Esimin ailesinden biktim artik :(

gorusmedigin icin cok sanslisin
esin sana sahip ciktigi icin cok sanslisin
esin daha fazla tavir koymali
ayircam demek.ne demek yaa esin biseyler yapmali buyuk kavga falan..baska turlu iglah olmazlar...peki bayram geliyor napicaksiniz...esin gidiyormu ailesine
Yok esim hayatta gitmez esim cok dara dustu cok kapilarini caldi ama hep aynisini yaptilar bide gorevleri var gitmeyecegiz ben zaten hayatta gitmem.

Adliye personeli misin?ne guzel.is yerinden bir savciya rica et.arat kv kp kim varsa.hskkinizda sikayet var diye.korksunlar senden.tirssinlar biraz.bak dene ise yarar kesin
Suan olaylar fakli oldugu ocin bi tane savci var o dacok yeni daha isini tam yapamiyor bunu hic yapamaz gibi..

Canim daha ne yapacaksiniz ki...
Susmussunuz basindan beri yermez mi ?
Ben onlarin inadina esimle daha da mutlu olurdum...
Catlayan catladigiyla kalsin bosversene ...
Sen yuvanizi mutlu etmeye bak ...
Bosver kim ne derse desin ...
Hayat senin , kurallarini sen koy ve yasa =)
Umarim cok mutlu olursunuz ♡

Canim daha ne yapacaksiniz ki...
Susmussunuz basindan beri yermez mi ?
Ben onlarin inadina esimle daha da mutlu olurdum...
Catlayan catladigiyla kalsin bosversene ...
Sen yuvanizi mutlu etmeye bak ...
Bosver kim ne derse desin ...
Hayat senin , kurallarini sen koy ve yasa =)
Umarim cok mutlu olursunuz ♡
Allah razi olsun canim ne guzel yazmissin amin insaallah cumlemiz mutlu oluruz..bende oyle yapiyord hep yeri gwldi tehdit ettiler yeri geldi hakaret hepsine sustum saygimi korudum ama kendi kizini hacca gonderip enistesiyle cocuklarina kendileri bakip bana ayril diyorsa bu benim zoruma gidiyor ve surekli bu laflarini duymak istemiyorum benide bir ana dogurdu sonucta.

valla.cok.sanslisin bosuna veryansin etme bayramda bile gitmek zorunda degilsin baksana ...
Canim oyle diyorsun ama gercekten ben bunu bahane etmiyorum bazen diyorum keske cok iyi bi ailesi olsaydi esiminde bayramlarda gideydim diye gercekten cok iyi niyet liyim 3 yildir bayram ne unuttum her bayram esim gorevde zaten yalniz basima cok goz yasi dokuyorum gurbet ellerde ama bu gidisle hic bir zaman gitmem zaten gidemem.

ALLAH kolaylık versin diyim öncelik sizin durumunuz bir yönden iyi aslında en azından esiniz ailesinin ne halt olduğunu biliyor ve sizi koruyor daha beterleride var mesela benim ki gibi eşimin ailesi dıştan melek gibi kime sorarsan sor çok iyiler edine de tabi ama sinsilikle isi yürütüyorlar iste oğlum paramız yetmiyor diyip para almalar ki askeri ücretle geçiniyorum ben ve borç ödüyorum 500 600 lira çocuğum var ya da görümcelerim kocama alttan alttan laf vuruyorlar iste isimsiz şöyle yapıyor anadan in kavga etme bak benim söylediğimi söyleme deyip doldurmaLar emin ol boyle daha kotu oluyor.. onların uzağına gitme şansınız yok mu başka şehre seslerini duymayıp görmeyeceğiniz bir yere

ALLAH kolaylık versin diyim öncelik sizin durumunuz bir yönden iyi aslında en azından esiniz ailesinin ne halt olduğunu biliyor ve sizi koruyor daha beterleride var mesela benim ki gibi eşimin ailesi dıştan melek gibi kime sorarsan sor çok iyiler edine de tabi ama sinsilikle isi yürütüyorlar iste oğlum paramız yetmiyor diyip para almalar ki askeri ücretle geçiniyorum ben ve borç ödüyorum 500 600 lira çocuğum var ya da görümcelerim kocama alttan alttan laf vuruyorlar iste isimsiz şöyle yapıyor anadan in kavga etme bak benim söylediğimi söyleme deyip doldurmaLar emin ol boyle daha kotu oluyor.. onların uzağına gitme şansınız yok mu başka şehre seslerini duymayıp görmeyeceğiniz bir yere
Canim farkli sehirdeyim zaten nereye gidersem gideyim aynisini yapiyorlar.siizn durumunuza da cok uzuldum :( Allah herkesin gercek yuzunu gosterir insaallah esinize benim esimde oyle hemen inanmak istemedi bana kendi kendine gordu herseyi zaten ama off ya valla cok uzuluyorum kendime ve benim gibi olan herkese ..

Hattını değiştir canım konussun dursunlar Rabbim görüyor eşinde yanındaysa hic takma benim konumu belki gormussundur ben eşimle kaynanamlar yüzünden 2 yildir evliyim ve 2 yildir hep kavga ettik hatta en son konumda esim sinirle seni boşu yorum dedi ama bisey demiyorum Artik Allah a havale ediyorum yuvam o kadar güzel ki ta ki onlar gelene ve yuvama karışana kadar şuan susuyorum olurda bir gün bu kavgalar yüzünden yuvam yıkılırsa ve benim daha 1 yaşında ki çocuğum babasız büyümek zorunda kalırsa o za-man konuşacağım Rabbim yuvasının huzuru kaynana kayınbaba ve görümceler yüzünden kaçan herkese yardim etsin sabir versin

Eşin yanında ya sen ona bak ne güzel işte destek arkanda seviyorum diyor kulaklarinş tıka evliliğin tadini çıkar zira hayatta ana baba delisi oman eşler varken eşin böyle olmadiği için sukret ve daha da sıkı tut elini ailesine inat mutluluklar

Canim oyle diyorsun ama gercekten ben bunu bahane etmiyorum bazen diyorum keske cok iyi bi ailesi olsaydi esiminde bayramlarda gideydim diye gercekten cok iyi niyet liyim 3 yildir bayram ne unuttum her bayram esim gorevde zaten yalniz basima cok goz yasi dokuyorum gurbet ellerde ama bu gidisle hic bir zaman gitmem zaten gidemem.
kendi ailenede mi gitmiyorsun canimm hayattalarmi..uzuldum.ama adina simdi

Hattını değiştir canım konussun dursunlar Rabbim görüyor eşinde yanındaysa hic takma benim konumu belki gormussundur ben eşimle kaynanamlar yüzünden 2 yildir evliyim ve 2 yildir hep kavga ettik hatta en son konumda esim sinirle seni boşu yorum dedi ama bisey demiyorum Artik Allah a havale ediyorum yuvam o kadar güzel ki ta ki onlar gelene ve yuvama karışana kadar şuan susuyorum olurda bir gün bu kavgalar yüzünden yuvam yıkılırsa ve benim daha 1 yaşında ki çocuğum babasız büyümek zorunda kalırsa o za-man konuşacağım Rabbim yuvasının huzuru kaynana kayınbaba ve görümceler yüzünden kaçan herkese yardim etsin sabir versin
Cok uzuldum :( kucucuk cocugun var bide bebek daha ya Rabbim seninde yuvani agzinin tadini bozmasin cok uzuldum simdi ya Allah kahreylesin boyle insanlari ya .

Cok uzuldum :KK43: kucucuk cocugun var bide bebek daha ya Rabbim seninde yuvani agzinin tadini bozmasin cok uzuldum simdi ya Allah kahreylesin boyle insanlari ya .

ALLAH razi olsun canım normal zamanda gözümün içine bakan ne derse yapan kocamı bile boşanma kelimesini ağzına aldıracak kadar nasıl etkiliyorlar bilemiyorum ama diyorum ya Allah a havale ediyorum yuvam yıkılırsa diyeceğim bizden çıkmak istemiyordunuz ya hep oğlunuzun yanında kalmak istiyordunuz simdi doya doya kalın parasını yemek istiyordunuz simdi doya doya yiyin bu ay onların ev taksidini oduyoruz sanki mecburum ya bana ay sonuna kadar harcama yapacağım ekmek ivir zivir param 75 tl kaldı onlarda güle güle yesinler paralarını

Back
X