadar yoldan gelirlerdi memleketimize insan bi hediye getirir demi ayip olmasin diye getirir her geldiklerinde ellerini kollarini sallaya sallaya geldiler bir gun kizdik esime neden boyle ailen diye o da niye hic bisey goturmediniz diyede ailesin cevabi unuttuk..300 km yerden geliyorsun nasil unutursun?

Of ki of zaten tedavi goruyorum psikolojim iyice alt ust oldu zaten bide bunlar cikti bide farkli sehirliyiz esimle, o kadar yoldan gelirlerdi memleketimize insan bi hediye getirir demi ayip olmasin diye getirir her geldiklerinde ellerini kollarini sallaya sallaya geldiler bir gun kizdik esime neden boyle ailen diye o da niye hic bisey goturmediniz diyede ailesin cevabi unuttuk..300 km yerden geliyorsun nasil unutursun?

Boşver canım huzurunu bozmasın da hediyesi Batsın :bicak:

o kadar cok ki nerden basliyacagimi bilmiyorum..Esimle severek evlendik ve ailesi disinda cok mutluyuz.isteme doneminden baslamak istiyorum..
**isteme gunu evimiz tiklim tiklim doluydu herkes esim tarafini sabirsizlikla merak ediyordu neyse iste geldiler geldiklerinde gazete kagidina sarilmis cikolata getirmislerdi sadece ve ben cok sasrmistim hangi cagda yasiyoru z diye sonucta bende memurum yani milletin icinde gazete kagidi cikarirken utandim sadece bana deseler ben bile yaptirirdim bide baska sehirden geliyorlardi cok zoruma gitmisti yengelerimin alay konusu olmustum..

**esimin maasi cok iyiydi ve birikimine annesinin adina arsa almis dugunde satar borcsuz dugun yaparim diye ..Ese kredi cek arsayi satinca kapatiriz kredini diye esime bayagi yuklu kredi cektirdiler icinden kendi borclarini odemistiler neyse iste dugunu oylece yaptik 3 senedir hala borc oduyoruz sonra esim arsayi satalim dediginde biz arsayi sattik dediler megerse arsa bu ay satilmis ev almislar ve esim bunu duyduktan sonra ailesiyle konusmamaya basladi. Olay burdan basliyor..

**en ufak bi sorunumuzda kb amcalarimi arayip huzursuz etmek icin herseyi yapiyordu

**bana surekli seni ayircam diyorlar esimede kiz baktiklarini soyluyorlar esime senin yasin genc daha sen daha cok evlenirsin diyorlar..

**ben artik bunlardan biktim 20 yasimda evlendim 3 senelik evliyim 3 senedir bu ailenin laflari mahvediyor beni amcalarimi yengelerimi arayip biz ayrilmalarini istiyoruz diyorlar...

**benim cocugum zaten olmuyor tup bebek tedavisi gordum o kadar depresyona girdim hic bir doktor bana olur umidi bile vermedi benim derdim bana yetiyor bir taraftanda bunlarin laflari iyce bitiriyor beni...

**biktim vallahi biktim bu olaylar yuzunden 2 senedir esimde bende konusmuyoruz esim her defasinda ben cok mutluyum diyor onlarda ayrilik konusuyorlar ha bire..

**bu insanlar bana ne bir igne ne bir bohca bile getirmedi kinamada gelmediler kv kb ha bire huzurumu kacirdilar..

**ben bu insanlar icin neler yaptim ya en ufak bir saygizlik yapmadim bana gelin gittigim ilk gun e..sek dedi ona da sustum

**herseylerine sustum bana yapmadiklarini birakmadilar hic konusmuyoruz konusmadikca hala huzursuz etmeye devam ediyorlar artik biktim ya

**esim cok iyidir her zaman sahip cikar ezdirmez beni ailesinede her cevabi verir ama iste ailesi surekli akrabalarima rezil ediyor artik biktim bir ana baba neden oglunun mutlulugunu istemez k.bakmayin sinirliyim yine insaallah anlatabilmissimdir dogru bir sekilde ben ne yapiyim susuyorum karsilik vermiyorum ama surekli seni ayircam diyorlar artik kaldiramiyorum birde siz boyle insanlari affedebilir misiniz ?

Ben o kadar dirsek curuttum o kadar emek verdim bugunlerime bu laflari duymak icin mi geldim ya sikayet edilecek yer varsa vallahi ederim o derece bunaldim artik.:KK43:
And olsun ki eşimle konuşup, tüm akrabalarımla görüşüp aynı anda savcılığa gidip Kv Kp amcalar yengeler rahatsız eden rahatsız edebilecek kim varsa hepsini savcılığa şikayet ettirirdim.
Savcılık şikayetleri dikkate alıp önce bunların ifadesini alır ve bunlara bir daha rahatsız etmemeleri için uyarıda bulunur. Devam ettikleri zaman da haklarında tutuklama kararı çıkartılır.
Bu kadar açık ve net yapmanız gereken budur. Ve size onlardan laf getirenlerle de görüşmeyin duymayın dinlemeyin.
Aaayyyy ne bu beeee...
Çin işkencesinden beter okurken empati kurdum sancım tuttu inanki.
Allahtan eşin yanında birde onunla uğraşmıyorsun çok şükür.
Allah ağzınızın tadını bozmalarına izin vermesin ayaklarına dolansın inşaAllah...

Aynen vallahi aynen benimde esim asker evlenince para kesildi akrabalarini almak istediler ama esim istemedi asla esim beni sevdigini soyledikce catliyorlar ya daha neler neler 18 kilo verdi m simddide kilo alamiyorim .

Asker ailelerinde sık yasanan bir durum.oğullarını trilyoner sanıp kendi cevrelerinden evlendirip bir ömür sırtından gecinmek istiyorlar.siz sakin olun.ailenizi ararlarsa bir buyugunuz mesels babaniz yada amcaniz artık evlendiginizi herkesin yuvasina bakması gerektigini sizi rahat birakmalarini soylesin.siz hic muhatap olmauin.ararlarsa açmayın.bayramda yaninda esin varkrn telin hoparlörü açıp öyle konusun o kadar.esini ailesine kotuleme zamanla onlari hakli gorur yoksa.bende asker esiyim.neler yaptilar neler.bsbam yok ailede 1 enistem var erkek.annemi beni ezmeye calistilar para para para basks bisey düşünmezler.Rabbime havale ettim.uzak durmak en iyisi.kolay gelsin sizede

Boşver canım huzurunu bozmasın da hediyesi Batsın :bicak:
Vallahi canim hic bir beklentim yok zaten hic birsey yapmadilar gozu yukseklerde olan biri de degilim istedigim sadece kimse benle ugrasmasin..
And olsun ki eşimle konuşup, tüm akrabalarımla görüşüp aynı anda savcılığa gidip Kv Kp amcalar yengeler rahatsız eden rahatsız edebilecek kim varsa hepsini savcılığa şikayet ettirirdim.
Savcılık şikayetleri dikkate alıp önce bunların ifadesini alır ve bunlara bir daha rahatsız etmemeleri için uyarıda bulunur. Devam ettikleri zaman da haklarında tutuklama kararı çıkartılır.
Bu kadar açık ve net yapmanız gereken budur. Ve size onlardan laf getirenlerle de görüşmeyin duymayın dinlemeyin.
Aaayyyy ne bu beeee...
Çin işkencesinden beter okurken empati kurdum sancım tuttu inanki.
Allahtan eşin yanında birde onunla uğraşmıyorsun çok şükür.
Allah ağzınızın tadını bozmalarına izin vermesin ayaklarına dolansın inşaAllah...
Allah razi olsun cok tesekkur ediyorum.. canim bende onu cok dusundum adliye personeliyim kimseye acigimi vermek istemedigim icin sabrediyorum ama az kaldi onu da yapcam.

Asker ailelerinde sık yasanan bir durum.oğullarını trilyoner sanıp kendi cevrelerinden evlendirip bir ömür sırtından gecinmek istiyorlar.siz sakin olun.ailenizi ararlarsa bir buyugunuz mesels babaniz yada amcaniz artık evlendiginizi herkesin yuvasina bakması gerektigini sizi rahat birakmalarini soylesin.siz hic muhatap olmauin.ararlarsa açmayın.bayramda yaninda esin varkrn telin hoparlörü açıp öyle konusun o kadar.esini ailesine kotuleme zamanla onlari hakli gorur yoksa.bende asker esiyim.neler yaptilar neler.bsbam yok ailede 1 enistem var erkek.annemi beni ezmeye calistilar para para para basks bisey düşünmezler.Rabbime havale ettim.uzak durmak en iyisi.kolay gelsin sizede
Aynen canim tek seyleri para para para Allah doyurmuyor bunu.dile getirmek istemed ama kp imam kv de hafiz olcak bide anlamiyorum iste..cok geri kafalilar koyde calissaydim tarlada capa yapsaydim kocami 4 ayda bir gorseydim birde kocam parasini bunlara verseydi o zaman sorun olmayacakti .

Aynen canim tek seyleri para para para Allah doyurmuyor bunu.dile getirmek istemed ama kp imam kv de hafiz olcak bide anlamiyorum iste..cok geri kafalilar koyde calissaydim tarlada capa yapsaydim kocami 4 ayda bir gorseydim birde kocam parasini bunlara verseydi o zaman sorun olmayacakti .
Ben ogretmenim hala beni yskistiramiyor oğluna.oglum kurmay olcsk sen ne olcsn diyo bana kp.annemin yaninda.kocam sinava bile girmedi nasil olcaksa.:) paragoz insanlara yaranamazsin.ben evlendigimde evleri yoktu.ev yaptirdik.traktor aldi.kizi evlrndirdi.hala yüzsüz ev aldik.tin para mi aldiniz diyo siz yukunuzu tutmussunuzdur diyo.siz varken zor dedim:) sinir ola ola reflu oldum.sinir hastasi oldum.neler yasadim anlatamam.siz uzak durun.benim hatama düşmeyin.

Vallahi canim hic bir beklentim yok zaten hic birsey yapmadilar gozu yukseklerde olan biri de degilim istedigim sadece kimse benle ugrasmasin..

Allah razi olsun cok tesekkur ediyorum.. canim bende onu cok dusundum adliye personeliyim kimseye acigimi vermek istemedigim icin sabrediyorum ama az kaldi onu da yapcam.
Sen yapma farklı bir adliyeden rahatsız edilen akraban annen baban vs varsa hepsi aynı isimlerle şikayetçi olsun.
Birden fazla şikayey olması daha tutarlı ve sonuç odaklı olur kesin.

gorusmedigin icin cok sanslisin
esin sana sahip ciktigi icin cok sanslisin
esin daha fazla tavir koymali
ayircam demek.ne demek yaa esin biseyler yapmali buyuk kavga falan..baska turlu iglah olmazlar...peki bayram geliyor napicaksiniz...esin gidiyormu ailesine

Ben ogretmenim hala beni yskistiramiyor oğluna.oglum kurmay olcsk sen ne olcsn diyo bana kp.annemin yaninda.kocam sinava bile girmedi nasil olcaksa.:) paragoz insanlara yaranamazsin.ben evlendigimde evleri yoktu.ev yaptirdik.traktor aldi.kizi evlrndirdi.hala yüzsüz ev aldik.tin para mi aldiniz diyo siz yukunuzu tutmussunuzdur diyo.siz varken zor dedim:) sinir ola ola reflu oldum.sinir hastasi oldum.neler yasadim anlatamam.siz uzak durun.benim hatama düşmeyin.
Sanada cok gecmis olsun canim bende ayni diyorum ya neler neler..yeni evlendim dogunun ucsuz bucaksiz yerine gittik esim goreve giderdi yanima kimse gelipte kalmazdi bizi yol tutuyor gelemeyiz diyorlardi arkadaslarla kalirdim o zamanda ev ustune ev oomaz evinde kal korkma diyorlardi gel de nasil korkma 20 yasindayim ben ya o daglarin arasinda calistim bende sizin gibi reflude oldum..stres yapa yapa kismi felc gecirdim gunlerce hastanede yattim doguda of of :(

Adliye personeli misin?ne guzel.is yerinden bir savciya rica et.arat kv kp kim varsa.hskkinizda sikayet var diye.korksunlar senden.tirssinlar biraz.bak dene ise yarar kesin

Back
X